2012-03-26 header stoelen.png

Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Betutteling

RIVM zorgt voor singlesDe overheid vertelt wat singles wel of niet mogen doen qua intimiteiten om zo het risico op het verspreiden van het coronavirus te beperken. Natuurlijk willen ze voorkomen dat de IC’s te vol kwamen. Maar aan de andere kant hebben we een intelligente lockdown en dan verwacht je toch ook dat singles daar zelf verstandig mee omgaan.

Het ging overigens niet alleen om singles, maar ook om mensen met een LAT-relatie en andersoortige relaties die niet bij elkaar wonen. Voor die hele groep bepaalde het RIVM dat ze intiem lichamelijk contact moesten vermijden. Lees verder

Geluk zit in een ballon

Verhaal over ballonnenEen leraar bracht ballonnen naar school en vroeg de kinderen om ze op te blazen en daarna hun naam erop te zetten. Ze gooiden de ballonnen de hal in terwijl de leraar ze door elkaar husselde. Daarna gaf hij de kinderen vijf minuten om de ballon met hun naam erop te vinden.

De kinderen renden rond en iedereen zocht naar hun eigen ballon. Maar toen de tijd om was, had niemand zijn eigen ballon gevonden. 
Lees verder

Kies het brede pad!

Wandelen met 1,5 meterEindelijk mag ik weer een wandeling voor singles organiseren! Helaas kan dat nog niet op de wijze waarop ik dat zou willen. Maar ik doe wat ik kan om toch íets te kunnen aanbieden. We hebben tenslotte lang genoeg thuis gezeten en veel mensen snakken er naar om eindelijk erop uit te gaan en anderen te ontmoeten.

Ter voorbereiding zocht ik uit wat de huidige regels waren en bedacht ik een route met brede wandelpaden zodat we zoveel mogelijk wel gezellig naast elkaar kunnen lopen met de benodigde afstand er tussen. Lees verder

Het nieuwe normaal

Veilig contact makenWat mis ik de persoonlijke contacten, het daadwerkelijk ontmoeten van mensen! Veel kan digitaal, maar er gaat wat mij betreft niets boven elkaar in levende lijve treffen. Dit heeft vast iedereen wel. Het Coronavirus blijft voorlopig een behoorlijke impact hebben op ons leven.

Toch vallen de intakegesprekken via beeldbellen mij reuze mee. Voor mij voelt het alsof ik aan tafel zit doordat ik op een groot beeldscherm mijn nieuwe cliënt prima zie zitten en zie bewegen. Ik krijg de intonatie goed mee en zie of alles begrepen wordt bij de ander. Ondertussen kan ik Lees verder