2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

80s & 90s Feest met Speeddaten Assen 3/11

14 single vrouwen en 14 single mannen hadden zich aangemeld voor het speeddaten in PartyTown Assen om elkaar met een sneltreinvaart te leren kennen in de Love Train van IndiviDuo. Om 19:30 uur kregen de deelnemende singles hun matchkaart uitgereikt en een batch met hun voornaam erop. In de kleine zaal waar we in mei ook al waren voor het speeddaten, dronken we een kopje koffie of thee.

Daarna liepen we richting het oude treinstel die in een grote tent naast PartyTown staat. Gelukkig was de trein verwarmd. Diverse waxinelichtjes zorgden voor een romantische sfeer. De dames zochten hun coupe of tafeltje op en de heren gingen op zoek naar de eerste date aan de hand van de matchkaart. Na 7 minuten ging de fluit en gingen de mannen op zoek naar hun volgende date.

Speeddaten voor singles in Assen

4 rondes later werd in de bar van de trein gepauzeerd met een drankje. Vervolgens waren nog 4 speeddate rondes. Even voor 21:30 uur was het speeddaten afgelopen. Een paar stelletjes hadden het zo gezellig dat ze hun coupe niet wilden verlaten!

De matchkaarten werden ingeleverd en ik kon aan het werk om te kijken welke singles elkaar nader wilden ontmoeten. Zij hadden allebei “ja” aangevinkt op de matchkaart. Ondertussen gingen de deelnemers naar de grote zaal van PartyTown. Daar zorgden de DJ’s van DJ’s 4 Party voor muziek uit de jaren ’80 en ’90. De dansvloer was lekker vol. Deze avond was niet alleen voor singles bedoeld, maar de meeste bezoekers waren dat wel.

Om 22:00 uur was duidelijk dat maar liefst 7 matches zijn ontstaan tijdens het speeddaten! De DJ verzocht de deelnemers van het speeddaten naar de kleine zaal gaan. Daar werden de matchkaarten teruggegeven. De singles met een match hadden een telefoonnummer op hun kaart staan. Degenen zonder match kregen de toezegging dat ze de vragenlijst RelatieKlaar mochten gaan invullen. De rapportage van deze vragenlijst maakt inzichtelijk of je echt klaar bent voor een nieuwe relatie of waar je nog aan zou kunnen werken.

Hierna gingen de gematchte stelletjes verder kennismaken. De andere singles hadden door het speeddaten elkaar wat beter leren kennen en vermaakten zich ook prima.  Diverse hits uit de jaren ’80 en ’90 zoals Boogie wonderland, Love me just a little bit more, Wannabe en Love U more, enz. maakten het moeilijk om stil te blijven zitten. De dansvloer was de hele avond goed gevuld. Kortom een geslaagde avond!

 

email

4 reacties op 80s & 90s Feest met Speeddaten Assen 3/11

 • Rob 47jaar:

  Goede avond Joyce,

  Ik heb het ervaren dat het best wel snel moest zijn om je te kunnen voorstellen en de vragen te kunnen stellen.
  Maar al met al vond ik het wel leuk om te doen!
  Het laatst had ik contact met een wat oudere dame ,en ik vermoed dat ze mij wel leuk vond,alleen heb ik het niet gevraagd.
  Ze had een rood leer jasje aan en is juffrouw en woont in Meppel .
  Ik weet jammer genoeg niet hoe ze heet.

  • Joyce:

   Hallo Rob en speeddaters,
   Rob, ik begrijp dat je hierbij een oproep doet naar de dame in het rode leren jasje dat meedeed aan het speeddaten.
   Ben jij die dame? Reageer dan op de oproep van Rob of stuur mij een email.
   Wie weet ontstaat zo een nieuwe match!
   Hartelijke groet, Joyce

 • Lorens 48:

  Ik had dit nog nooit gedaan en heb hier vreselijk tegen op gezien, had geen idee wat ik moest vragen. Had wel een lijstje met vragen mee genomen. Had hier echter niets aan omdat ik het niet kon lezen zonder bril (heb nog maar net een leesbril en nog niet aan gewend). Bij de eerste gesprekken startte het gesprek wel moeizaam maar ging daarna een stuk beter. De meeste gesprekken waren heel leuk, alleen waren de 7 minuten om voordat je er erg in had.
  Ook de muziek op de 80s & 90s was super, heb zelden zo vaak en lang op de dansvloer gestaan.
  Ik heb echt genoten maar helaas geen wederzijdse klik.
  Groet,
  Lorens

 • Henk:

  Proberen om de draad weer op te pakken, na een tijd vol verdriet. Hoe ga je dat doen als man, rond de 60.
  Speeddaten? Weet niet…. op het laatste moment toch maar aangemeld.
  Al veel meegemaakt, dus redelijk onbevangen de gesprekjes aangegaan, wat uitmondt in een paar leuke contacten.
  Misschien volgt er nog wel meer op……

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.