Alle consulentes van IndiviDuo  beschikken over een feilloze intuïtie en ervaringsdeskundigheid en zijn uiteraard in het bezit  van de gewenste competenties en zelfreflectie. Ons team van consulenten is hecht en werkt nauw samen. Die prettige sfeer komt ook over bij jou als cliënt. Laten we ons even aan je voorstellen:

Jeannette Hoek 

Eigenaar - Consulente - Lifecoach

Ik heb een achtergrond als wijkverpleegkundige  en ervaringsdeskundige, met een opleiding in lifecoaching.  Samen met mijn team wil ik je zo goed mogelijk ondersteunen in je zoektocht naar ware liefde en vriendschap. De beste manier om een geweldige partner of vriend te vinden, is door er zelf ook een te zijn, goed weten wat je zoekt in een partner, en ten slotte op een ontspannen manier contact te leggen. En daar ga ik je bij helpen.

Ik ben moeder van twee tienerzonen en woon in de prachtige kustplaats Castricum.  Ik ben dol op sporten, buiten zijn en tijd doorbrengen met mijn lieve vrienden. Mijn missie is om mensen hun eigen pad te laten vinden waarop ze zoveel mogelijk zichzelf kunnen zijn, en daarmee gelukkiger. Daarom werk ik ook een dagdeel als vrijwilliger en lifecoach bij de GGz in Alkmaar.  Iemand weer een stukje verder helpen en de blijdschap die ik daarbij vaak zie… onbetaalbaar, daar doe ik het voor.

Mona Biek

Consulente - Lifecoach

Na een lange, ervaringsdeskundige reis, ben ik via vele wegen op het pad gekomen waarop ik mijn levensreis wil vervolgen. Met in mijn rugzak een hoop mensenkennis, levenservaring en bovenal een gezonde dosis humor kan ik je op een ongededwongen en onspannen manier begeleiden.

Door mijn veelzijdigheid, helikopterview en creatief denkvermogen, wil ik je graag bijstaan om het beste uit jezelf te halen en je bij te staan bij het vinden van de persoon die bij jou past. De hart tot hart verbinding is voor mij belangrijk. Streetwise, intuïtief en bovenal vanuit mijn hart, dát is mijn werkwijze. Taboedoorbrekend en zonder  oordeel. 

Margreet Kingma

Consulente - Lifecoach

Ik ben mijn carrière begonnen als succesvol manager. Door mijn levenservaringen ben ik meer op het pad gekomen van hulpverlening. Eerst noodgedwongen omdat ik zelf door wat verwerking heen moest, later ben ik deze ervaring gaan gebruiken om anderen te helpen. Ik heb me steeds verder omgeschoold en werk nu als coördinator en projectleider in de GGZ, waarbij ik ook nog veel contact heb met cliënten.

Daarnaast werk ik als consulent en lifecoach voor IndiviDuo, een mooie combinatie. Ik werk veel vanuit de behoefte van de mensen zelf. Ik ga dus niets opleggen, maar juist er samen achter komen wat je wilt bereiken en hoe. Want de oplossing zit veelal al in je. Het eruit halen, dat is de truc en daar heb je mij voor!

Hans Kamperman

Consulent - lifecoach

Mijn naam is Hans, woon in Groningen en heb een veelzijdige carriere. Ik ben van vele markten thuis. De rode lijn is dat ik graag met mensen werk en mensen graag met mij, ik werk daarom ook met veel plezier.

Ik heb een eigen schoonmaak bedrijf, werk als trainingsacteur en als coach, zowel met bedrijven als particulieren. Hierdoor heb ik een heel brede horizon en kan je alles bij me kwijt. Je kan met mij als consulent op veel begrip rekenen en rust en vertrouwen ervaren.