Ik voel me eenzaam... de oplossing.

Ben je single en voel je je vooral in deze wintermaanden extra eenzaam? Lees hoe wij je daar echt bij kunnen helpen. Eenzaamheid is een gevoel dat vaak voorkomt bij singles in de wintermaanden. Dit kan komen door een gebrek aan sociaal contact, omdat veel mensen hun tijd binnenshuis doorbrengen tijdens de koudere maanden. 

Lees meer »

Waarom kiezen voor een professioneel datingbureau

Daten: de één vindt het een geweldig avontuur en interessant om nieuwe mensen te leren kennen, de ander vindt het doodeng of komt maar niet op de juiste woorden. Ben je vrijgezel en zoek je een partner waarmee je je leven kunt delen, dan ontkom je niet aan het date-avontuur. Misschien heb je inmiddels al verschillende manieren geprobeerd om met leuke vrijgezellen in contact te komen. Via een datingsite of een datingevenement bijvoorbeeld. Een fijne partner vinden die bij jou past, kan een ingewikkelde en langdurige zoektocht zijn. Heb je al eens gedacht aan een professioneel datingbureau?

Lees meer »

Ik ben op zoek naar een relatie

Een fijne relatie vormt voor veel mensen de basis voor een gelukkig leven waarin zij hun liefde en ervaringen met elkaar kunnen delen. Ieder mens is anders en dus ook ieders idee over hoe een fijne relatie eruit ziet verschilt. Als je op zoek bent naar een partner waarmee je je leven wilt delen, kun je dat ervaren als zoeken naar een speld in een hooiberg. Beren op de weg en negatieve gedachten over jezelf kunnen je daarbij lastigvallen. Wij van IndiviDuo willen jou laten ervaren dat niets onmogelijk is, dat jij prachtig en uniek bent en dat fijne serieuze relaties, voor iedereen die daarvoor openstaat, binnen handbereik ligt.

Lees meer »

Relaties loslaten.

Laat de mensen gaan die niet klaar zijn om van je te houden...  Dat is het moeilijkste wat je in je leven zult moeten doen en dat zal ook het belangrijkste zijn. Stop met moeilijke gesprekken met mensen die niet willen veranderen. Stop met verschijnen voor mensen die je niet interesseren.

Lees meer »

Wat is een matchmaker?

Het vinden van een relatie is tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend. Ook al zijn er tal van websites en apps waar je mensen kunt ontmoeten, blijkt het in de praktijk niet zo eenvoudig om een warme serieuze relatie te vinden waar velen naar verlangen.

Lees meer »

IndiviDuo, wat betekent dat eigenlijk?

De naam IndiviDuo bestaat uit twee delen, individu en duo. En met twee individuen maak je samen een duo. Tegelijkertijd blijf je ook zelf je eigen individu. Want wij vinden dat je jezelf mag wezen, in welke situatie dan ook. Jezelf mag zijn, want als je helemaal jezelf bent ben je op je best. Ook in een relatie. Jezelf dus niet wegcijferen of vergeten omdat je een in een relatie zit. Zo is IndiviDuo aan haar naam gekomen.

Lees meer »

Houden van jezelf.

Hier een paar tips om meer van jezelf te gaan houden. Je kan kijken wat voor jou werkt, en je voordeel er mee doen. Succes!  1. Geef geen kritiek meer.Kritiek geven is geen bijdrage. Weiger jezelf te bekritiseren.Accepteer jezelf zoals je nu bent. Iedereen verandert, maar als je jezelf afkeurt, verander je in een negatieve richting en als je jezelf goedkeurt, verander je in een positieve richting.

Lees meer »

Bij houden van hoort soms ook loslaten…

Naarmate we ouder worden, is de kans dat we al eerder een relatie of zelfs meerdere relaties achter de rug hebben, steeds groter. Het komt helaas zelden voor dat je allebei op hetzelfde moment zo ver bent dat je uit elkaar wilt. Hierdoor is er meestal één van de twee, die achterblijft met verdriet, onmacht en boosheid.

Lees meer »

Toekomst affirmatie

Zullen we ons samen even afsluiten? Even alle negativiteit die steeds meer in ons dagelijks leven sluipt achter ons laten, voor een klein geluksmomentje? Een geluksmomentje, die je op termijn nog eens extra zal belonen voor je korte genieten, door je fantasieën of eigenlijk, hoopvolle verwachtingen te verwezenlijken.

Lees meer »

Eeuwige trouw

Iedereen kent het liedje van Meatloaf “Paradise by the dashboardlight”. Wanneer op een dansfeest dit nummer gedraaid wordt, springt iedereen op de dansvloer om vervolgens wat ongemakkelijk te bewegen want het is eigenlijk meer theatraal dan swingend. Toch wordt het hogelijk gewaardeerd, al jaren in de voorste gelederen van de top 2000. Een deel van de verklaring ligt er in dat door Meatloaf alles zo over the top wordt geacteerd dat je hem zijn schijnvertoning gemakkelijk vergeeft.

Lees meer »