2012-03-26 header stoelen.png

Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Skûtsjesilen 30/7

singles zeilenIt Abbegeaster Skûtsje” en het skûtsje “Ora et Labora” lagen op ons te wachten aan de kade in Heeg. Maar liefst 13 mannen en 17 vrouwen hadden zich aangemeld voor deze sportieve middag. De schepen werden op leeftijd ingedeeld en rond 2 uur trokken de deelnemers hun uitgereikte zwemvesten aan en werden de trossen losgegooid.

Na een licht buitje op de Wide Wimerts werd de fok gehesen en zetten we koers richting Sneek. Het waaide te hard om ook het grootzeil te hijsen en de grote meren op te gaan.  Lees verder

email

Infomiddag Senegalreis 22/7

senegal reisWe waren klaar met alle voorbereidingen en de hapjes en drankjes stonden klaar voor de infomiddag bij mij thuis op m’n dakterras. Ik hoopte dat het droog zou blijven!

De opkomst was verrassend groot en rond de klok van vier ging de bel. Ik had een parasol staan tegen de zon en tegen wat regen. Eerst een kopje koffie of thee en een welkom van mij met het voorstellen van mijn vriend Adjaly en mijn vriendin Elly met haar man Ebou uit Amsterdam. Lees verder

De nieuwe wildernis 15/7

oostvaardersplassenHet was een hele mooie zaterdag bij de Oostvaardersplassen. Rond half elf arriveerde iedereen en we begonnen gezellig op het zonnige terras met een kop koffie. Na de koffie startte de eerste wandeling van 5 kilometer.

Het was zo gezellig en er was zo veel te zien dat we daar twee en een half uur over hebben gedaan! Dat kwam ook doordat we een paar kilometer extra liepen omdat we in de verte wild zagen. Het mooiste stuk was tussen de paarden door. Lees verder

Italiaanse kookworkshop 15/7

Actieve singlesRond 15 uur kwamen de eerste deelnemers aan en maakten we kennis met elkaar in de winkel van Il Casale. Toen er zo’n 5 vrouwen waren kwam er ook een man. Het begin was er. Echter kwam de andere man niet opdagen en omdat een eerdere man zich al had afgemeld bleef het bij deze ene Janneman.

Toen dit eenmaal duidelijk was namen de meeste vrouwen dit wel heel flexibel op in de overtuiging er gewoon een hele gezellige middag van te maken. En dat is helemaal gelukt!

We zijn eerst heerlijk buiten op het terras Lees verder