2012-03-26 header lichte wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

100% Single Dansavond Assen 19/5

Singles daten en dansen in Assen

Heel veel van de 35 singles die meededen aan het speeddaten in de Stijlkamer van PartyTown Assen hadden dat nooit eerder gedaan. Velen vonden het reuze spannend. Diverse matches zijn hierdoor ontstaan. Meteen konden ze nader met elkaar kennismaken op de single avond die direct volgde.

Diversen lieten mij weten dat de organisatie van het speeddaten heel goed geregeld was. Ook uit de enquête kwam dat naar voren. Gemiddeld kreeg ik een 7,6 voor de organisatie. De uitleg over speeddaten op de website vond iedereen heel duidelijk. Men vond de sfeer ongedwongen en de ruimte erg prettig. Wel vonden sommigen dat de mannen de volgende keer moesten lopen. Over de statafels was de één wel te spreken en de ander niet. Het merendeel wil vaker speeddaten.

Speeddating in Assen voor singlesNa het speeddaten kon iedereen de dansvloer op of gezellig met andere singles kennismaken. Niet iedereen die naar de dansavond kwam, was immers bij het speeddaten aanwezig. Zo’n 120 singles waren aanwezig. Na afloop werd aangegeven dat de DJ’s van ShowTimeFeesten voor prima muziek hadden gezorgd. Tenminste 15 personen bevonden zich gedurende de avond op de dansvloer. Ook de mannen dansten enthousiast mee.

Wat wil jij dat ik de volgende keer ga organiseren? Weer een dansavond waar hoofdzakelijk los gedanst kan worden, of wil je liever stijldansen? En waar wil je dat: weer in PartyTown, in Grolloo bij Hofsteenge, bij een Dansschool of heb jij een nog beter idee? En wil je vooraf weer kunnen speeddaten? Of geef je de voorkeur aan een Flirtworkshop om makkelijker contact met anderen te maken? Laat hieronder weten wat jij wilt.

2 reacties op 100% Single Dansavond Assen 19/5

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.