2012-03-26 header stoelen.png

Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Succescollege 22/11

TheatercollegeVanaf 19 uur kwamen alle deelnemers voor het theatercollege naar Fellini tegenover theater De Nieuwe Kolk in Assen. De twee uit Friesland reisden samen en kon ik het eerste verwelkomen. De 2 singles uit Groningen kwamen elk van een totaal andere hoek zodat ze niet konden carpoolen en de laatste kwam net als ik uit Drenthe. Na de thee en koffie liepen we het kleine stukje naar het theater en zochten al snel onze stoelen op lekker vooraan op rij 2.

David de Kock vertelde ons hoe hij had ervaren dat hij  succesvol was en tegelijkertijd niet gelukkig en waardoor hij de stap had gezet om daar verandering in te brengen. Lees verder

email

Lunch in the Dark 19/11

Matchmaker IndiviDuo De zon, felle regenbuien en een enkele hagelbui wisselden elkaar af op de zondag rond 12 uur terwijl 32 singles bij Boerderijcafé Mausel arriveerden. De mannen werden bij aankomst vriendelijk verzocht links af te gaan richting de ruimte bij de eetzaal en de vrouwen gingen naar rechts het Koetshuis in waar het haardvuur lekker brandde. Na een kop koffie/thee werd uitgelegd hoe iedereen de donkere eetzaal ingebracht zou worden met behulp van een nachtkijker.

Eerst werden de mannen naar hun plek gebracht en daarna werden de vrouwen uit het koetshuis gehaald. Aan tafel vonden we in het donker op de tast ons bestek en het glas met het sprankelende aperitiefje. Lastig om elkaar zo een hand te geven! De eerste gang werd geserveerd en dat gaf gelijk nieuw gespreksstof over wat we dachten dat we aten. Lees verder

Altijd aardig zijn?! 5/11

pleasersOp zondagmiddag 5 november was er de workshop Altijd aardig zijn?! Even na 13.00 uur meldden zich de eerste deelnemers in het Hapto-Atelier in Haren. Na een verwelkoming door Joyce beneden bij de winkeldeur van Kruid-en-Ambacht, was er boven aan de trap het welkom van Gea.

Met een trapleuning als kapstok, een keur aan koekjes én een keur aan deelnemersstoelen ontstonden al snel de eerste gesprekjes en grapjes over hoe aardig het was om op het fijnste plekje te gaan zitten of het grootste koekje te pakken.

Hierdoor ontstond een ontspannen welkom, bij toch wel een spannend thema. Lees verder

Open dag 4/11

RelatiebemiddelingSinds 2013 doet Relatiebemiddeling IndiviDuo jaarlijks mee aan de Open Bedrijvendag van de gemeente Aa & Hunze. Ook dit jaar opende Matchmaker Joyce Boerkoel haar deuren van 10.00 tot 16.00 uur voor iedereen die interesse had in relatiebemiddeling of meer wilde weten over de andere diensten van IndiviDuo zoals coaching en de single activiteiten.

Diverse singles uit Drenthe, Groningen en Friesland liepen die dag binnen en maakten gebruik van de mogelijkheid om kennis te komen maken. Ze kwamen gespreid over de dag langs waardoor de meesten wat privacy hadden voor een goed gesprek.

Met wat nieuwe inzichten, een afspraak voor een intakegesprek of een aanmelding voor een single activiteit ging iedereen na een prettig gesprek weer het zonnetje in.

Lees verder