2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

BlindMATCH 16-1-’16

BlindMATCH met Single Feest op 16 januari ‘16

Rond 18.45 uur kwamen de eerste singles al binnen op de aparte locaties. De heren werden ontvangen in de lounge van Hotel Corps de Garde en de dames in het HeerenHuis. Onder het genot van een drankje leerden de groep dames en de groep heren elkaar onderling kennen. De spanning steeg!

Speeddaten in het donker

Onder een hoop gegiechel en gegrinnik werd het verloop van BlindMATCH uitgelegd en werden de persoonlijke kaarten en stickers uitgedeeld. De drankjes werden opgedronken, de dames kwamen in de cirkels van Glow-In-The-Dark-sticks staan en het licht werd gedimd. Alleen de neon-gekleurde sticks op de grond gaven nog licht in de duisternis.

De heren traden de zaal binnen met Pink Panter-tune op en werden in kringen om de dames heen gezet, de gesprekken begonnen al snel. Er klonk gering van een belletje; het speeddaten kan nu officieel beginnen!

SpeeddatersSwingende Singles

Na de twee rondes speeddaten onderbroken door een pauze, zijn er al flink wat stickers uitgewisseld. Net wanneer iedereen gewend is aan het donker, begint de afterdating; het licht gaat aan. Het wordt nu langzaam duidelijk welk uiterlijk er achter de verschillende dates zaten. Tijd om uit te zoeken welke stickers en namen bij welke personen horen.
Ondertussen worden er voorbereidingen getroffen in het Grand Café van het HeerenHuis voor het Single Feest.

Om 22.00 uur werden alle speeddaters uitgenodigd om naar het Grand Café te komen om daar de gesprekken voort te zetten en alle spanning eruit te dansen op de draaikunsten van DJ Berry van DJ’s 4 Party. En dat gebeurde! Samen met nog zo’n 30 man die op het Single Feest afkwamen hebben we een prachtig feestje mogen vieren! Wat was het gezellig.
Daarbij zijn we erg blij en stiekem een beetje trots op het stelletje dat deze avond is ontstaan, we wensen jullie een hele fijne tijd samen.

Organisatie Single feestHiermee is BlindMATCH tot een eind gekomen. De organisatie van BlindMATCH wil jullie allemaal ontzettend bedanken voor de deelname, opkomst, gezelligheid en leuke reacties. Wilt u er eentje toevoegen? Dat kan en mag hieronder.

Daarnaast wil het team van eventmanagement-studenten Joyce ontzettend bedanken voor haar tijd en energie die ze in ons gestoken heeft. We hebben veel geleerd tijdens de weg naar BlindMATCH en kijken met plezier terug op het gehele project. Wat was het fijn om hier aan bij gedragen te mogen hebben.
Ook onze grote dank aan het team van Het HeerenHuis en Corps de Garde voor de fijne samenwerking en het meedenken.
Wij wensen iedereen veel geluk in de zoektocht naar liefde!

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.