2012-03-26 header stoelen.png

Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Syrische koken 18/6

Samen met de kok gingen 6 singles kokkerellen met Homs, Fatoush, groene bonen, Arabisch brood, aubergine en kip met paprika, munt en nog veel meer ingrediënten zoals komijn, tehena, citroen, granaatappel en  knoflook.

Lees verder

email

(Wadloop)weekend Ameland 2017

In totaal gingen vrijdag 9 juni 22 personen naar Ameland. Daarvan liepen 13 sportieve singles met 2 wOvertocht Amelandadloopgidsen over het wad vanaf Holwerd en de rest nam gewoon de boot.

Om 15.10 uur vertrokken de wadlopers. Elk jaar verandert het Wad en nu was er veel slik en klei wat zwaar liep. Hier en daar was het erg glad en moest met kleine pasjes gelopen worden omdat je anders uitgleed. De deelnemers die wat kleiner waren moesten bij het versteken van een geul de rugzak op hoofd houden. De zijwaartse stroming was soms best flink, maar niemand viel om. Zelfs in de diepere geulen was het water verrassend warm. Lees verder

Verslag Thema-Opstellingen

thema opstellingen

We hadden een prachtige zonnige dag uitgekozen voor de workshop “Een nieuw begin”. Dat was het enige minpuntje dat ik kon vinden aan deze activiteit.

Het feit dat we met een kleine groep waren bleek al snel binding en een gevoel van veiligheid in de groep te geven. Het was fijn om maar met z’n zessen te zijn.

Met thee en cake werden we vanaf 13.30 uur welkom geheten door Luce Olminkhof in haar praktijkruimte in Groningen. Voordat we met opstellingen aan de slag gingen, deden we een ontspanningsoefening die bij mij geweldig aansloeg;  ik viel even in slaap.

De eerste vraag ging over ambivalentie; Lees verder

Senegal reis feb 2017

Single reisVerslag van de Senegal reis voor singles 13-27 februari 2017

Met heel veel plezier hebben we deze reis voorbereid om onze gasten twee weken te verwennen en kennis te laten maken met Afrika.

Het mooiste compliment van een aantal gasten was ‘Je hebt ons gegeven, waar we voor gekomen waren!’ De activiteiten waren zeer geslaagd. Het enthousiasme van de gasten die zonder verwachtingen erin stapten was een opening voor de lokale bevolking om hen in hun harten te sluiten. Van een tochtje achterop een motorbike en spontaan Lees verder