2012-03-26 header stoelen.png

Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Nogmaals proberen

Opnieuw proberenDe relatie is een tijdje uit geweest en dan begint het weer te kriebelen. Waarom ging de relatie ook al weer uit? Ach, dat lijkt telkens minder belangrijk. Je denkt vooral aan hoe fijn het samen was, aan de leuke tijd waarin jullie urenlang met elkaar praatten over van alles en nog wat, over samen erop uitgaan en natuurlijk denk je ook aan de intimiteit.

Jij of de ander stuurt een berichtje en voor je het weet, herbeleef je de goede tijd in gedachten weer. De mindere momenten willen jullie nu even niet zien. Het voelt erg aanlokkelijk Lees verder

Verkoopfouten

ID 4520100 © Theodor38 | Dreamstime.comNet na Sinterklaas schreef ik de blog  Moet je jezelf verkopen? Dat ging toen over hoe je over jezelf praat. Alleen maar alles over jezelf minder mooi maken, is niet aantrekkelijk. Je wilt jezelf immers niet uit de markt prijzen.

Het andere uiterste is als iemand indruk probeert te maken door te vertellen dat hij/zij de beste partner is. Niemand wil het gevoel hebben dat iemand zich écht zit te verkopen.

Om jezelf prettig te “verkopen” Lees verder

De eerste activiteit

De eerste keerEerste keren zijn zoveel spannender en bijzonderder dan de keren daarna. Het klinkt zo logisch. Maar toch stellen we allerlei momenten uit die ons té spannend lijken. De stap voelt dan te groot om iets voor de eerste maal mee te maken.

Zondag liep ik met 36 singles de Nieuwjaarswandeling in Drenthe. Zoals met elke activiteit waren ook hier weer veel nieuwe deelnemers bij. Van die nieuwe mensen ziet het merendeel er enorm tegenop van te voren en ik weet dat veel singles het uitstellen om zich aan te melden voor een activiteit. Lees verder

Sterke Voornemens

Voornemens 2020Heb jij goede voornemens gemaakt of heb je jouw nieuwjaarswens(en) duidelijk in beeld gebracht na het blog van vorige week?

Vaak komt van al onze goed voornemens niets terecht. Op nieuwjaarsdag sprak ik al iemand die heel januari geen alcohol wilde drinken. Natuurlijk had ze wel met een paar glazen alcohol geproost op het nieuwe jaar…. En zo hebben we allerlei excuses waardoor ons voornemen even weggewuifd wordt.

Lees verder