2012-03-27 header koffiekopjes.png

Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Ervaringen met IndiviDuo

IndiviDuo resultaten:

Inmiddels zijn 6 stellen getrouwd die elkaar via IndiviDuo hebben ontmoet en nog veel meer stellen stellen wonen inmiddels samen. 77% van de singles die zich laten inschrijven voor relatiebemiddeling heeft inmiddels een relatie. Sommigen wilden graag hun ervaringen delen. Wil jij dat ook? Stuur mij een mail met de tekst, dan plaats ik dat hieronder. Of plaats zelf een reactie onder aan de pagina.

Ervaring van M.

Na een scheiding en een periode van ruim 3 jaar van alleen zijn, was ik weer op zoek naar een nieuwe partner. Eerst had ik via datingssites een poging gewaagd, maar dat was toch niet mijn ding. Het leek me fijn dat iemand me zou kunnen helpen zoeken en vinden!
Ik besloot om me in te laten schrijven bij IndiviDuo. Na veel gegoogeld naar relatiebemiddelingsbureau`s, kwam ik tenslotte bij Joyce haar bedrijf uit. Ik als Friezin in Drenthe! Ja waarom? Ze heeft een klein persoonlijk bedrijf, een overzichtelijke vrolijke website en de prijzen worden vermeld, zodat je gelijk weet waar je aan toe bent.
Na eerst bij Joyce op bezoek te zijn geweest, volgde al gauw het intake gesprek. Ik vond het spannend, maar Joyce nam alle tijd en alles was bespreekbaar. Ze bleef rustig en kon goed luisteren en heeft een heerlijke ontspannen lach!
Stapje voor stapje heb ik mijn activiteiten opgebouwd, maar besloot wel dat 2014  “mijn jaar” moest worden. In dat kader deed ik ook mee aan het speeddaten. Samen met een single collega reden we naar Assen voorjaar 2014. Een fantastische opzet van een avond speeddaten met dansen daarna. En ja hoor; ik had een match.

De eerste ontmoeting was niet helemaal wat ik er van had verwacht en ik besloot dat ook eerlijk te zeggen na een paar dagen.
Ondertussen dacht ik wel: “Wat kan je nou van 1 ontmoeting zeggen? Ben ik niet te kort door de bocht?” Die ander stuurde me nog een berichtje en wilde nog wel een ontmoeting. Ondertussen had ik ook al met een wandeling vanuit de activiteiten meegedaan, maar geen leuke man ontmoet. Dus waarom niet nog eens afspreken met H.?
Ondertussen hield Joyce contact met me wat heel plezierig was. Ik heb veel gedeeld met haar en kon met vragen bij haar terecht. Een wijze les voor mij was dat mannen vaak sneller willen dan vrouwen en sommigen “echte jagers zijn”!

Met H. had ik leuke gesprekken maar ik voelde dat ik heel voorzichtig was en niet zo goed wist waarom? Na veel gelezen te hebben ontdekte ik dat ik nogmaals mijn vorige relatie moest loslaten en me helemaal moest gaan openstellen voor deze man. En de oude gedachten die oud zeer opriepen moest ik stoppen zodat de nieuwe gedachten met de nieuwe mogelijkheden, de nieuwe vreugde en het goede gevoel ( het verliefd worden) een plaats kon krijgen in mijn leven. In het begin vond ik het ook moeilijk om aangeraakt te worden en om die ander aan te raken.  Ik zat “op slot”.

We zijn nu ruim een half jaar verder en zijn bezig om een fantastische relatie op te bouwen. We hebben allebei een rugzak met een behoorlijke inhoud en bespreken deze af en toe. Daar zijn we niet gelijk mee begonnen, maar wanneer dat zich voor deed. Zorgvuldig omgaan met elkaars verleden is zo belangrijk. Die ander laten vertellen en zelf niet oordelen! Maar wel je gevoelens bespreekbaar maken: je vreugde en je pijn. Heel belangrijk is om dingen samen te ondernemen en op te bouwen. Zo worden er nieuwe herinneringen gemaakt en  een “samen ” opgebouwd.

Wij zijn heel bij dat Joyce met haar Individuo ons zo goed geholpen heeft! IK kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een maatje of een relatie. De combinatie van het aanbieden van activiteiten, workshops en concrete relatiebemiddeling is een gouden formule!

