Maak nu kennis met ons team

De consulenten van IndiviDuo Relatiebemiddeling beschikken over deskundigheid en een feilloze intuïtie.  Ze zijn door hun levenservaring en werkervaring in de hulpverlening een veilige plek om je verhaal kwijt te kunnen. Het helpen van mensen naar groei en geluk toe zit in ons bloed.  Ons team van consulenten is bovendien erg hecht en werkt nauw samen. Die prettige sfeer komt ook over bij jou als cliënt. Laten we ons even aan je voorstellen:

Jeannette Hoek

Eigenaar - Consulent - Lifecoach

Ik ben Jeannette Hoek, eigenaar van IndiviDuo Relatiebemiddeling, en ik sta met mijn team klaar om jou te ondersteunen in je zoektocht naar ware liefde en vriendschap. Door mijn achtergrond als wijkverpleegkundige, mijn opleiding in lifecoaching en mijn ervaringsdeskundigheid kan ik je de juiste begeleiding bieden om te ontdekken wat je écht zoekt in een partner en hoe je ontspannen contact kunt leggen.

Als moeder van twee tienerzonen en inwoner van de prachtige kustplaats Castricum, geniet ik van sporten, buiten zijn en tijd doorbrengen met mijn vrienden. Bij GGZ in Alkmaar werk ik daarnaast als vrijwilliger en lifecoach om mensen te helpen hun eigen pad te vinden en zo gelukkiger te worden. Het gevoel van iemand een stap verder helpen en de blijdschap die dat met zich meebrengt, is onbetaalbaar en dat is precies waarom ik dit werk met zoveel passie doe.

Werkgebied: Midden en West-Nederland

Josefien de Vos

Consulent - Lifecoach

Enthousiast, positief & doortastend, dat ben ik! En net als jij, vind ik het leven leuker met een fijne partner aan mijn zijde. Iemand met wie ik kan lachen, huilen en nieuwe avonturen kan beleven.

Ik geloof dat een liefdesrelatie een mooie aanvulling kan zijn op je leven, in plaats van een invulling. En hoe gelukkiger jij met jezelf bent, hoe meer je een ander te bieden hebt én hoe beter de relatie is. Met enthousiasme help ik jou om het beste uit jezelf te halen, zodat je de partner aantrekt die je verdient!

Ik ben zelf gelukkig in de liefde, moeder van een engel & een bengel, ik houd van diepgaande gesprekken, van wandelingen in de natuur en ik ben gek op persoonlijke ontwikkeling. Sinds 2020 begeleid ik, als gediplomeerd coach & ervaringsdeskundige, mensen naar een gelukkiger leven. En ik kijk er naar uit om met je samen te werken. 

Werkgebied: Oost-Nederland.

Hans Kamperman

Consulent - Lifecoach

Mijn naam is Hans, woon in Groningen en heb een veelzijdige carriere. Ik ben van vele markten thuis. De rode lijn is dat ik graag met mensen werk en mensen graag met mij, ik werk daarom ook met veel plezier.

Ik heb een eigen schoonmaakbedrijf, werk als trainingsacteur en als coach, zowel met bedrijven als particulieren. Hierdoor heb ik een heel brede horizon en kan je alles bij me kwijt. Je kan met mij als consulent op veel begrip rekenen en rust en vertrouwen ervaren.

Werkgebied: Oost-Nederland

Margreet Kingma

Consulent - Lifecoach

Ik ben Margreet en ben mijn carrière begonnen als als succesvol manager. Door mijn levenservaringen ben ik op het pad gekomen van hulpverlening. Eerst noodgedwongen omdat ik zelf door wat verwerking heen moest, later ben ik deze ervaring gaan gebruiken om anderen te helpen. Ik heb me steeds verder omgeschoold en werk nu als coördinator en projectleider in de GGZ, waarbij ik ook nog veel contact heb met cliënten.

Daarnaast werk ik als consulent en lifecoach voor IndiviDuo, een mooie combinatie. Ik werk veel vanuit de behoefte van de mensen zelf. Ik ga dus niets opleggen, maar juist er samen achter komen wat je wilt bereiken en hoe. Want de oplossing zit veelal al in je. De oplossing eruit halen, dat is de truc en daar heb je mij voor!

