2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

20/12 Speeddate Kerstdiner

Maar liefst 42 singles hadden zich aangemeld voor het Kerstdiner in de Drentse Zaak in Assen! 7 tafels met plek voor 6 personen stonden voor ons klaar compleet met kaarsjes en rozenblaadjes. Helaas kwamen 4 aangemelde deelnemers niet naar het diner, maar dat had weer als voordeel dat sommigen wat meer privacy hadden tijdens de gesprekken aan tafel.

Diner voor singles Alleenstaanden met Kerst

Het diner bestond uit zes gangen en na elke gang werd gewisseld van plek. Hierdoor kregen de singles telkens andere tafelheren en -dames naast zich aan tafel. Op de naamkaarten werden gedurende de avond de namen genoteerd van de personen die ze graag nog een keer wilden ontmoeten voor een nadere kennismaking. De laatste kaarten werden om 23:00 uur ingeleverd. Dat was een uur nadat het diner was afgelopen… Zo zijn 6 matches ontstaan die de volgende middag bericht kregen met het telefoonnummer van de betreffende persoon.

Diverse singles hebben zo een partner gevonden om wellicht samen de Kerst mee door te brengen!
Heb jij meegedaan aan dit bijzondere diner? Plaats hieronder een reactie zodat anderen weten hoe het is aan zoiets mee te doen.

4 reacties op 20/12 Speeddate Kerstdiner

 • Yvonne:

  Het was een gezellige avond.
  Op een speelse manier werd steeds van partner gewisseld. Ik heb leuke gesprekken gehad, echter geen behoefte om er een vervolg aan te geven.
  Minpunt vond ik het eten. Bij een zesgangendiner verwachtte ik toch wel íets. Ik vond het kantinewaardig. Jammer!
  Joyce, bedankt voor de organisatie en fijne Feestdagen!

 • Just:

  Een zinvolle avond met aardige mensen die samen met elkaar er een leuke avond van maakten.
  We kwamen oude bekende tegen en natuurlijk ook nieuwe.

  Het eten. Ach, was niet zo belangrijk. Heerlijk gegeten, er was genoeg en de wisseling per gang liep perfect. Als het alleen om het eten ging had het ietsje meer aanvulling kunnen hebben. Maar het ging om het ontmoeten toch!

  Had persoonlijk wat meer vrijheid willen hebben aan de keuze van tafelplaats want de “oudje’s en jonkies” bleven 5 rondes gescheiden van elkaar.
  Laatste ronde was “vrij” en ervoer ik als zeer ontspannen en onderhoudend.

  Hulde voor Joyce die dit toch allemaal organiseert. Weet uit ervaring dat deze organisatoren “Goud” voor derden waard zijn als je het weet te waarderen. En weet je het beter te organiseren? Nou wat let je! Doen dus!

  Totale indruk. Het was geslaagd!

 • Edith:

  Na lange tijd heb ik eindelijk weer eens, zonder familie en vrienden, deel genomen aan een speciaal Kerstdiner. Het was een heel gezellige avond. Ik vond het diner erg goed, lekker en leerzaam, zodat ik de tafel-genoten in de zes korte gangen goed heb begrepen. Helaas voor mij, niet een speciale. De laatste tafel was zeer algemeen en toch persoonlijk, zodat ik later thuis was dan ik verwacht had. Zeer positief.
  Joyce, bedankt en een heel goed 2015

 • Lina:

  Via een kennis hoorde ik van het Kerstdiner. Het leek me een leuke manier om wat andere mensen te ontmoeten
  en gezellig te eten. Ik ben er blanco heen gegaan. Ontmoette er een paar bekenden en verder was alles een “verrrassing”.
  Regelmatig wisselde je van tafelgenoten en zodoende kwamen er leuke gesprekken op gang.
  En, ik had een match.

  We hebben een aantal keren gebeld en elkaar afgelopen week ontmoet. Er komt een vervolg.

  Joyce, bedankt en voor iedereen een gezond en liefdevol 2015.

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.