2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Dansworkshop 23/11

 

De vorige keer dat een workshop bij Dansstudio Tineke Rouw in Groningen plaatsvond was het ook al een zonnige zondag. Dit keer begonnen we met een lunch in de sfeervol ingerichte ruimte boven de dansstudio. Ik had een grote pan groentesoep klaargemaakt voor 20 singles. Met wat broodjes erbij had iedereen al snel een volle buik. Niet te vol want we gingen tenslotte dansen!

Dansworkshop met singles Vrijgezellen lunch

Om 13 uur trokken we onze schoenen uit en gingen op onze sokken de sfeervol verlichte dansstudio in. Dansinstructrice Elly van Danslavie legde uit dat het de bedoeling was dat we stil waren tijdens de workshop “Plezier en Verbinding” met elementen van Biodanza. En dat we niets hoefden te doen wat we niet wilden.

We begonnen in een kring, hand en hand te bewegen op vrolijke muziek. Telkens nadat de muziek was afgelopen werd een andere vorm van contact maken uitgelegd door Elly. We dansten 2 aan 2, we volgden elkaar  en de gevolgde draaide zich plotseling om en volgde degene die hem/haar volgde, we gaven elkaar een denkbeeldig geplukte bloem, etc.. Allemaal bijzondere, speelse manieren om twee aan twee met elkaar dansend en ongedwongen in contact te komen. Af en toe vond ik het lastig om stil te blijven en niet te lachen….

Na de workshop dronken we nog wat in de gezellige ruimte boven de studio. De laatsten vertrokken pas rond 16:30 uur.  Dank je wel voor de bijzondere workshop Elly!

3 reacties op Dansworkshop 23/11

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.