Werkgebied: West-Nederland

Guido Ploegmakers

Consulent - Lifecoach

Hoi ik ben Guido, woonachtig in het Brabantse land. In mijn leven heb ik veel paden mogen bewandelen en nu rustig aan mijn weg gevonden. Mijn hele leven ben ik gefascineerd door de mens, wat beweegt hem en waarom maakt het bepaalde keuzes. Ik heb veel ervaring opgedaan in lifecoaching, speciaal gericht op vrouwen.

Ook vandaag de dag begeleid ik, naast mijn werk voor IndiviDuo, mensen in de zoektocht naar zichzelf en dat doe ik met heel veel plezier.  Dit jaar mag ik mijn kennis nog verder gaan uitbreiden met de opleiding tot ademcoach, ik verbreed graag mijn horizon.

Er is dan ook weinig te gek voor mij en ik denk dat wij samen een mooi en open intakegesprek kunnen gaan hebben. Je zult je snel op je gemak voelen om je hart te luchten en jouw wensen met mij te bespreken.

Werkgebied: Midden en Zuid-Nederland

Stefanie de Vos

Consulent - Lifecoach

Mijn naam is Stefanie. In het mooie Drenthe woon ik samen met mijn samengestelde gezin. Ik heb de liefde weer gevonden en dit gun ik jou ook! In combinatie met mijn levenservaring vind ik het prachtig om als consulente van IndiviDuo jou te helpen een partner te vinden die helemaal bij je past.

Na jarenlang in de gehandicaptenzorg te hebben gewerkt en doorgegroeid in verschillende functies heb ik mijn echt passie gevonden in het coachen. Ik heb de opleiding professioneel lifecoachen afgerond. Door samen in gesprek te zijn help ik je graag de antwoorden die je zoekt om een stapje  verder te komen.  

Ik kom graag bij je langs voor een intake, de eerste stapje, en misschien ook wel een hele spannende stap om dichterbij een nieuwe geliefde te komen. Geen nood, ik help je graag op deze reis naar jouw ware liefde.

Werkgebied:  Oost-Nederland

Alice van ’t Hof

Consulent - Lifecoach

Mijn naam is Alice van ’t Hof, getrouwd en moeder van twee volwassen dochters. Ik omschrijf mijzelf als positief, verbindend, sensitief, creatief en met oog voor detail. Vanuit mijn achtergrond in de zorg kan ik mensen goed inschatten, met een open blik zonder ze in een hokje te plaatsen.  De mens achter het verhaal, dat is waar het mij om gaat. Ieder mens is uniek, met zijn eigen details, talenten en wensen.

Als imageconsultant help ik mensen om dat ook naar buiten te laten komen en de beste versie van zichzelf te worden. Ik krijg daar zoveel energie van! Om als consulente van IndiviDuo een bijdrage te mogen leveren aan liefdevolle relaties geeft mij veel voldoening. Ik ben ervan overtuigd dat dit ons leven rijker, gelukkiger en completer maakt. Ik vind het belangrijk dat mensen zich bij mij op hun gemak voelen, want ik begrijp hoe spannend het kan zijn om je kwetsbaar op te stellen. 

Werkgebied: Midden en Oost Nederland

Werken bij IndiviDuo?

We zoeken collega’s  in de regio’s Zuid- Holland,  Zeeland, Brabant en Limburg.

Je kunt zelfstandig werken en hebt relevante werkervaring. Daarnaast heb je een auto en bent bereid te reizen.

Voel je je aangesproken? Vul het formulier in via de knop onderaan.

Wij hopen dat je na het lezen van deze pagina een goed beeld hebt gekregen van ons team van consulenten. Onze consulenten zijn gepassioneerd, ervaren en hebben allemaal een eigen achtergrond en expertise. Wij staan klaar om jou te begeleiden in jouw zoektocht naar ware liefde en vriendschap.

Als je een goed gevoel hebt bij één van onze consulenten of als je graag meer informatie wilt over onze diensten, twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar en helpen je graag verder op weg naar een gelukkiger leven vol liefde en vriendschap. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op, we helpen je graag!

Blog

Boordevol waardevolle tips en informatie voor succesvol daten!

Als je op aanmelden klikt, verdwijnt de pop up en krijg je het e-book in je mailbox

Kan ik u misschien ergens mee helpen?

individuo consulenten