2012-03-27 header koffiekopjes.png

Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Ervaringen met IndiviDuo

IndiviDuo resultaten:

Inmiddels zijn 6 stellen getrouwd die elkaar via IndiviDuo hebben ontmoet en nog veel meer stellen stellen wonen inmiddels samen. 77% van de singles die zich laten inschrijven voor relatiebemiddeling heeft inmiddels een relatie. Sommigen wilden graag hun ervaringen delen. Wil jij dat ook? Stuur mij een mail met de tekst, dan plaats ik dat hieronder. Of plaats zelf een reactie onder aan de pagina.

Ervaring van M.

Na een scheiding en een periode van ruim 3 jaar van alleen zijn, was ik weer op zoek naar een nieuwe partner. Eerst had ik via datingssites een poging gewaagd, maar dat was toch niet mijn ding. Het leek me fijn dat iemand me zou kunnen helpen zoeken en vinden!
Ik besloot om me in te laten schrijven bij IndiviDuo. Na veel gegoogeld naar relatiebemiddelingsbureau`s, kwam ik tenslotte bij Joyce haar bedrijf uit. Ik als Friezin in Drenthe! Ja waarom? Ze heeft een klein persoonlijk bedrijf, een overzichtelijke vrolijke website en de prijzen worden vermeld, zodat je gelijk weet waar je aan toe bent.
Na eerst bij Joyce op bezoek te zijn geweest, volgde al gauw het intake gesprek. Ik vond het spannend, maar Joyce nam alle tijd en alles was bespreekbaar. Ze bleef rustig en kon goed luisteren en heeft een heerlijke ontspannen lach!
Stapje voor stapje heb ik mijn activiteiten opgebouwd, maar besloot wel dat 2014  “mijn jaar” moest worden. In dat kader deed ik ook mee aan het speeddaten. Samen met een single collega reden we naar Assen voorjaar 2014. Een fantastische opzet van een avond speeddaten met dansen daarna. En ja hoor; ik had een match.

De eerste ontmoeting was niet helemaal wat ik er van had verwacht en ik besloot dat ook eerlijk te zeggen na een paar dagen.
Ondertussen dacht ik wel: “Wat kan je nou van 1 ontmoeting zeggen? Ben ik niet te kort door de bocht?” Die ander stuurde me nog een berichtje en wilde nog wel een ontmoeting. Ondertussen had ik ook al met een wandeling vanuit de activiteiten meegedaan, maar geen leuke man ontmoet. Dus waarom niet nog eens afspreken met H.?
Ondertussen hield Joyce contact met me wat heel plezierig was. Ik heb veel gedeeld met haar en kon met vragen bij haar terecht. Een wijze les voor mij was dat mannen vaak sneller willen dan vrouwen en sommigen “echte jagers zijn”!

Met H. had ik leuke gesprekken maar ik voelde dat ik heel voorzichtig was en niet zo goed wist waarom? Na veel gelezen te hebben ontdekte ik dat ik nogmaals mijn vorige relatie moest loslaten en me helemaal moest gaan openstellen voor deze man. En de oude gedachten die oud zeer opriepen moest ik stoppen zodat de nieuwe gedachten met de nieuwe mogelijkheden, de nieuwe vreugde en het goede gevoel ( het verliefd worden) een plaats kon krijgen in mijn leven. In het begin vond ik het ook moeilijk om aangeraakt te worden en om die ander aan te raken.  Ik zat “op slot”.

We zijn nu ruim een half jaar verder en zijn bezig om een fantastische relatie op te bouwen. We hebben allebei een rugzak met een behoorlijke inhoud en bespreken deze af en toe. Daar zijn we niet gelijk mee begonnen, maar wanneer dat zich voor deed. Zorgvuldig omgaan met elkaars verleden is zo belangrijk. Die ander laten vertellen en zelf niet oordelen! Maar wel je gevoelens bespreekbaar maken: je vreugde en je pijn. Heel belangrijk is om dingen samen te ondernemen en op te bouwen. Zo worden er nieuwe herinneringen gemaakt en  een “samen ” opgebouwd.