M.

Ervaringen van Gea (47):

“Eind vorig jaar dacht ik: “Alleen is ook maar alleen, een maatje of vriend hebben lijkt mij ook wel fijn”. Ik heb me toen ingeschreven voor de nieuwsbrief van IndiviDuo. In een van de eerste nieuwsbrieven die ik kreeg stond een sinterklaasgedicht met een mooie aanbieding voor de relatievaardigheidsscan (=RVS). Deze heb ik begin dit jaar ingevuld. De uitslag hiervan heb ik tijdens een kennismakingsgesprek met Joyce uitgebreid met haar besproken. Je komt er dan achter in hoever je relatievaardig bent, ook krijg je diverse tips van Joyce.
Onlangs is Joyce bij mij thuis geweest voor het intakegesprek. Ze neemt hier ruim de tijd voor en stelt veel vragen om mij beter te leren kennen en om er achter te komen wat voor man ik zoek. Ook kreeg ik gaandeweg het gesprek nog tips hoe ik relatievaardiger kan worden. Kortom: ik vond het een plezierig en leerzaam gesprek, en ben benieuwd wat hier uit voort komt.”

“Op een donderdagavond in juni werd ik door Joyce gebeld. Ze had een match voor mij gevonden. Ze heeft het profiel van de man (H.)voorgelezen en dat klonk goed. Daarna heeft ze contact met H. gehad en hem leek het ook een goede match, dus ontvingen wij elkaars telefoonnummers. De volgende dag was ik best een beetje zenuwachtig, want ik had me voorgenomen om H. ‘s avonds te bellen. Maar hij was mij voor. Hij belde mij ‘s middags al. Het was een leuk gesprek, maar hij liet doorschemeren dat er bij de eerste ontmoeting direct een klik moet zijn, anders wordt het volgens hem niks.

We hebben de dinsdagavond daarop een date gehad. We hebben bijna twee uur gezellig zitten praten en afgesproken dat we het gesprek beiden zouden laten bezinken. H. zou mij die vrijdagavond daarna bellen. Dit gebeurde ook, we hebben even over van alles gepraat en toen zei hij dat de klik er niet was, en dat er wat hem betreft geen vervolg komt. Ik vond het niet erg, ik had ook niet het idee dat we ‘hetzelfde soort leven hadden’.”

“Medio juli werd ik door Joyce gebeld dat ze een 2e match voor mij had. Ik kreeg summier informatie over P. Hij ging eerst een week op vakantie. Dus ik heb afgewacht tot hij belde, dit was ongeveer anderhalve week later. Het was een leuk gesprekje. Later die week heeft hij nog eens gebeld en hebben we afgesproken om elkaar op de eerste zondagavond in augustus ergens halverwege onze woonplaatsen te ontmoeten. En zo gebeurde het. We hebben de hele avond lekker buiten op een terras zitten praten over van alles. Toen bleek wel dat P. een relatie heel erg rustig wil opbouwen, voorlopig alleen vriendschap. Hij heeft co/ouderschap en in de week dat hij de kinderen had was er geen contact van mijn kant mogelijk. Ook heeft hij een weekend in de maand late dienst van zijn werk. Het gesprek was plezierig en we spraken af dat hij mij, na mijn vakantie, zou bellen.

Ondertussen dacht ik wel: “Pff, deze man ga ik maar een keer in de 3 a 4 weken zien”. Ik kwam voor mezelf tot de conclusie dat dat voor mij te weinig is om een eventuele (Lat-)relatie op te bouwen. Ik heb nog met Joyce gebeld, en verteld wat ik dacht. Joyce zei dat ik dat ik het open en eerlijk met hem moest bespreken.
Dus toen hij mij belde om een afspraak voor een 2e ontmoeting te maken, heb ik mijn twijfels uitgesproken en gezegd dat ik het allemaal erg ingewikkeld vond. Toen zei hij: “Dan laten we elkaar toch weer vrij”. Ik heb nog gevraagd hoe hij tegen een relatie aankeek, maar daar kreeg ik geen antwoord op. We wensten elkaar het beste en hebben het gesprek beëindigd. er komt dus geen 2e afspraak…”

“Ik heb een relatie! Door die 2 dates die ik via IndiviDuo kreeg aangeboden weet ik wel wat ik absoluut niet wil in een relatie. Ook dat ik ten alle tijde mezelf moet kunnen zijn in een relatie. En dat kan nu en dat voelt goed.” Ik ben blij voor haar dat ze door haar vorige relatie en dates heeft geleerd wat voor haar belangrijk is. Hierdoor wist ze waar ze op moest letten bij het ontmoeten van mannen.

