Singles ontmoeten met Individuo Activiteiten

gratis voor IndiviDuo Klanten

Activiteiten voor singles voor plezier en ontmoetingen

Individuo Relatiebemiddeling, in samenwerking met Go-out!, organiseert een scala aan leuke uitjes speciaal voor singles en mensen die alleen wat leuks willen ondernemen. 

Klanten van Individuo krijgen een gratis abonnement voor de duur van hun pakket, de activiteiten zijn gratis of met een mooie korting.

Of je nu op zoek bent naar gezelligheid, sportieve uitdagingen, creatieve bezigheden, feestelijke evenementen, natuurexploratie, culturele ontdekkingen of ontspanning, je vindt het allemaal bij ons. Onze activiteiten zijn laagdrempelig en veel mensen komen voor het eerst, dus je wordt met open armen ontvangen.

Als klant van IndiviDuo profiteer je van een aantrekkelijke korting op deze uitjes. Dit is slechts één van de vele voordelen van het kiezen voor een pakket bij ons. Waar wacht je nog op? Doe mee en geniet van de leuke uitjes met gelijkgestemde singles. 

activiteiten voor singles

Ontdek onze Aktiviteitenclub: Samen genieten van leuke uitjes!

Wil je graag met ons op pad, maar ben je (nog) niet klaar voor een pakket bij IndiviDuo? 

Dat is absoluut mogelijk! Word lid van de Aktiviteitenclub van IndiviDuo en profiteer van talloze voordelen. Voor slechts €9,95 per maand geniet je van een scala aan uitjes, waarbij de eerste 2 maanden zelfs gratis zijn. Je kunt deelnemen aan alle activiteiten, waarbij sommige zelfs gratis zijn of aantrekkelijke kortingen bieden.

Het lidmaatschap wordt eenvoudig en flexibel geregeld via automatische betaling. Je kunt maandelijks opzeggen, dus je zit nergens aan vast. Dit geeft je maximale vrijheid en gemak.

Weet je dat je zelf ook uitjes kunt organiseren? Het kan iets heel eenvoudigs zijn, zoals een ontspannende wandeling of een boeiende workshop. Alle activiteiten die mensen met elkaar verbinden zijn welkom. Je kunt ze zelf op de website plaatsen, geen nood, we helpen je hierbij. Voor slechts €2,- per maand kun je jouw uitjes delen met anderen en een geweldige ervaring creëren.

Boordevol waardevolle tips en informatie voor succesvol daten!

Als je op aanmelden klikt, verdwijnt de pop up en krijg je het e-book in je mailbox

Kan ik u misschien ergens mee helpen?

individuo consulenten