Wij zijn heel bij dat Joyce met haar Individuo ons zo goed geholpen heeft! IK kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een maatje of een relatie. De combinatie van het aanbieden van activiteiten, workshops en concrete relatiebemiddeling is een gouden formule!

M.

Ervaringen van Gea (47):

“Eind vorig jaar dacht ik: “Alleen is ook maar alleen, een maatje of vriend hebben lijkt mij ook wel fijn”. Ik heb me toen ingeschreven voor de nieuwsbrief van IndiviDuo. In een van de eerste nieuwsbrieven die ik kreeg stond een sinterklaasgedicht met een mooie aanbieding voor de relatievaardigheidsscan (=RVS). Deze heb ik begin dit jaar ingevuld. De uitslag hiervan heb ik tijdens een kennismakingsgesprek met Joyce uitgebreid met haar besproken. Je komt er dan achter in hoever je relatievaardig bent, ook krijg je diverse tips van Joyce.
Onlangs is Joyce bij mij thuis geweest voor het intakegesprek. Ze neemt hier ruim de tijd voor en stelt veel vragen om mij beter te leren kennen en om er achter te komen wat voor man ik zoek. Ook kreeg ik gaandeweg het gesprek nog tips hoe ik relatievaardiger kan worden. Kortom: ik vond het een plezierig en leerzaam gesprek, en ben benieuwd wat hier uit voort komt.”

“Op een donderdagavond in juni werd ik door Joyce gebeld. Ze had een match voor mij gevonden. Ze heeft het profiel van de man (H.)voorgelezen en dat klonk goed. Daarna heeft ze contact met H. gehad en hem leek het ook een goede match, dus ontvingen wij elkaars telefoonnummers. De volgende dag was ik best een beetje zenuwachtig, want ik had me voorgenomen om H. ‘s avonds te bellen. Maar hij was mij voor. Hij belde mij ‘s middags al. Het was een leuk gesprek, maar hij liet doorschemeren dat er bij de eerste ontmoeting direct een klik moet zijn, anders wordt het volgens hem niks.

We hebben de dinsdagavond daarop een date gehad. We hebben bijna twee uur gezellig zitten praten en afgesproken dat we het gesprek beiden zouden laten bezinken. H. zou mij die vrijdagavond daarna bellen. Dit gebeurde ook, we hebben even over van alles gepraat en toen zei hij dat de klik er niet was, en dat er wat hem betreft geen vervolg komt. Ik vond het niet erg, ik had ook niet het idee dat we ‘hetzelfde soort leven hadden’.”

“Medio juli werd ik door Joyce gebeld dat ze een 2e match voor mij had. Ik kreeg summier informatie over P. Hij ging eerst een week op vakantie. Dus ik heb afgewacht tot hij belde, dit was ongeveer anderhalve week later. Het was een leuk gesprekje. Later die week heeft hij nog eens gebeld en hebben we afgesproken om elkaar op de eerste zondagavond in augustus ergens halverwege onze woonplaatsen te ontmoeten. En zo gebeurde het. We hebben de hele avond lekker buiten op een terras zitten praten over van alles. Toen bleek wel dat P. een relatie heel erg rustig wil opbouwen, voorlopig alleen vriendschap. Hij heeft co/ouderschap en in de week dat hij de kinderen had was er geen contact van mijn kant mogelijk. Ook heeft hij een weekend in de maand late dienst van zijn werk. Het gesprek was plezierig en we spraken af dat hij mij, na mijn vakantie, zou bellen.

