Wat is een matchmaker?

Gepubliceerd op 21 september 2022 om 08:01

Het vinden van een relatie is tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend. Ook al zijn er tal van websites en apps waar je mensen kunt ontmoeten, blijkt het in de praktijk niet zo eenvoudig om een warme serieuze relatie te vinden waar velen naar verlangen.

Daarnaast is het heel makkelijk geworden om mensen enkel te beoordelen op het uiterlijk en wanneer het je even niet bevalt om door te swipen naar de volgende. Kortom: het (online) daten is niet voor iedereen weggelegd. 

Ben je het daten zat en wil je nu gewoon een fijne, serieuze relatie? Gewoon leuke dingen doen, die arm om je heen, dingen delen en genieten van het leven? Schakel dan een matchmaker (ook wel matchmakelaar of relatiebemiddelaar genoemd) in. Lees meer over wat een matchmaker is of neem direct contact met ons op. 

Wat is een matchmaker?

Matchmakelaars brengen mensen, die beiden op zoek zijn naar een serieuze relatie, met elkaar in contact. Op basis van normen en waarden, wensen voor een relatie en achtergrond, worden mannen en vrouwen aan elkaar gekoppeld.

 

Nog steeds is het inschakelen van een matchmaker, met als doel om een huwelijk te voltrekken, binnen veel culturen een eeuwenoude traditie, waaronder in India. Maar, tegenwoordig is het ook in de westerse wereld heel normaal geworden om de hulp in te schakelen van een relatiebemiddelingsbureau.

Wanneer een matchmaker inschakelen?

Ben je klaar met de vluchtige dates die tot niks leiden, weet je eigenlijk niet zo goed naar wie je op zoek bent? Of heb je weinig tijd en wil je alleen daten als de kans van slagen groot is? Dan wordt het tijd om een matchmakelaar in te schakelen. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem contact op met Individuo.

Werkwijze van onze matchmakelaars

Kennismakingsgesprek

Wij vinden het belangrijk dat jij een positief krijgt van jouw matchmakelaar. Daarom is er altijd ruimte voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan telefonisch of door middel van videobellen en duurt maximaal zo'n 20 minuten.

 

Je kan dan even kennismaken en vragen stellen. Bij IndiviDuo is het de bedoeling dat je kunt zijn wie je bent en dat je vooral een veilig gevoel hebt. Schroom dus niet, we vinden niets raar. Je bent welkom.

 

Intakegesprek

Dit gesprek doen we bij jou thuis of via beeldbellen. Voor het intakegesprek nemen we graag ruimschoots de tijd. Tussen de twee en drie uur is toch wel meer regel dan uitzondering.

De vragen gaan behoorlijk de diepte in, wat noodzakelijk is om de juiste match voor jou te kunnen vinden. We willen precies weten wie jij bent, en naar wie je op zoek bent. Intensief, maar onze cliënten ervaren het als een leuk gesprek.

Daarnaast en tussendoor kan je natuurlijk al je vragen stellen en vertellen we je nog wat meer over IndiviDuo. Je gegevens slaan we op in een veilige offline database. 

 

Kosten matchmakelaar

Tijdens het intake gesprek kies je welk pakket het beste bij jou past. Wij kunnen je daar ook in adviseren en maken alles voor je in orde. Met al die informatie gaan wij voor je zoeken naar die ene partner. De prijs van het pakket is inclusief de intake (t.w.v. €199).

 

De dates

Als we een match voor jou gevonden hebben, nemen we contact met je op. Een partij, meestal de heer, krijgt het telefoonnummer van zijn match en belt dan op een afgesproken moment om een tijd en plaats af te spreken. Die tijd geef je aan ons door zodat wij je de volgende werkdag even kunnen bellen om door te spreken hoe het ging. Het is meestal wijs om gewoon altijd minimaal twee keer wat af te spreken. Je spreekt dan meestal ergens wat af om wat te gaan drinken met desgewenst daarna een wandeling. We adviseren om minstens twee keer op date te gaan met je match om elkaar echt wat beter te leren kennen.

 

Is het uiteindelijk geen match? Geen nood, want dan kunnen we er van leren en dit gebruiken bij een volgende match. Dit zijn goede leermomenten waar je blijvend wat aan hebt. Gedurende de tijd van het pakket bieden we je matches aan.

 

Coaching

Tussentijds hebben we regelmatig contactmomenten. Je kunt hierin ook aangeven of je behoefte hebt om aan sommige punten te werken. Dit kan zijn op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, rouwverwerking maar ook om te werken aan een stukje meer zelfvertrouwen.

 

Coaching kan gegeven worden bij jou thuis, via beeldbellen of een fijne wandeling in een natuurgebied in jouw omgeving (wandelcoaching). Deze coaching kan je per gesprek of per voordelig meerurenpakket bij ons aankopen. De prijs van coaching is €80 per sessie van 75 minuten. In het platinum pakket is coaching al inbegrepen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.