2012-03-26 header stoelen.png

Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Van fluisterboten en kano’s 8/10

kano varenOp zondag 8 oktober ontmoetten we elkaar in Café Dûke Lûk in Feanwaldsterwal. Deze activiteit kon eigenlijk alleen doorgaan met een aangenaam najaarsweertje en dat was het die middag ook!

De deelnemers druppelden binnen tussen 14.00 en 14.15 uur en dronken samen een koffie of glaasje fris binnen in Café Dûke Lûk. Omdat gastvrouw Nieske met ziekte kampte, konden we niet op het terras van haar nieuwe woning terecht. Beterschap nog Nieske als je dit leest!

Rond 15 uur liepen we met de eigenaar van het café mee naar de boten. Er waren fluisterboten en kano’s Lees verder

email

Verslag Diever Diner Chantant 22/9

Drenthe activiteit voor singlesRond 17 uur waren alle 9 deelnemers aanwezig in Landhuis Noordes te Diever. We namen een drankje en maakten kennis met elkaar in de tuin. Rond 17.30 uur gingen we aan tafel.

De eerste gang was een champignon pasteitje en zangeres Micheline van Hautem -begeleid door Edwin van Ligten- begon met haar concert. Een hele leuke ervaring om zo te luisteren naar haar prachtige stem en intussen te eten of wat met elkaar te kletsen. Lees verder

Blote Voetenpad 10/9

op stenen wandelenIn mei ging deze wandeling niet door op blote voeten omdat het veel te koud was. De laatste dagen viel veel regen maar op deze zondag hadden we geluk! Waarschijnlijk was het Blote Voetenpad nog modderiger dan gewoonlijk. De 10 deelnemers trokken hun schoenen uit en rolden hun broekspijpen op.

Het eerste stuk liepen we over een bruggetje, wat gras en dan over de grote stenen richting het bos. Al snel liepen we over dennennaalden, door een modderige plas en over boomstammen. Lees verder

Skûtsjesilen 30/7

singles zeilenIt Abbegeaster Skûtsje” en het skûtsje “Ora et Labora” lagen op ons te wachten aan de kade in Heeg. Maar liefst 13 mannen en 17 vrouwen hadden zich aangemeld voor deze sportieve middag. De schepen werden op leeftijd ingedeeld en rond 2 uur trokken de deelnemers hun uitgereikte zwemvesten aan en werden de trossen losgegooid.

Na een licht buitje op de Wide Wimerts werd de fok gehesen en zetten we koers richting Sneek. Het waaide te hard om ook het grootzeil te hijsen en de grote meren op te gaan.  Lees verder