2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

De Energiemaatschappij

juiste energie ervarenJe wordt besmet met wie je omgaat. Ik hoop natuurlijk dat je niet besmet wordt met een virus, maar vaak staan we er niet bij stil dat we bepaalde energie├źn overnemen. Ga je vooral om met vrouwen dan krijg je van zelf een vrouwelijke energie en word je wat zachter en liever. Ga je vooral om met mannen dan kan je je wat sterker en stoerder gaan voelen.

Soms is het heerlijk om een bepaalde energie mee te krijgen en geniet je. Een andere keer ervaar je de energie als minder prettig. Je kunt daar zelf wat aan doen en zelf ervoor zorgen dat je de juiste energie krijgt. Dat voelt vast prettiger dan blijven hangen in een energie waar jij je niet prettig bij voelt. Omdat je contact hebt met alleen maar vrouwen of alleen maar mannen of alleen maar in je eentje zit en je die energie die je dan ervaart niet fijn vindt.

Je mist bijvoorbeeld een zekere sterkte of juist een zachte kant, een rust in je of juist een energiek gevoel. Bepaal dan eerst hoe je je graag zou willen voelen als jij niet zo lekker in je vel zit. Daarna kan je aan de slag en gaan ontdekken wat voor jou goed werkt. Actief hiermee bezig zijn is beter dan berusten in het feit dat je je wat zwakker of minder aardig voelt of niet zoveel fut hebt.

Het is maar net wat je nodig hebt. Door te gaan sporten voel je je energieker. Trainen met gewichten kan je je testosteron verhogen en daarmee voel jij je sterker. Na een gesprek met je moeder, je zus of een lieve buurvrouw of vriendin kan je inlevender voelen en juist de zachte kant in jou versterken. Bedenk wie je kent die je de juiste energie zou kunnen geven. Of welke activiteit dat ontbrekende gevoel in je naar boven kan halen. Zo kun je zelf aan de slag om een bepaalde energie te versterken.

Zelf mis ik het directe contact met mensen. Gewoon een hand geven, iemand even aanraken, een knuffel geven als je ziet dat iemand dat kan gebruiken. Het afstandelijke vind ik niet fijn en doet iets negatiefs met mijn energie. Ik weet dat ik niet de enige ben die hier last van heeft en dat geeft wel iets van een band. Hopelijk kan ook die energie binnenkort verbeteren.

1 reactie op De Energiemaatschappij

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.