In dit filmpje vertelt een cliënt wat zijn verwachtingen zijn van het intakegesprek:

Na het intakegesprek laat hij weten hoe hij het gesprek heeft ervaren:

Hoe heeft hij zijn eerste date ervaren?

Deze stellen hebben elkaar gevonden via Relatiebemiddeling IndiviDuo en hebben hun foto’s opgestuurd:

Gelukkig stel via Relatiebemiddeling IndiviDuo

Bert & Corry

Stel via Joyce Boerkoel van IndiviDuo

Ed & Eldien

Wat zeggen anderen over de Relatie Vaardig Scan?

“De dag na het bespreken van de vragenlijst stond de gewenste heer op de stoep… Dus be careful what you wish for.” Diana “De rapportage is een behoorlijk verslag. Er zitten interessante tips bij die ik me zeker ter harte kan nemen.” Brigit
“Eigenlijk verraste de uitslag me niet en nu vertrouw ik nog meer op mijn eigen oordeel” Angela Vraag de scan nu aan. Misschien weet je daarna waardoor het komt dat je nu nog geen relatie hebt. ” Joyce
“In het rapport stond wel heel veel vaak dat ruimte voor ontwikkeling nodig is. Maar de uitslag komt wel aardig overheen met mijn persoonlijkheid en hoe ik in het leven sta.” Harry “Ik heb in korte tijd wel heel erg veel over mijzelf geleerd en ik ben met professionele hulp bezig mijn tekortkomingen aan te pakken en heb me ook aangemeld voor de workshop contact maken.” Lodewijk
“Ik heb als coach gewerkt met de Relatie Vaardig Scan. De feedback die je krijgt na het invullen van de lijst is heel concreet en geeft veel inzicht over jezelf en je doen en laten in relaties. Het is fijn dat je hierdoor helder krijgt op welke vlakken je kunt groeien als mens. Waardoor je meer kansen kunt creëren voor jezelf en voor een nieuwe relatie.” Mathilde “Mooi om te zien dat ik wel klaar voor een relatie ben. Natuurlijk zijn er nog wat dingetjes ter verbetering.” Marloes“Na de bespreking heb ik voor mijzelf het idee dat ik RELATIEVAARDIG ben!” Hendrik

 

Hoe heb je het intakegesprek ervaren? Heb je via IndiviDuo inmiddels al jouw levenspartner gevonden?

Deel hieronder jouw ervaringen met anderen.

22 reacties op Ervaringen met IndiviDuo

 • Edwin, 40:

  “Ruim twee jaar geleden raakte ik in gesprek met Joyce Boerkoel,een bijzonder vriendelijk dame. Ik was maar wat druk met mijn eigen leventje. Nou ja, ikzelf was meer bezig met uit de hand gelopen hobby’s in stand te houden. Lekker met hyves knutselen bleef ik doen en deed af en toe een spelletje op internet. Verder was lezen altijd een grote passie van mij, ik las alles wat los en vast zat. Door gesprekken met Joyce en het lezen van een boek dat zij aanraadde, heb ik het verleden los kunnen laten. Daarna is er veel in mijn leven veranderd en stond ik weer open voor de liefde. Inmiddels zijn Eldien en ik 1,5 jaar bij elkaar. De kinderen van mijn vrouw en ik kunnen het wederzijds goed vinden, en ligt het boek als aandenken op mijn nachtkastje.”

 • Ad Coffeng:

  Ik ken Joyce vanuit een zakelijk netwerk. De passie & bevlogenheid waarmee Joyce haar activiteiten als bemiddelaar beleefd is aanstekelijk. Joyce is een fijne gesprekspartner, authentiek, en oprecht geinteresseerd in haar medemens.

 • Antje, 55:

  Vooraf vond ik het best wel spannend om met iemand over me zelf te praten en over wat ik eigenlijk zou willen wat betreft een relatie. Gelukkig is Joyce echt iemand die je snel op je gemak stelt. Het gesprek viel dan ook erg mee. Eigenlijk voelde het heel vertrouwd en heb ik er een “goed” gevoel over De eerste stap is gezet en nu verder!

