2012-03-26 header stoelen.png

Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Dromen afstoffen

In Actie komenGeregeld denk ik aan alles wat ik nog zo graag zou willen. Helaas komt er weinig van al mijn goede voornemens en mooie dromen terecht. Een deel gelukkig wel. Maar veel dromen blijven dromen. Hoe komt dat toch?

Misschien is dat leeftijdsgebonden. Altijd heeft mijn dag te weinig uren om te doen wat ik allemaal zou willen doen. De dagen lijken telkens sneller voorbij te gaan.

Zou ik mijn prioriteiten niet goed genoeg stellen? Plannen maken kan ik als de beste, maar ze uitvoeren volgens die planning is toch echt een heel ander verhaal. Lees verder

Wie versiert wie?

3 manieren van versierenHeel veel mensen denken dat de man het initiatief hoort te nemen om in actie te komen als hij een vrouw leuk vindt. In 2020 zou je denken dat het ook weleens tijd wordt dat vrouwen dit net zo goed kunnen doen. Toch blijft het de droom van veel vrouwen om versierd te worden door een man. Of beter DE man van haar dromen.

Aangezien iedereen anders is, kan ik je moeilijk vertellen wie de eerste stap moet nemen. Grofweg zijn er 3 categorieën mensen: Lees verder

Friends with Benefits

Vriendschap plusIntimiteit is waar singles een groot tekort aan hebben. Nou ja, niet alle singles. Waar een behoefte is, worden ook oplossingen gevonden zoals avontuurtjes en “Friends with Benefits”. Via diverse sites en apps zoals Tinder worden ook heel veel contacten gelegd.

Op zich is hier natuurlijk helemaal niets mis mee en op die manier komen ook weleens langdurige relaties tot stand. Als je op zoek bent naar een vaste relatie, is het wel slim om je af te vragen of je op deze manier jouw partner gaat vinden.
Lees verder

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig?“Nieuwsgierig aagje” klinkt fout, maar is het zo erg om nieuwsgierig te zijn? Ik denk dat heel veel mensen het juist leuk vinden als iemand anders belangstelling toont. Desinteresse komt minder fijn over dan nieuwsgierigheid.

Op sommige vlakken is het niet prettig als daar vragen over gesteld worden en dan voelt je gesprekspartner zich niet op zijn of haar gemak. Door goed op te letten hoe de ander reageert, kan je het gesprek sturen. Lees verder