2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Single Sunset Cruise 10/8

goed zeilweer

De weersverwachting gaf aan dat het veel zou gaan regenen. Toch stapten we vrijdagavond 10 augustus met droog weer en met een zonnetje erbij aan boord van zeilschip Bounty. We legden onze slaapspullen in de kajuit en maakten kennis met de andere deelnemers.

Onze schipper Alex nam het woord en vertelde ons dat buien met harde wind tot windkracht 9 op komst waren. Het schip kon dit prima aan. Alleen voor de opvarenden zou het minder prettig worden. Zodra het weer opklaarde, zouden we alsnog uitvaren die avond.

Na een drankje begon de flirtworkshop van Klazien Schaap. Ze gaf ons diverse adviezen en we deden een oefening. De nieuwe flirttips wilden we natuurlijk direct in praktijk uittesten op onze mededeelnemers.

Blij verrast merkten we dat de crew de trossen had losgegooid en we de haven uitvoeren! Een zeil werd uitgerold en een hele plens regenwater viel uit het zeil waardoor een paar mensen onverwachts opgefrist werden. Natuurlijk werden de buien goed in de gaten gehouden op de radar. Voor de grote buien losbarstten, lagen wij al weer veilig in de Bataviahaven rond 23 uur.

Voor degene die wilden, gaf Joyce Boerkoel nog een tweede korte flirtworkshop met wat andere tips en wederom wat oefeningen. De muziek werd iets harder gezet, wat stoelen aan de kant geschoven en sommigen begonnen te dansen.

Workshop flirtendansen met singlesovernachten op zeilschip

Ondanks de buien werd het met de 2 korte flirtworkshops en 30 leuke singles toch nog een gezellige avond. Veel deelnemers bleven slapen die nacht. Een paar gingen nog bij het schip Abel Tasman wat drinken.

ontbijten met singlesZeilschip Bounty

De volgende ochtend werden we wakker met een strakblauwe lucht! Een heerlijk ontbijtbuffet stond voor ons klaar en dat lieten we ons goed smaken.  Om 11 uur die ochtend kon iedereen meezeilenter compensatie van de zeiltocht die de avond ervoor wat in het water was gevallen.

3 reacties op Single Sunset Cruise 10/8

 • Alex van Klaveren:

  Joyce het was weer super gezellig en ook leuk om te zien dat onbekenden zo snel klikken met elkaar.

  Tot de volgende Single Sunset Cruise

 • Ge Wijnen:

  Hoi!
  Leuk verslag!
  Maar bij windkracht negen is het gewoon verboden om uit te varen!
  Ben de volgende dag nog mee gevaren; was erg leuk en interessant, maar we zijn niet al te lang geweest, omdat er alweer een volgende groep stond te wachten!
  Alex, de kapitein, en het personeel was heel kundig en vriendelijk.
  Graag ga ik een volgende keer weer mee!
  Groet, G.W.

 • Miranda:

  Het was super! Ik heb trauma’s van zeilen gehad en ging met deze cruise mee om het te overwinnen. 💪
  Dank zei aan de Capitein Alex, die veel geduld heeft, kon ik tijdens de tocht zelfs een stukje rond lopen, hand in hand met Alex natuurlijk, maar toch gedaan! Het feestje s’avonds was heerlijk en natuurlijk, danste de capitein met ons mee.
  Super gezellig!
  Bedankt voor de goede zorg, van de vrouw van Alex, die heerlijk broodjes heeft klaargemaakt. Heerlijk hamburgers! 👏👏

  Groeten aan de kinderen! ;))

  Miranda

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.