 • Lena Pijnenburg-Maelissa:

  “Mijn ontmoeting met Joyce was kort, maar de indruk die ze bij mij heeft achtergelaten was krachtig. Joyce straalt rust en warmte uit en als ze je aankijkt dan ziet ze je ook. Ik hoop je snel weer te zien!”

 • Ineke, 61:

  Over wandeling 30/10: Ik vond het een heel gezellige dag en heel leuk gezelschap. Zeer de moeite waard!

 • Ria,55:

  De salsa middag onlangs was een succes! In een mum van tijd leerden we de basis van de salsa,na in een groep de pasjes te hebben geleerd, mochten we met een partner oefenen. Wat natuurlijk veel leuker is. Alle mannen, oftewel “leiders” schoven steeds een plaatsje op, zodat er veel gevarieerd werd.
  Een leuke middag,zeker voor herhaling vatbaar; op naar de lessen in januari!
  Blijf niet op de bank hangen, van dansen word je blij,.. dusss.. beentjes van de vloer in januari.. single vrouwen en vooral mannen..geef je op voor de cursus!

 • Gert, reactie op e-mail 4/12:

  Een gedicht met Sinterklaas
  Is niet iets waar ik me echt over verbaas
  Maar als dat gedicht tot mij komt per mail
  Is verbazing toch mijn deel

  En als het dan van IndiviDuo komt
  Is het dat mijn stil geraas verstomt
  Een zakelijk gedicht: hoe prachtig!
  En ik lees het dan ook aandachtig

  Joyce Boerkoel
  Je doet dit vast met een hoger doel
  Ik vind dat je dit mooi hebt gemaakt
  En hoop dat ieder van jouw klanten in een duo geraakt

  Tot slot wens ik je alvast heel fijne dagen
  Maar ook daar zul je vast wel in slagen
  En: graag tot ziens in 2012 of 2011
  Maar dat zien we vanzelf

  Groet, Gert (ik kon het niet laten te reageren met een eigen rijmelarij!)

 • Diana, 33:

  “Ik blijf je maar tegenkomen!” “Omdat je me nodig hebt.” Dat was de eerste ontmoeting met Joyce. Direct en recht voor z’n raap, want ze weet waar ze het over heeft. Er waren voor mij eye-openers door de ‘Relatie Klaar’-vragenlijst, waardoor ik kon zien hoe ik meer kan openstaan voor een relatie die echt goed voelt. Joyce nam de tijd om de vragenlijst daarna uitgebreid door te nemen en ik heb ervaren dat ze oprecht wil dat ik me zo goed mogelijk in een relatie voel. Echte passie voor haar vak. Bedankt daarvoor, Joyce!

 • Diana, 33:

  Vervolg op 29 okt: en de volgende dag stond de gewenste heer op de stoep… Dus be careful what you wish for.

 • eric, 42:

  ik ken joyce via de business bootcamp en ze heeft me naderhand geholpen met het inzichtelijk maken of ik klaar ben voor een nieuwe relatie. Door het invullen van een eenvoudige vragenlijst, kreeg ik een uitgebreide rapportage en een persoonlijk coaching gesprek van Joyce. Het heeft me veel inzichten op geleverd waar ik stond en wat ik wil in een nieuwe relatie.
  Jocye is een fijn en prettig persoon en zeer behulpzaam. Ze heeft met de ‘relatie vaardig’ scan en het gesprek erna mij enorm geholpen met te begrijpen waar ik nu precies sta en wat ik nodig heb om me weer te openen voor een nieuwe relatie.

  Dank je wel Joyce!

 • Bert, 56 jaar:

  Mijn derde match die je mij aanbood was met Corry. We hebben elkaar begin juli 2012 leren kennen en zijn nu dus al een jaar bij elkaar. We hebben beide natuurlijk te maken met verschillen in afkomst, geloof, opvoeding, sociale omstandigheden en werk, maar door de overeenkomsten in de Groningse cultuur, humor en maatschappij kunnen we het over het algemeen prima met elkaar vinden.
  We vinden heel veel dingen beide leuk, zoals musea bezoeken, uitstapjes maken om steden te bezoeken en in de vakanties hebben we ook veel gezamenlijke (reis-)doelen. Ondertussen hebben we twee vakanties naar Italië achter de rug. Daar hebben we ook bijgaande foto laten maken. Als we niet op stap zijn maken we het ons thuis gezellig.

