2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Apentocht 11/8

Stichting AAPAapjes kijken blijft leuk! Daarom hadden we een wandeling langs stichting AAP bedacht. Maar eerst maakten we kennis met elkaar bij Kip & Ei restaurant Dubbel-Op en dronken een kopje thee of koffie. Om 11 uur gingen we met 28 deelnemers op pad en liepen over Stadslandgoed de Kemphaan langs stichting AAP. Wat chimpansees gaven een privé voorstelling door wild te schommelen en door het hok te springen met veel kabaal.

Via het Waterlandsebos liepen we door het Vliegerpark en ontdekten dat Almere veel groen heeft! De route liep om het afgezette terrein van het half afgebouwde Spookkasteel. Helaas konden we de hedendaagse ruïne niet van dichtbij bekijken. Halverwege hielden we pauze op een brug met uitzicht op het kasteel. Inmiddels was het lekker warm geworden en alle vesten en jassen werden overbodig.

Wandelen met singles hedendaagse ruïne

2 stoere zwemmers zagen we een duik nemen van een brug. De derde duiker durfde niet goed en wij vervolgden onze route. Rond 14 uur zagen we een bordje Kemphaanpad… dat is de straat waar we startten! De groep splitste in tweeën;  de ene helft liep de hele geplande route en de rest stak een stuk af en wandelde direct richting het restaurant.

romantische stop op wandelingvermaak tijdens wandeling

Op het terras in het zonnetje arriveerden een half uur later de andere singles die in totaal 13 km hadden gelopen. Heerlijke broodjes, pannenkoeken, salades en stukken taart werden besteld en we praatten nog gezellig na. Tegen 16 uur namen de meeste sportievelingen afscheid van elkaar en gingen huiswaarts.

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.