Op zoek naar een relatie

Gepubliceerd op 5 september 2022 om 09:32

Veel singles die ik tegenkom zijn niet tevreden met hoe hun leven nu is. Ze willen een partner zodat ze zich gelukkig gaan voelen.

Natuurlijk wil ik ook dat deze singles zich gelukkiger gaan voelen. Echter als jij een partner wilt waarvan jij verwacht dat deze persoon jou gelukkig maakt, ligt een enorme druk op de schouders van jouw partner. Heeft jouw partner een slechte dag, maakt jouw partner een dag geen complimentje, etc., dan voel jij je niet gelukkig.

Hoe jij je voelt hoef je niet te koppelen aan het bestaan van een partner. Sterker nog; als jij gelukkig bent als je nog single bent, dan ben jij een leuk persoon waar velen graag bij in de buurt zijn. Je vindt zo makkelijker een nieuwe partner. 

...hulp nodig?

Je hoeft het niet alleen te doen. IndiviDuo kan je helpen je gelukkiger te voelen én die mooie relatie te vinden met de ABC methode: Aktiviteiten, Bemiddelling en Coaching. Wil jij ook jezelf nog beter vinden en lekkerder in je vel komen te zitten? Ben je op zoek naar een partner? Wij kunnen je daarbij helpen Maak dan eens een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek. 

Warme groet, Jeannette Hoek


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.