2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

De nieuwe Wildernis 11/7

Wild spottenIn het zonnetje werden we op het terras van het Buitencentrum verwelkomd met een kop thee of koffie. De meeste singles raakten al snel aan de praat met de andere deelnemers. Door de grote belangstelling, werden de singles gesplitst in 2 groepen. De eerste groep ging om 11 uur aan de wandel. Zij liepen de paarse route in de Oostvaardersplassen van 7 km. De tweede groep vertrok een half uur later met het plan de rondwandeling de andere kant op te lopen.

Bij het pad naar de vogelkijkhut De Krakeend ontmoetten alle 29 deelnemers elkaar. Een kudde konikpaarden met veulens liet zich uitgebreid bekijken totdat een enthousiaste fotograaf net iets te dichtbij kwam. In de vogelkijkhut hadden diverse zwaluwen een nestje gemaakt en de vogeltjes vlogen druk de hut in en uit.

Wandeling voor singlesVogelnesten

Tijdens de wandeling zelf zagen we niet veel wild door de hoge begroeiing. Wel was het lekker warm, zagen we aardig wat vlinders en liepen we de hele wandeling uit de wind. Het bleek best lastig om de wandeling tegen de gewone route in te lopen, want we misten een paarse aanwijzing op een paaltje achter een klaphek. Daardoor kwamen we op het fietspad terecht langs de vaart. Na een tijdje besloten we om terug te lopen. In het struikgewas zagen we een jonge ree weglopen. De andere groep had 2 buizerds gespot onderweg. Bovendien hadden zij een imposante zeearend zien vliegen boven het terras van het Buitencentrum.

De Nieuwe WildernisWandelen met singles

Iedereen nam nog wat te drinken en na de late lunch gingen 4 sportievelingen nog een wandeling maken in het noordelijke deel van de Oostvaardersplassen. De rest bleef nog even nagenieten van het lekkere weer op het terras. Het was een prachtige dag met gezellige mensen.

1 reactie op De nieuwe Wildernis 11/7

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.