2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Escape Room 21/10

single activiteit GroningenZondagmiddag kregen we bij aankomst eerst uitleg over de werking van de Escape Room.  Veel hints kregen we niet mee en het belangrijkste advies was hoe we een tip konden krijgen in het geval we niet verder kwamen. Elke tip betekende dat we één minuut gekort zouden worden op onze tijd en we hadden maar 60 minuten.

De deelnemers werden ingedeeld in 2 groepen. Het doel van elke groep was om uit precies dezelfde Botanische Tuin te ontsnappen en dat zou lukken nadat we het tegengif gevonden hadden van het dodelijke Virus dat daar heerste. De deur ging dicht en we bleken in een schemerig kamertje opgesloten te zitten met wat boeken, planten die er slecht uitzagen, een gieter, tuingereedschap, een kruiwagen en 2 tafeltjes. Na wat zoekwerk zagen we 2 sloten. Geen idee hoe we die open moesten krijgen!

Escaperoom

De klok zagen we aftellen… Na 20 minuten rondneuzen, bood de gastvrouw van de Escape Room ons een eerste tip aan die we gretig aannamen. Daarna kregen we weer wat meer moed en met wat denkwerk, uitproberen en nog 3 tips vonden we het tegengif 2 minuten voordat onze tijd was verstreken en konden we ontsnappen.

De andere groep was nog druk bezig. Op 2 schermen zagen we ze net zo rondkijken als dat wij eerder gedaan hadden. Uiteindelijk kwam de gastvrouw bij ze naar binnen om ze te verlossen.

Met z’n allen dronken we wat en kletsten na. Iedereen was enthousiast om eens een andere Escape Room uit te gaan proberen. We gingen met z’n allen verkleed op de foto en namen hartelijk afscheid van elkaar.

1 reactie op Escape Room 21/10

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.