 • Tineke 65:

  Een kennismaking gesprek met Joyce werd gelijk een intake gesprek.
  Joyce benaderd je rechtstreeks, eerlijk en is oprecht in jou geïnteresseerd.
  Daardoor kan je jezelf zijn en aan geven wat voor jou belangrijk is.
  Zet je aan tot nadenken.
  Neemt je graag mee een zijweg in, maar dat geeft niet blijf je alert .
  Dit gesprek heeft mij inzicht gegeven in wie ik ben en wat ik wil .
  Dank je wel Joyce

 • Mieke, 71:

  Hallo Joyce.
  Heel erg bedankt voor de gratis relatie-test. Met je vragen heb ik nu bedacht dat ik geen relatie zoek .Je adviezen ontvang ik sinds ik heb meegedaan met de Argentijnse dansmiddag in Gieten 2 jaar geleden.Ik hoopte er een dansmaatje tegen te komen. Sinds 6 jaar ben ik weduwe en heb ik liever vriendinnen om wat te ondernemen. Verder dans ik veel. Dit kost me veel tijd en geld en energie. Voorlopig kan ik daar prima mee leven. Je nieuwsbrieven lees ik graag omdat ik er veel van opsteek in de dagelijkse omgang met buren, familie en kennissen. Als ik er anders over ga denken zal ik contact met je opnemen. Mijn vr. dank voor alle goeie tips en veel succes met je relatiebemiddeling

 • Robin, 40:

  Op 21 april 2014 heb ik een goed gesprek gehad met Joyce Boerkool, ik vind haar heel behulpzaam en ze staat open voor vragen waar ik mee zit t.a.v. het op de juiste manier aanpakken van sommige onderwerpen, ik bewonder haar gedrevenheid en enthousiasme.

 • Frank, 45:

  Hallo Joyce,

  Voor mij hebben jou nieuwsbrieven en activiteiten mij geholpen mijn verbroken relatie te verwerken, en open te staan voor een nieuwe.
  Daarvoor, bedankt!

  Ik ben niet door jou bemiddeld, en ben mijn eigen weg gegaan, ik heb nu een geweldig lieve, fantastische vriendin!

 • Christina, 47:

  Mijn jaar inschrijving bij Individuo loopt ten einde.
  Ik heb goede ervaringen opgedaan met dit relatiebemiddelingsbureau. Allereerst vond ik het prettig en vertrouwd zoals Joyce met mij en met mogelijke kandidaten omging. Persoonlijke gegevens worden zorgvuldig en correct behandeld. Ze besteed veel aandacht aan haar leden en doet haar uiterste best om zoveel mogelijk gelijkgestemde matches te vinden. Ook zoekt ze actief kontakt nadat een ontmoeting heeft plaatsgevonden.
  Ik heb vijf matches gehad met vijf verschillende mannen. Helaas voor mij zat de ware er niet tussen. Maar ik heb door deze ontmoetingen wel helder gekregen wat ik verwacht van een relatie en wat ik zelf nog verder wil onderzoeken. Dankzij Individuo ben ik een positieve ervaring rijker en kan ik verder met mijn zoektocht naar een leuke partner!

  Hartelijke groet van Christina

 • Jan Derk 69 jaar:

  Ik heb de verkorte relatietest gedaan en daar kwam uit wat ik wel zo ongeveer verwacht had. Op zich is er niets verkeerd aan de test maar er is één gevaar namelijk dat iemand die slim is en ervaring met dergelijke testen heeft in staat is om sociaal wenselijke antwoorden te geven waardoor hij/zij hoog scoort en goed bemiddelbaar is. De test geeft een beeld van hoe je bent en waar je nog aan zou kunnen gaan werken maar dat beeld is nooit 100% betrouwbaar, waarschijnlijk ook niet bij de uitgebreide test. Het gaat er om hoe de ander jou ziet. Je hebt er veel meer aan als jouw coach of “date” jou vertelt wat je zou kunnen verbeteren.