Ondertussen dacht ik wel: “Pff, deze man ga ik maar een keer in de 3 a 4 weken zien”. Ik kwam voor mezelf tot de conclusie dat dat voor mij te weinig is om een eventuele (Lat-)relatie op te bouwen. Ik heb nog met Joyce gebeld, en verteld wat ik dacht. Joyce zei dat ik dat ik het open en eerlijk met hem moest bespreken.
Dus toen hij mij belde om een afspraak voor een 2e ontmoeting te maken, heb ik mijn twijfels uitgesproken en gezegd dat ik het allemaal erg ingewikkeld vond. Toen zei hij: “Dan laten we elkaar toch weer vrij”. Ik heb nog gevraagd hoe hij tegen een relatie aankeek, maar daar kreeg ik geen antwoord op. We wensten elkaar het beste en hebben het gesprek beëindigd. er komt dus geen 2e afspraak…”

“Ik heb een relatie! Door die 2 dates die ik via IndiviDuo kreeg aangeboden weet ik wel wat ik absoluut niet wil in een relatie. Ook dat ik ten alle tijde mezelf moet kunnen zijn in een relatie. En dat kan nu en dat voelt goed.” Ik ben blij voor haar dat ze door haar vorige relatie en dates heeft geleerd wat voor haar belangrijk is. Hierdoor wist ze waar ze op moest letten bij het ontmoeten van mannen.

In dit filmpje vertelt een cliënt wat zijn verwachtingen zijn van het intakegesprek:

Na het intakegesprek laat hij weten hoe hij het gesprek heeft ervaren:

Hoe heeft hij zijn eerste date ervaren?

Deze stellen hebben elkaar gevonden via Relatiebemiddeling IndiviDuo en hebben hun foto’s opgestuurd:

Gelukkig stel via Relatiebemiddeling IndiviDuo

Bert & Corry

Stel via Joyce Boerkoel van IndiviDuo

Ed & Eldien

Wat zeggen anderen over de Relatie Vaardig Scan?

“De dag na het bespreken van de vragenlijst stond de gewenste heer op de stoep… Dus be careful what you wish for.” Diana “De rapportage is een behoorlijk verslag. Er zitten interessante tips bij die ik me zeker ter harte kan nemen.” Brigit
“Eigenlijk verraste de uitslag me niet en nu vertrouw ik nog meer op mijn eigen oordeel” Angela Vraag de scan nu aan. Misschien weet je daarna waardoor het komt dat je nu nog geen relatie hebt. ” Joyce
“In het rapport stond wel heel veel vaak dat ruimte voor ontwikkeling nodig is. Maar de uitslag komt wel aardig overheen met mijn persoonlijkheid en hoe ik in het leven sta.” Harry “Ik heb in korte tijd wel heel erg veel over mijzelf geleerd en ik ben met professionele hulp bezig mijn tekortkomingen aan te pakken en heb me ook aangemeld voor de workshop contact maken.” Lodewijk
“Ik heb als coach gewerkt met de Relatie Vaardig Scan. De feedback die je krijgt na het invullen van de lijst is heel concreet en geeft veel inzicht over jezelf en je doen en laten in relaties. Het is fijn dat je hierdoor helder krijgt op welke vlakken je kunt groeien als mens. Waardoor je meer kansen kunt creëren voor jezelf en voor een nieuwe relatie.” Mathilde “Mooi om te zien dat ik wel klaar voor een relatie ben. Natuurlijk zijn er nog wat dingetjes ter verbetering.” Marloes“Na de bespreking heb ik voor mijzelf het idee dat ik RELATIEVAARDIG ben!” Hendrik

 

Hoe heb je het intakegesprek ervaren? Heb je via IndiviDuo inmiddels al jouw levenspartner gevonden?

Deel hieronder jouw ervaringen met anderen.

22 reacties op Ervaringen met IndiviDuo

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.

22 reacties op Ervaringen met IndiviDuo

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.

Hou me op de hoogte

Meld je aan voor updates en 7 tips
Single Activiteiten

11 dec Wandelen op Terschelling
19 dec Gezellig Koken
20 dec Kerstwandeling
31 dec Oud en Nieuw
15 mrt Terschelling
23 mrt Opwarmen in Senegal
23 mei Marker Wadden

Voor meer informatie