2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Bubbelen

bubbels

Ik zit in een bubbel en focus mij op wat mij is overkomen. De buitenwereld lijkt minder belangrijk op dit moment. Ik merk het aan kleine dingen dat ik anders reageer dan normaal. Zo liet iemand iets vallen. Normaal zou ik meteen in actie komen, maar nu kijk ik toe. En ik zie dat het dan ook goed komt. Kennelijk is nu iets zó belangrijk in mijn leven, dat er weinig ruimte is voor meer.

Mijn bubbel is een verdrietige en heeft te maken met het afscheid moeten nemen van een dierbare. Ik realiseer me dat naast nare bubbels ook hele fijne bubbels bestaan. Je kunt je in de zevende hemel voelen en op die roze wolk wegbubbelen. Een totaal andere bubbel is dat. Maar ook als je verliefd bent en zeker als de liefde beantwoord wordt dan zie je vaak dat je even onbereikbaar bent voor velen.

Beide bubbels zijn meestal tijdelijk: Je gaat door een rouwfase heen en de pijn wordt uiteindelijk toch wat minder. Of je bent hieperdepiep van verliefdheid en na een tijdje wil je ook weer je eigen vrienden zien en/of wat tijd voor jezelf.

Misschien zijn er wel meer bubbels, maar op dit moment zit ik nog iets te ver in mijn bubbel te bubbelen. Weet jij nog zo’n bubbel?

1 reactie op Bubbelen

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.