2012-03-26 header lichte wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Comfortzone

Zouden we dit jaar een Elfstedentocht krijgen? Ik ken slechts 1 persoon die daar aan mee zou gaan doen. Toch hebben veel mensen er alles voor over om maar mee te kunnen doen. Ze weten dat ze gaan afzien in de kou, wind en misschien wel sneeuw of hagel. De kans op bevroren neuzen, vingers, tenen, de kans om te vallen, in een wak te rijden. Vul maar in.

liefde voor de Elfstedentocht

Het is een bijzondere tocht, die niet elk jaar plaats vindt. Het is een spannende rit. Als je de Elfstedentocht hebt uitgereden, dan heb je toch echt een bijzondere prestatie neergezet. De sfeer rondom de Tocht der Tochten is ook bijzonder.

De Elfstedentocht is typisch Nederlands.  En dat terwijl wij Nederlanders roepen “Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg”.  Als we altijd gewoon zouden doen, zou de hele Elfstedentocht niet bestaan!

Zovelen doen wat ze altijd al deden. Ze zijn blij als ze een vaste baan hebben en zorgen dat ze die behouden, ze hebben hun vaste hobby’s en vrienden.  Ze weten meestal wat er komen gaat. Zo voelen ze zich veilig en geborgen. Door te blijven doen wat je altijd al deed, blijf je in je Comfortzone.

Brengt deze comfortzone wat jij nodig hebt? Kom je zo de juiste mensen en mogelijkheden tegen voor vriendschap en voor persoonlijke groei? Heb jij jouw levenspartner al ontmoet? Als het antwoord “nee” is en je wil daar “ja” op antwoorden, dan wordt het tijd voor verandering.

Ik ga regelmatig uit mijn comfortzone. Mijn man heb ik ontmoet nadat ik me heb ingeschreven bij een Relatiebemiddelingsbureau. Ik ben een eigen bedrijf begonnen, ik organiseer activiteiten en workshops. Via de radio en de kranten laat ik van mij horen en ik heb inmiddels ook al speeddates georganiseerd. Ook ik vind en vond deze stappen allemaal erg spannend om te doen. Zo ontdek ik wat ik allemaal kan. Het brengt mij veel!

Wat ga jij doen om uit jouw comfortzone te komen?

4 reacties op Comfortzone

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.