De investering waard!

Het is begrijpelijk dat mensen hun vakantiegeld graag willen gebruiken voor iets leuks of ontspannends, zoals een reis, een nieuwe outfit of een avondje uit. Maar wat als je het dit jaar eens anders zou aanpakken en je je vakantiegeld zou besteden aan het investeren in jouw liefdesleven?

Lees meer »

Tips bij een eerste date

Een eerste date kan zenuwslopend zijn, maar het kan ook de start zijn van iets geweldigs. Om ervoor te zorgen dat je eerste date soepel verloopt, zijn hier een paar tips die je kunnen helpen om het beste uit deze ervaring te halen.

Lees meer »

Dating en relatiebemiddeling in de lente

Vandaag een stukje over het voorjaar, want wat hebben we er zin in! En nu het nog winter is kunnen we er ons al op verheugen, maar ook nog even slim gebruik maken van de winterkorting bij IndiviDuo. Lees maar verder.

Lees meer »

Een relatie met Valentijn?

Valentijnsdag is een dag die wordt gevierd om liefde en romantiek te vieren, maar helaas is het ook een dag die eenzaamheid en verdriet kan vergroten voor degenen die alleen zijn. Het idee van de perfecte date, het ontvangen van cadeaus en het uitwisselen van liefdesverklaringen kan pijnlijk zijn voor iemand die geen partner heeft of iemand heeft verloren.

Lees meer »

Ik voel me eenzaam... de oplossing.

Ben je single en voel je je vooral in deze wintermaanden extra eenzaam? Lees hoe wij je daar echt bij kunnen helpen. Eenzaamheid is een gevoel dat vaak voorkomt bij singles in de wintermaanden. Dit kan komen door een gebrek aan sociaal contact, omdat veel mensen hun tijd binnenshuis doorbrengen tijdens de koudere maanden. 

Lees meer »

Waarom kiezen voor een professioneel datingbureau

Daten: de één vindt het een geweldig avontuur en interessant om nieuwe mensen te leren kennen, de ander vindt het doodeng of komt maar niet op de juiste woorden. Ben je vrijgezel en zoek je een partner waarmee je je leven kunt delen, dan ontkom je niet aan het date-avontuur. Misschien heb je inmiddels al verschillende manieren geprobeerd om met leuke vrijgezellen in contact te komen. Via een datingsite of een datingevenement bijvoorbeeld. Een fijne partner vinden die bij jou past, kan een ingewikkelde en langdurige zoektocht zijn. Heb je al eens gedacht aan een professioneel datingbureau?

Lees meer »

Ik ben op zoek naar een relatie

Een fijne relatie vormt voor veel mensen de basis voor een gelukkig leven waarin zij hun liefde en ervaringen met elkaar kunnen delen. Ieder mens is anders en dus ook ieders idee over hoe een fijne relatie eruit ziet verschilt. Als je op zoek bent naar een partner waarmee je je leven wilt delen, kun je dat ervaren als zoeken naar een speld in een hooiberg. Beren op de weg en negatieve gedachten over jezelf kunnen je daarbij lastigvallen. Wij van IndiviDuo willen jou laten ervaren dat niets onmogelijk is, dat jij prachtig en uniek bent en dat fijne serieuze relaties, voor iedereen die daarvoor openstaat, binnen handbereik ligt.

Lees meer »

Relaties loslaten.

Laat de mensen gaan die niet klaar zijn om van je te houden...  Dat is het moeilijkste wat je in je leven zult moeten doen en dat zal ook het belangrijkste zijn. Stop met moeilijke gesprekken met mensen die niet willen veranderen. Stop met verschijnen voor mensen die je niet interesseren.

Lees meer »

Wat is een matchmaker?

Het vinden van een relatie is tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend. Ook al zijn er tal van websites en apps waar je mensen kunt ontmoeten, blijkt het in de praktijk niet zo eenvoudig om een warme serieuze relatie te vinden waar velen naar verlangen.

Lees meer »

IndiviDuo, wat betekent dat eigenlijk?

De naam IndiviDuo bestaat uit twee delen, individu en duo. En met twee individuen maak je samen een duo. Tegelijkertijd blijf je ook zelf je eigen individu. Want wij vinden dat je jezelf mag wezen, in welke situatie dan ook. Jezelf mag zijn, want als je helemaal jezelf bent ben je op je best. Ook in een relatie. Jezelf dus niet wegcijferen of vergeten omdat je een in een relatie zit. Zo is IndiviDuo aan haar naam gekomen.

Lees meer »