2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Aanrader! 15 daagse verzorgde vakantie

traditionele bootVerslag van een Senegal deelneemster 29-10-2018 tot 12-11-2018

Heerlijke plek met hartelijke, lieve gastvrouw Mieke en gids/gastheer Agaly. De kokkin Mariama die ons heerlijke gerechten heeft voorgeschoteld, het ontbijt en lunch zijn eveneens goed. De tuinman Afang die ervoor zorgden dat de tuin mooi blijft, slangen uit de buurt blijven.

De kamer vond ik prima, een goed bed, heerlijk kussen, muskietennet, gaas voor de ramen en met staande ventilator uitgerust. Een ruime, frisse badkamer met doorspoeltoilet en douche met koud water, wat lekker verfrissend is. Wil je een warme douche, dat kon worden geregeld, er is er 1 in het appartement.

varen in Senegalfietstocht

De activiteiten die bij de vakantie hoorden vond ik hartstikke leuk en heb ervan genoten, zoals een toer op de motor te maken door de bush waarna we een lekkere lunch bij een mangrove locatie hadden, de mountainbike tocht, batikken, bezoek en overnachting Mlomp, waar je een geweldige verrassing meemaakt. Zo zijn er nog meer doe- relax dagen geweest en ook naar eigen indeling dagen.

NiafrangEiland Bouneactiviteiten in Senegal

De guesthouse ligt vlakbij het strand en de zee, met een lekkere temperatuur, zalig om te zwemmen, zonnen, drankje te drinken bij de beach bars. In de ochtend wakker worden met een bak koffie / thee en de vele vogelgeluiden. Al met al zeker een aanrader!

Guesthouse Diabatalonatuur Senegal

Wil je ook Senegal beleven? Kijk dan of weer zo’n verzorgde vakantie wordt aangeboden op de website.

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.