2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

20/12 Speeddate Kerstdiner

Maar liefst 42 singles hadden zich aangemeld voor het Kerstdiner in de Drentse Zaak in Assen! 7 tafels met plek voor 6 personen stonden voor ons klaar compleet met kaarsjes en rozenblaadjes. Helaas kwamen 4 aangemelde deelnemers niet naar het diner, maar dat had weer als voordeel dat sommigen wat meer privacy hadden tijdens de gesprekken aan tafel.

Diner voor singles Alleenstaanden met Kerst

Het diner bestond uit zes gangen en na elke gang werd gewisseld van plek. Hierdoor kregen de singles telkens andere tafelheren en -dames naast zich aan tafel. Op de naamkaarten werden gedurende de avond de namen genoteerd van de personen die ze graag nog een keer wilden ontmoeten voor een nadere kennismaking. De laatste kaarten werden om 23:00 uur ingeleverd. Dat was een uur nadat het diner was afgelopen… Zo zijn 6 matches ontstaan die de volgende middag bericht kregen met het telefoonnummer van de betreffende persoon.

Diverse singles hebben zo een partner gevonden om wellicht samen de Kerst mee door te brengen!
Heb jij meegedaan aan dit bijzondere diner? Plaats hieronder een reactie zodat anderen weten hoe het is aan zoiets mee te doen.

4 reacties op 20/12 Speeddate Kerstdiner

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.