  • Dank je wel voor je reactie op de verkorte relatievaardig test Jan Derk. Als je echt wilt weten of je ontwikkelingspunten hebt, is het natuurlijk verstandig om alle vragen naar waarheid in te vullen. Anders schiet je er niets mee op.
   Sommige mensen vinden het beantwoorden van bepaalde vragen best lastig. Bovendien kunnen andere mensen vaak beter de vragen invullen die over jou gaan. Daarom is de uitgebreide Relatie Vaardig Scan ontwikkeld. Het is daarbij de bedoeling dat jij en ook mensen die jou goed kennen de vragenlijst invullen. Vaak komen hier diverse eye openers uit naar voren die je kunt lezen in de rapportage! Aan deze scan zitten wel kosten verbonden. Heb je interesse in deze uitgebreide scan, meld je dan hiervoor aan op https://www.individuo.nl/aanvraag-relatievaardig/.
   Hartelijke groet, Joyce Boerkoel

 • Erik:

  Vandaag meegedaan met de nieuwjaarswandeling.

  Het was een leuke middag in een mooie omgeving en met veel leuke mensen waar ik leuke gesprekken heb kunnen voeren.
  Na afloop nog lekker gegeten in de pizzaria met een groep van 8.

  Bedankt allemaal voor de leuke middag.

  Tot ziens,

  Erik Bobbink

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.

22 reacties op Ervaringen met IndiviDuo

 • Edwin, 40:

  “Ruim twee jaar geleden raakte ik in gesprek met Joyce Boerkoel,een bijzonder vriendelijk dame. Ik was maar wat druk met mijn eigen leventje. Nou ja, ikzelf was meer bezig met uit de hand gelopen hobby’s in stand te houden. Lekker met hyves knutselen bleef ik doen en deed af en toe een spelletje op internet. Verder was lezen altijd een grote passie van mij, ik las alles wat los en vast zat. Door gesprekken met Joyce en het lezen van een boek dat zij aanraadde, heb ik het verleden los kunnen laten. Daarna is er veel in mijn leven veranderd en stond ik weer open voor de liefde. Inmiddels zijn Eldien en ik 1,5 jaar bij elkaar. De kinderen van mijn vrouw en ik kunnen het wederzijds goed vinden, en ligt het boek als aandenken op mijn nachtkastje.”

 • Ad Coffeng:

  Ik ken Joyce vanuit een zakelijk netwerk. De passie & bevlogenheid waarmee Joyce haar activiteiten als bemiddelaar beleefd is aanstekelijk. Joyce is een fijne gesprekspartner, authentiek, en oprecht geinteresseerd in haar medemens.

 • Antje, 55:

  Vooraf vond ik het best wel spannend om met iemand over me zelf te praten en over wat ik eigenlijk zou willen wat betreft een relatie. Gelukkig is Joyce echt iemand die je snel op je gemak stelt. Het gesprek viel dan ook erg mee. Eigenlijk voelde het heel vertrouwd en heb ik er een “goed” gevoel over De eerste stap is gezet en nu verder!

 • Lena Pijnenburg-Maelissa:

  “Mijn ontmoeting met Joyce was kort, maar de indruk die ze bij mij heeft achtergelaten was krachtig. Joyce straalt rust en warmte uit en als ze je aankijkt dan ziet ze je ook. Ik hoop je snel weer te zien!”

 • Ineke, 61:

  Over wandeling 30/10: Ik vond het een heel gezellige dag en heel leuk gezelschap. Zeer de moeite waard!

 • Ria,55:

  De salsa middag onlangs was een succes! In een mum van tijd leerden we de basis van de salsa,na in een groep de pasjes te hebben geleerd, mochten we met een partner oefenen. Wat natuurlijk veel leuker is. Alle mannen, oftewel “leiders” schoven steeds een plaatsje op, zodat er veel gevarieerd werd.
  Een leuke middag,zeker voor herhaling vatbaar; op naar de lessen in januari!
  Blijf niet op de bank hangen, van dansen word je blij,.. dusss.. beentjes van de vloer in januari.. single vrouwen en vooral mannen..geef je op voor de cursus!

