Ik ben op zoek naar een relatie

Gepubliceerd op 21 oktober 2022 om 17:25

Een fijne relatie vormt voor veel mensen de basis voor een gelukkig leven waarin zij hun liefde en ervaringen met elkaar kunnen delen. Ieder mens is anders en dus ook ieders idee over hoe een fijne relatie eruit ziet verschilt. Als je op zoek bent naar een partner waarmee je je leven wilt delen, kun je dat ervaren als zoeken naar een speld in een hooiberg. Beren op de weg en negatieve gedachten over jezelf kunnen je daarbij lastigvallen. Wij van IndiviDuo willen jou laten ervaren dat niets onmogelijk is, dat jij prachtig en uniek bent en dat fijne serieuze relaties, voor iedereen die daarvoor openstaat, binnen handbereik ligt.

Ik zoek een serieuze relatie

In Nederland hebben we het geluk dat allerlei vormen van relaties steeds meer algemeen geaccepteerd worden. Jong, oud, arm, rijk, hetero of LHBTI QA+, Iedereen mag meedoen in de zoektocht naar een doel en geluk in het leven en dit avontuur delen met een lieve partner. Ben je vrijgezel en wil je graag een relatie aangaan, dan kun je je zoektocht op veel manieren aanpakken. Waar de een kiest voor datingsites, kijkt een ander liever rond op feestjes of in de kroeg. Ook een traject via een datingbureau is een mogelijkheid waar veel mensen voor kiezen. Welke manier jij ook kiest, alles is goed. Want jij bent jij en jij doet het op jouw manier.

Tips voor een geslaagde serieuze relatie

Een fijne relatie aangaan gaat met vallen en opstaan en lukt niet altijd direct. Daarom geven wij je van IndiviDuo graag een paar tips:

 

  1. Zorg voordat je aan je zoektocht begint, je ook echt klaar bent voor een (nieuwe) relatie. Wanneer je gelukkig bent met jezelf en positief in het leven staat, straal je dat uit. En alleen als je goed voor jezelf zorgt, kun je ook goed voor een ander zorgen.

 

  1. Zoals je waarschijnlijk al zo vaak hebt gehoord: de perfecte partner bestaat niet. We hebben allemaal onze nukken, vervelende eigenschappen en nare gewoontes. In een relatie gaat het erom dat je elkaars minpunten erkent, bespreekbaar maakt en probeert het beste in elkaar naar boven te halen. Geef zeker in het begin van een relatie elkaar de tijd om aan elkaar te wennen en samen een modus te vinden die voor jullie beiden werkt. Dus overhaast niets, wees ontspannen en geef niet te snel op.

 

  1. Doe je zeker niet anders voor dan dat je bent. Een goede partner prikt snel genoeg door je masker heen. Alleen relaties gebaseerd op echtheid, waarin je jezelf kunt zijn en er ruimte is voor de goede maar ook de minder goede eigenschappen, houden op lange termijn stand. Dus wees vooral je leukste zelf!

 

Ben je van mening dat je wel wat professionele en persoonlijke hulp kunt gebruiken bij jouw zoektocht naar een fijne relatie? Of vind je het fijn als iemand je helpt bij het inzicht krijgen in jouw eigenwaarde? De consulenten van IndiviDuo helpen je graag. Zo vind jij de perfecte partner waarmee jij de nieuwe avonturen in het leven aan kunt gaan.

 

Meer informatie? Neem  gerust contact met ons op. Wij houden eerst een kort, gratis en vrijblijvend intakegesprek, zodat jij kunt bepalen of onze werkwijze ook bij jou past.

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.