2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

De eenvoud van het Loslaten 28/10

workshop voor singlesBuiten was het fris maar in het Kleine Kerkje van Gieterveen was het aangenaam. Rond 13.30 uur druppelde het kerkje vol met de 16 deelnemers aan de workshop. Na een kop koffie of thee heette Joyce de groep welkom en gaf het woord aan Gerrit van der Heide die de workshop gaf.

We vertelden waarom we gekomen waren en wat we wilden bereiken deze middag. Dat varieerde van minder controle willen hebben, minder druk in het hoofd zijn, makkelijker keuzes maken, makkelijker in slaap willen vallen tot willen loslaten dat een kind bij de ex woont  en minder willen ergeren aan kleine dingetjes. Sommigen hadden meerdere issues waar ze graag verandering in zouden willen zien.

Workshop Loslaten

Gerrit nodigde ons uit om niks te geloven van wat hij zei, maar het zelf te ervaren. Al het overdenken, bespreken met anderen en proberen weg te drukken heeft ons niet geholpen en maakte het probleem alleen maar groter.  Het idee was dat we zouden leren hoe we de emotionele binding konden loslaten om vrede te hebben met alles zoals het is.

Het werd een leerzame middag waarin ik in korte tijd mensen grote omdenkveranderingen zag maken. Prachtig dat dit kon dankzij 4 stappen. Aan het einde van de dag voelden we meer rust en ruimte doordat wat verhalen in ons hoofd waren losgelaten.

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.