 • Gert, reactie op e-mail 4/12:

  Een gedicht met Sinterklaas
  Is niet iets waar ik me echt over verbaas
  Maar als dat gedicht tot mij komt per mail
  Is verbazing toch mijn deel

  En als het dan van IndiviDuo komt
  Is het dat mijn stil geraas verstomt
  Een zakelijk gedicht: hoe prachtig!
  En ik lees het dan ook aandachtig

  Joyce Boerkoel
  Je doet dit vast met een hoger doel
  Ik vind dat je dit mooi hebt gemaakt
  En hoop dat ieder van jouw klanten in een duo geraakt

  Tot slot wens ik je alvast heel fijne dagen
  Maar ook daar zul je vast wel in slagen
  En: graag tot ziens in 2012 of 2011
  Maar dat zien we vanzelf

  Groet, Gert (ik kon het niet laten te reageren met een eigen rijmelarij!)

 • Diana, 33:

  “Ik blijf je maar tegenkomen!” “Omdat je me nodig hebt.” Dat was de eerste ontmoeting met Joyce. Direct en recht voor z’n raap, want ze weet waar ze het over heeft. Er waren voor mij eye-openers door de ‘Relatie Klaar’-vragenlijst, waardoor ik kon zien hoe ik meer kan openstaan voor een relatie die echt goed voelt. Joyce nam de tijd om de vragenlijst daarna uitgebreid door te nemen en ik heb ervaren dat ze oprecht wil dat ik me zo goed mogelijk in een relatie voel. Echte passie voor haar vak. Bedankt daarvoor, Joyce!

 • Diana, 33:

  Vervolg op 29 okt: en de volgende dag stond de gewenste heer op de stoep… Dus be careful what you wish for.

 • eric, 42:

  ik ken joyce via de business bootcamp en ze heeft me naderhand geholpen met het inzichtelijk maken of ik klaar ben voor een nieuwe relatie. Door het invullen van een eenvoudige vragenlijst, kreeg ik een uitgebreide rapportage en een persoonlijk coaching gesprek van Joyce. Het heeft me veel inzichten op geleverd waar ik stond en wat ik wil in een nieuwe relatie.
  Jocye is een fijn en prettig persoon en zeer behulpzaam. Ze heeft met de ‘relatie vaardig’ scan en het gesprek erna mij enorm geholpen met te begrijpen waar ik nu precies sta en wat ik nodig heb om me weer te openen voor een nieuwe relatie.

  Dank je wel Joyce!

 • Bert, 56 jaar:

  Mijn derde match die je mij aanbood was met Corry. We hebben elkaar begin juli 2012 leren kennen en zijn nu dus al een jaar bij elkaar. We hebben beide natuurlijk te maken met verschillen in afkomst, geloof, opvoeding, sociale omstandigheden en werk, maar door de overeenkomsten in de Groningse cultuur, humor en maatschappij kunnen we het over het algemeen prima met elkaar vinden.
  We vinden heel veel dingen beide leuk, zoals musea bezoeken, uitstapjes maken om steden te bezoeken en in de vakanties hebben we ook veel gezamenlijke (reis-)doelen. Ondertussen hebben we twee vakanties naar Italië achter de rug. Daar hebben we ook bijgaande foto laten maken. Als we niet op stap zijn maken we het ons thuis gezellig.

 • Tineke 65:

  Een kennismaking gesprek met Joyce werd gelijk een intake gesprek.
  Joyce benaderd je rechtstreeks, eerlijk en is oprecht in jou geïnteresseerd.
  Daardoor kan je jezelf zijn en aan geven wat voor jou belangrijk is.
  Zet je aan tot nadenken.
  Neemt je graag mee een zijweg in, maar dat geeft niet blijf je alert .
  Dit gesprek heeft mij inzicht gegeven in wie ik ben en wat ik wil .
  Dank je wel Joyce

 • Mieke, 71:

  Hallo Joyce.
  Heel erg bedankt voor de gratis relatie-test. Met je vragen heb ik nu bedacht dat ik geen relatie zoek .Je adviezen ontvang ik sinds ik heb meegedaan met de Argentijnse dansmiddag in Gieten 2 jaar geleden.Ik hoopte er een dansmaatje tegen te komen. Sinds 6 jaar ben ik weduwe en heb ik liever vriendinnen om wat te ondernemen. Verder dans ik veel. Dit kost me veel tijd en geld en energie. Voorlopig kan ik daar prima mee leven. Je nieuwsbrieven lees ik graag omdat ik er veel van opsteek in de dagelijkse omgang met buren, familie en kennissen. Als ik er anders over ga denken zal ik contact met je opnemen. Mijn vr. dank voor alle goeie tips en veel succes met je relatiebemiddeling

 • Robin, 40:

  Op 21 april 2014 heb ik een goed gesprek gehad met Joyce Boerkool, ik vind haar heel behulpzaam en ze staat open voor vragen waar ik mee zit t.a.v. het op de juiste manier aanpakken van sommige onderwerpen, ik bewonder haar gedrevenheid en enthousiasme.

