2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Doelloos daten

zonder doel datenDe leuke man Ruud waarover ik vorige week schreef waarmee je kan lachen, gieren en brullen en vriendschap had met hele leuke vrouwen, kwam niet verder dan die leuke vriendschap. Hij nam ze mee uit eten, maakte samen lange wandelingen en ze hadden een gezellige tijd. Zo ontmoette hij ook Sandra tijdens een activiteit van IndiviDuo.

Sandra vertelde hem dat ze nu helemaal niet zat te wachten op een relatie: zij was een “Happy Single”. Dat was geen probleem voor Ruud want hij zat daar ook niet om te springen, was zijn reactie.

Natuurlijk moet je niet iemand onder druk zetten en vertellen dat je zo snel mogelijk wil samenwonen. Het is echter wel goed om te weten of je hetzelfde doel voor ogen hebt. Zijn doel was wél om iemand te vinden voor een langdurige relatie om uiteindelijk mee samen te kunnen wonen.

Onverwachts vertelde Sandra hem na een jaar dat ze een date had met een ander. Ruud was zwaar teleurgesteld en had dit niet zien aankomen. In stilte had hij erop gehoopt dat hij iets op kon bouwen met Sandra.

Wil je een relatie, dan moet je daar duidelijk over zijn. Vertel dat je gelukkig bent met de ander in je leven, deel je dromen, vier dat je bij elkaar bent elk jaar, elke maand of misschien zelfs elke week! Samen lachen, gieren en brullen is leuk. Maar weten dat je heel bijzonder voor elkaar bent en een toekomst met elkaar ziet zitten, is toch zoveel mooier?

Is jouw dating doel duidelijk?

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.