2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Aspects of Love 10/3

Musical over liefdeBij het Stadspaviljoen in Groningen verzamelden we om 13:15 uur. Aangezien de wind aanvoelde als min 8, mochten we binnen in het Stadspaviljoen wachten tot de groep compleet was.

We liepen naar Martiniplaza waar we de laatste single die zich had aangemeld zouden ontmoeten. De groep met evenveel mannen als vrouwen was compleet. In de foyer ontmoetten we een stel die elkaar hadden gevonden via IndiviDuo. Na een kopje koffie gingen we de zaal in. We hadden tickets voor rij 14 met een goed zicht op het podium.

De musical opende met een prachtig lied gezongen door René van Kooten die de  jonge Engelsman Alex vertolkte. Geweldig ook om Ernst Daniël Smid te horen zingen met zijn indrukwekkende stem.

Na de pauze vond ik de musical mooier dan voor de pauze. Michelle van Veen speelde de dochter Jenny in het stuk. Haar duetten met Ernst Daniël Smid waren prachtig. De musical was vol liefde, passie en romantiek. Een goed onderwerp voor een uitje met singles!

Stadspaviljoen Groningen1Achtergrondmuziek single uitje

Na afloop wilden we nog wat drinken in het TheaterCafé van MartiniPlaza. Helaas was het TheaterCafé gesloten. We besloten om met z’n allen naar het Stadspaviljoen te lopen en daar wat te nuttigen. We kregen een tafel vlakbij de vleugel. De pianiste speelde op verzoek een nummer van Adele. Zo sloten we de middag af in de sfeer van liefde.

 

2 reacties op Aspects of Love 10/3

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.