2012-03-26 header bekers.png

Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Eigen sterrenstof

bijtanken bij eigen geslachtGastblog geschreven door Gea Schonewille

Mooie bijvangst van het workshopseizoen voor IndiviDuo is dat ik telkens enkele gastblogs mag schrijven. Deze week wil ik het hebben over het belang van tanken bij het eigen geslacht.

Hiermee bedoel ik dat het voor vrouwen goed is om tijd door te brengen met andere vrouwen; samen lachen, praten, roddelen. Zo kunnen vrouwen tot rust komen. Voor mannen geldt hetzelfde; ouwehoeren, pilsje, voetbal, vissen, darten. Dat is voedend.  Lees verder

email

Mannelijke en vrouwelijke energie

verschil man en vrouwGastblog ingezonden door anoniem persoon, naam bekend bij IndiviDuo

Is er zoiets als mannelijke en vrouwelijke energie in een relatie en welke rol speelt die dan?

Door de jaren heen heb ik van een professional in emotioneel lichaamswerk geleerd en mogen ervaren, dat de fysieke plek die ik ten opzichte van mijn partner inneem veel invloed heeft hoe ik mij voel en gedraag in de relatie.

Een mooi voorbeeld daarvan is het naast elkaar lopen. Door rechts te lopen naast de ander voel ik mij Lees verder

Aan de haak slaan

Vissen vangenDromen blijven bijzonder. Ik droomde dat ik les kreeg in vissen vangen. Het klonk allemaal heel simpel en tijdens de cursus dwaalden mijn gedachten af. Ik zag zoveel overeenkomsten met daten! Best grappig om deze bezigheden met elkaar te vergelijken.

Vissen begint op een goede plek waar wat vissen zwemmen. Als je graag een relatie wilt, is het handig om naar plekken te gaan waar je leuke singles tegen kunt komen.

Maar voordat je op pad gaat, trek je geschikte kleding aan, want anders krijg je het te koud, word je nat of Lees verder

Mijmerend richting 2019

nieuwe jaarGastblog geschreven door Gea Schonewille

Ik hou van mijmeren en in deze tijd van het jaar hoort het er een beetje bij, dus ik kan lekker los. Mijmeren over relaties, vrije tijd, werk. Hoe doe ik het? Wat heb ik gedaan en wat heb ik gelaten? Wat wil ik nog en hoeveel lef heb ik om daarvoor te gaan? Hoe vrij voel ik me om te kiezen én te doen? Hoe leef ik zelf dat wat ik in mijn werk als trainer en therapeut meegeef?

Fijner nog dan het mijmeren is de tijd en liefdevolle momenten met familie en vrienden. Samen herinneringen delen, spelletjes spelen, praten, muziek luisteren. Lees verder