2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Duurzame liefde

 Warme liefdeHet was liefde op het eerste gezicht toen ik hem onverwachts in een winkel zag. Ik viel op hem vanwege zijn lengte, warmte, maar ook hoe zacht hij was. Hij zag er heerlijk onweerstaanbaar uit en hij paste zo goed bij mij. Hij had die bijzondere eigenschap dat hij me kon laten stralen waardoor ik me mooi voelde. Natuurlijk waren we onafscheidelijk, zeker in het begin. In zijn bijzijn had ik het nooit koud, daar zorgde hij wel voor.

Dit klinkt als een sprookje, maar al na een jaar voelde het telkens minder goed. Ik zag hem steeds minder geregeld. Af en toe vroeg iemand naar hem als ik zonder hem ergens heen ging. Ik wist dan nooit zo goed wat ik dan moest zeggen. Het is raar hoe het kon lopen. Ja, hij was nog steeds lang en warm. Maar eerlijk gezegd durfde ik me niet meer met hem buitenshuis me te vertonen. Ik moet toegeven dat het om zijn uiterlijk ging. Waarom kon ik niet tevreden zijn met wat hij mij kon geven zoals hij was?

Ik wilde hem niet kwijt, want nog steeds paste hij bij mij. Heel geduldig en liefdevol werkte ik aan de oplossing. Al met al investeerde ik heel wat tijd en moeite in de relatie. Doordat ik elke keer vooruitgang zag, gaf ik hem niet op.

Na meerdere sessies keek ik blij naar het resultaat. Ik zag weer waar ik zo op was gevallen destijds! Ik kon het niet nalaten hem liefdevol te strelen. Nu kon ik weer trots op hem zijn en hem overal naar toe nemen! Ik keek er naar uit om zoals vanouds zoveel mogelijk tijd met hem door te brengen.

Je had vast al geraden dat dit hele verhaal over mijn favoriete trui ging! Verliefd trok ik mijn wollen trui aan en nam me voor de relatie met mijn geliefde kledingstuk beter te blijven onderhouden.

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.