2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Daten in Corona-tijd

Piramide van Maslow Hoe ontmoet je andere singles nu geadviseerd wordt om sociaal contact te vermijden en afstand te houden tot anderen? In een reactie op mijn laatste blog werd om mijn advies daarover gevraagd.

Juist in deze tijd merk je extra goed hoe belangrijk de liefde is. Als je single bent, kan het verlangen naar een partner groter zijn dan ooit tevoren. Je kunt nu niet meer gezellig anderen ontmoeten tijdens bijeenkomsten, feestjes, etc. en wellicht werk jij de hele dag thuis waardoor je hele ritme is verstoord. Nu dichtbij anderen komen uit den boze is, hoe kan je dan flirten en nieuwe mensen ontmoeten?

Eerst moest ik voor mezelf duidelijkheid krijgen hoe ik nu met relatiebemiddeling om wilde gaan. Het persoonlijk ontmoeten staat bij mij hoog in het vaandel. Dat houdt in dat ik mijn klanten graag thuis bezoek voor een intakegesprek om een goed beeld te krijgen. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat je elkaar daadwerkelijk moet ontmoeten om te weten of er een match is. Ik vond het eerst daarom ethisch niet verantwoord om mijn werk te kunnen doen, want ik wil immers dat niemand het risico loopt om besmet te worden met het Coronavirus.

Echter gaat ook dit weer voorbij. Straks kan iedereen elkaar wél weer normaal ontmoeten en volgens de piramide van Maslow staat de behoefte aan sociaal contact en liefde maar liefst op de 3e positie van onze basisbehoeften. Bovendien kan iedereen zelf de verantwoording nemen om te beslissen hoe ze verstandig met de huidige situatie omgaan. Daarom kwam ik tot de conclusie dat ik de liefde niet in de weg moet en mag staan.

Concreet houdt dit in dat ik kennismakingsgesprekken en intakegesprekken telefonisch, via Skype, WhatApp of FaceTime bij voorkeur mét beeld wil gaan doen. Daarna beslis je of je wilt wachten met gematcht worden of direct van start wilt gaan. Zodat het weer mogelijk is, wil ik graag alsnog persoonlijk kennismaken.

Volgende week ga ik in op het Kennismaken in Corona-tijd

1 reactie op Daten in Corona-tijd

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.