 • Frank, 45:

  Hallo Joyce,

  Voor mij hebben jou nieuwsbrieven en activiteiten mij geholpen mijn verbroken relatie te verwerken, en open te staan voor een nieuwe.
  Daarvoor, bedankt!

  Ik ben niet door jou bemiddeld, en ben mijn eigen weg gegaan, ik heb nu een geweldig lieve, fantastische vriendin!

 • Christina, 47:

  Mijn jaar inschrijving bij Individuo loopt ten einde.
  Ik heb goede ervaringen opgedaan met dit relatiebemiddelingsbureau. Allereerst vond ik het prettig en vertrouwd zoals Joyce met mij en met mogelijke kandidaten omging. Persoonlijke gegevens worden zorgvuldig en correct behandeld. Ze besteed veel aandacht aan haar leden en doet haar uiterste best om zoveel mogelijk gelijkgestemde matches te vinden. Ook zoekt ze actief kontakt nadat een ontmoeting heeft plaatsgevonden.
  Ik heb vijf matches gehad met vijf verschillende mannen. Helaas voor mij zat de ware er niet tussen. Maar ik heb door deze ontmoetingen wel helder gekregen wat ik verwacht van een relatie en wat ik zelf nog verder wil onderzoeken. Dankzij Individuo ben ik een positieve ervaring rijker en kan ik verder met mijn zoektocht naar een leuke partner!

  Hartelijke groet van Christina

 • Jan Derk 69 jaar:

  Ik heb de verkorte relatietest gedaan en daar kwam uit wat ik wel zo ongeveer verwacht had. Op zich is er niets verkeerd aan de test maar er is één gevaar namelijk dat iemand die slim is en ervaring met dergelijke testen heeft in staat is om sociaal wenselijke antwoorden te geven waardoor hij/zij hoog scoort en goed bemiddelbaar is. De test geeft een beeld van hoe je bent en waar je nog aan zou kunnen gaan werken maar dat beeld is nooit 100% betrouwbaar, waarschijnlijk ook niet bij de uitgebreide test. Het gaat er om hoe de ander jou ziet. Je hebt er veel meer aan als jouw coach of “date” jou vertelt wat je zou kunnen verbeteren.

  • Dank je wel voor je reactie op de verkorte relatievaardig test Jan Derk. Als je echt wilt weten of je ontwikkelingspunten hebt, is het natuurlijk verstandig om alle vragen naar waarheid in te vullen. Anders schiet je er niets mee op.
   Sommige mensen vinden het beantwoorden van bepaalde vragen best lastig. Bovendien kunnen andere mensen vaak beter de vragen invullen die over jou gaan. Daarom is de uitgebreide Relatie Vaardig Scan ontwikkeld. Het is daarbij de bedoeling dat jij en ook mensen die jou goed kennen de vragenlijst invullen. Vaak komen hier diverse eye openers uit naar voren die je kunt lezen in de rapportage! Aan deze scan zitten wel kosten verbonden. Heb je interesse in deze uitgebreide scan, meld je dan hiervoor aan op https://www.individuo.nl/aanvraag-relatievaardig/.
   Hartelijke groet, Joyce Boerkoel

 • Erik:

  Vandaag meegedaan met de nieuwjaarswandeling.

  Het was een leuke middag in een mooie omgeving en met veel leuke mensen waar ik leuke gesprekken heb kunnen voeren.
  Na afloop nog lekker gegeten in de pizzaria met een groep van 8.

  Bedankt allemaal voor de leuke middag.

  Tot ziens,

  Erik Bobbink

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.

Hou me op de hoogte

Meld je aan voor updates en 7 tips
Single Activiteiten

10 jul Sunset Cruise
11 jul De nieuwe wildernis
9 aug Marker Wadden
6 sep De IJsseldelta man
23 okt Wandelen in Twente
6 nov Wandelen in Ardennen
23 mrt Opwarmen in Senegal

Voor meer informatie