2012-03-26 header bekers.png

Vind een partner bij wie je jezelf blijft

De tweede indruk

leren kennenIedereen weet vast wel dat de eerste indruk heel belangrijk is. Nu je dat weet, weet je ook dat dit een valkuil kan zijn. Natuurlijk moet je luisteren naar je gevoel, naar je intuïtie, maar besef ook dat we onbewust geneigd zijn om mensen in hokjes te stoppen.

Het scheelt tijd als je snel inziet wie bij je past en wie niet. Dat komt door onze snelle maatschappij waarin we snel moeten schakelen en dat wordt versterkt door het grote aanbod op alle datingsites en Tinder. Toch is het goed om mensen niet al te snel te beoordelen en met een open blik iedereen te zien. Gun ze een tweede indruk. Waarom zou je dat doen? Lees verder

email

Coaching voor Singles

Coach voor singles

Steeds vaker kiezen singles ervoor om zich te laten coachen met het doel om makkelijker zelf een passende partner te vinden.

Hoe is het om gecoacht te worden als je op zoek bent naar een relatie? Petra heeft dit ervaren en vertelt erover in dit filmpje.

Lees verder

Verbindende Grenzen

Verbindende communicatieWil je graag aardig gevonden worden en anderen niet teleurstellen? Vaak komt dat doordat je als kind niet hebt geleerd je grenzen aan te geven en daarom gaan anderen daar vaak overheen. Een andere oorzaak kan zijn dat je een keer pijnlijk werd afgewezen toen je aangaf dat je iets niet wilde.

Anderen hebben niet altijd door wat er bij jou speelt en wat jouw behoeftes zijn. Jij krijgt dan het gevoel dat ze jou niet begrijpen en je krijgt niet wat je nodig hebt. Indirect signalen afgeven dat jouw grens is bereikt (zoals zwijgen, wegkijken en zuchten), wordt niet door iedereen opgepakt. Lees verder

De Perfecte Partner

Ideale partnerVeel singles hebben een wensenlijstje voor hun ideale partner in hun hoofd. Zeker als je al ervaring hebt hoe het is om een partner te hebben die eigenlijk niet bij je past, wil je niet meer in diezelfde valkuil belanden.

Petra had een beeld van haar ideale partner na een paar lange relaties waarin de balans zoek was.
In dit filmpje vertelt zij hoe haar zoektocht verliep.
Lees verder