2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Basketbalwedstrijd Donar 22/4

Donar-AmsterdamQua weer was het jammer dat we binnen zaten, maar verder was het een super middag! Het leek wel een VIP-arrangement. Bij aankomst in MartiniPlaza om 15:30 uur wezen de borden ons de weg naar restaurant ‘Inspirations’. Daar streken we neer op de loungebanken en werd koffie, thee, heerlijke muffins en andere zoetigheden gebracht.

Nadat de groep compleet was, werden we opgehaald voor speluitleg in de Persruimte. De deelnemers weten nu alles van de puntenscores af, wat elk gebaar van de scheidsrechter betekent en wat het scorebord allemaal aangeeft. Ook alle spelers kwamen voorbij. De jongste bleek nog maar 16 jaar te zijn!

Ook na afloop van de speluitleg werden we weer opgehaald en naar onze plaatsen op de tribune begeleid. Heel veel enthousiaste Donar fans lieten weten dat ze zich verheugden op de basketbalwedstrijd. De cheerleaders gaven een mooie show, de mascotte huppelde het veld op en de trommels werden flink bewerkt.

MartiniPlaza Speluitleg Donar

We dachten dat we naar de wedstrijd Donar tegen BAL/BPL Weert gingen kijken, maar het schema was omgegooid naar de wedstrijd tegen Amsterdam. De Amsterdamse spelers waren heel goed in het gooien van ballen die 3 punten opleverden. In de pauze hadden de Groningers maar een kleine voorsprong op de Amsterdammers.

Restaurant MartiniPlazaWedstrijd in Groningen

Tijd voor een drankje en een hapje om onze kelen te smeren na al het gejuich! We passeerden de lange rij bij de bar en liepen naar onze vaste VIP-plek in het restaurant. Daar werd onze bestelling opgenomen en stonden de zoutjes op tafel klaar en volgde even later ook een heerlijke schaal met bitterballen. In alle rust konden we weer op krachten komen om Donar na de pauze naar een geweldige overwinning van 90-61 te juichen.

Enthousiaste deelnemersdiner voor singles

Rond 18.15 uur namen we afscheid van de deelnemers die niet bleven eten en de rest liep gezamenlijk naar het Stadsparkpaviljoen om daar bij  NI HAO te dineren. We lieten het ons goed smaken en iedereen vond het heel leuk om dit een keer te hebben meegemaakt. Bovendien wilden de meesten nóg wel een keer komen!

Een fikse hagelbui met grote hagelstenen zorgde voor nieuwe trommelgeluiden. Toch blij dat we binnen zaten en niet buiten op het terras…. Het toetjesbuffet werd uitgebreid getest en goed bevonden, we namen nog een kop thee/koffie en gingen daarna op huis aan nadat we eerst afscheid van elkaar hadden genomen.

2 reacties op Basketbalwedstrijd Donar 22/4

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.