2012-03-26 header bekers.png

Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Sinterklaas bestaat!

geloof in SinterklaasIemand belde aan en daar stonden voor onze voordeur 2 zakken vol met cadeautjes voor de familie! Sinterklaas was met zijn Pieten natuurlijk weer vertrokken naar het volgende huis. Heel wat jaren geloofde ik in Sinterklaas. Wat werden we elke keer weer verwend!

Jij bent vast net als ik door je ouders voor de gek gehouden. Ze deden alsof Sinterklaas de cadeaus bracht en dat via de schoorsteen de Piet iets in je schoentje legde.

Waarom hadden ze jou zo voor de gek gehouden? Het hele Sinterklaasgebeuren is bedoeld Lees verder

email

5 Sinterklaas geschenken

Sinterklaas voor singlesHet is weer bijna Sinterklaas,
Tijd voor cadeautjes en speculaas.
Ook zat ik te denken,
Wat kan ik jou schenken?

De meeste cadeaus zijn echt tastbaar,
Maar is daar het grootste verlangen naar?
Iedereen heeft het verlangen
om warmte en liefde te ontvangen.

Daarnaast wil ik méér doen;
5 échte geschenken in de schoen! Lees verder

Druk druk druk….

origineel zijnWie (her)kent het niet? Maar druk, dat kunnen we ook op een andere manier interpreteren. Niet bij drukdrukdruk als in ‘oh wat heb ik veel te doen’. Nee, die andere vorm, de druk om te presteren of wellicht om bijzonder, anders en origineel te zijn….want dat verwacht die ander toch?

Je kent ze vast, de romcom’s. Romantische comedies waar op zich niets mis mee is….Mijn persoonlijke 5-sterren film die 6 sterren zou moeten hebben: Groundhog Day. Maar wat de -in dit geval mannelijke- hoofdpersoon allemaal in het werk stelt om zijn liefde van zijn leven te veroveren…..pffff, dan voel ik mij gelijk een Lees verder

Lust, seks en ….

intimiteitHet is heerlijk om een partner te vinden die je super aantrekkelijk vindt. Je voelt een geweldige klik waardoor jullie niet van elkaar af kunt blijven en al snel belanden jullie in bed. De seks is super! Jullie voelen je top en genieten van de intimiteit.

De hormonen die door het “knuffelen” loskomen doen hun werk waardoor jullie je allebei helemaal verliefd voelen. Dit kan heel lang goed gaan totdat je elkaar écht leert kennen. Dan is het de vraag of de relatie stand houdt. Lees verder