2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Single Sunset Cruise 10/8

goed zeilweer

De weersverwachting gaf aan dat het veel zou gaan regenen. Toch stapten we vrijdagavond 10 augustus met droog weer en met een zonnetje erbij aan boord van zeilschip Bounty. We legden onze slaapspullen in de kajuit en maakten kennis met de andere deelnemers.

Onze schipper Alex nam het woord en vertelde ons dat buien met harde wind tot windkracht 9 op komst waren. Het schip kon dit prima aan. Alleen voor de opvarenden zou het minder prettig worden. Zodra het weer opklaarde, zouden we alsnog uitvaren die avond.

Na een drankje begon de flirtworkshop van Klazien Schaap. Ze gaf ons diverse adviezen en we deden een oefening. De nieuwe flirttips wilden we natuurlijk direct in praktijk uittesten op onze mededeelnemers.

Blij verrast merkten we dat de crew de trossen had losgegooid en we de haven uitvoeren! Een zeil werd uitgerold en een hele plens regenwater viel uit het zeil waardoor een paar mensen onverwachts opgefrist werden. Natuurlijk werden de buien goed in de gaten gehouden op de radar. Voor de grote buien losbarstten, lagen wij al weer veilig in de Bataviahaven rond 23 uur.

Voor degene die wilden, gaf Joyce Boerkoel nog een tweede korte flirtworkshop met wat andere tips en wederom wat oefeningen. De muziek werd iets harder gezet, wat stoelen aan de kant geschoven en sommigen begonnen te dansen.

Workshop flirtendansen met singlesovernachten op zeilschip

Ondanks de buien werd het met de 2 korte flirtworkshops en 30 leuke singles toch nog een gezellige avond. Veel deelnemers bleven slapen die nacht. Een paar gingen nog bij het schip Abel Tasman wat drinken.

ontbijten met singlesZeilschip Bounty

De volgende ochtend werden we wakker met een strakblauwe lucht! Een heerlijk ontbijtbuffet stond voor ons klaar en dat lieten we ons goed smaken.  Om 11 uur die ochtend kon iedereen meezeilenter compensatie van de zeiltocht die de avond ervoor wat in het water was gevallen.

3 reacties op Single Sunset Cruise 10/8

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.