2012-03-26 header stoelen.png

Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Hoe Corona positief kan zijn

Consent ervarenKippenvel kreeg ik ervan. Kennelijk raakte het me. Tegen het einde van het kennismakingsgesprek vroeg ik of ik het mocht delen in een blog. Ze ging ze ermee akkoord en vanzelfsprekend noem ik haar echte naam niet, maar noem ik haar Eva.

Inmiddels is iedereen wel helemaal klaar met de gevolgen van het Coronavirus. We willen ons oude leventje graag weer terug. Ook Eva wil dat en als het kan mét een leuke partner. Juist deze tijd maakt dat we beseffen wat het belangrijkste is in ons leven. Lees verder

Wat is intimiteit?

Waar vind je intimiteitDit weekend ontmoet ik mijn hartsvriendin weer! Ik heb haar de laatste tijd alleen via WhatsApp “gesproken” en kijk uit naar een echte ontmoeting, want ik weet dat ik me dan weer een stuk vrolijker voel. 

Hoe meer intimiteit je ervaart, hoe gelukkiger en liefdevoller je je voelt. Voelt iedereen zich nu ongelukkiger door de anderhalve-meter-samenleving? Misschien is het handiger om eerst helder te krijgen wat intimiteit is.

Veel mensen denken meteen aan seks als het over intimiteit gaat. Lees verder

De Energiemaatschappij

juiste energie ervarenJe wordt besmet met wie je omgaat. Ik hoop natuurlijk dat je niet besmet wordt met een virus, maar vaak staan we er niet bij stil dat we bepaalde energieën overnemen. Ga je vooral om met vrouwen dan krijg je van zelf een vrouwelijke energie en word je wat zachter en liever. Ga je vooral om met mannen dan kan je je wat sterker en stoerder gaan voelen.

Soms is het heerlijk om een bepaalde energie mee te krijgen en geniet je. Een andere keer ervaar je de energie als minder prettig. Lees verder

Faalangst verminderen

tips tegen faalangstPippi Langkous was zelden bang en kwam altijd wel op haar pootjes terecht bij al haar avonturen. Het is bewezen dat als je bang bent om te falen, de kans op falen toeneemt. Het is een “self fulfilling prophecy”.

Door onderstaande tips toe te passen, merk je al snel dat de faalangst afneemt. Lees verder