2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Extra Tijd

extra tijdDit jaar is het een schrikkeljaar. Je zou dus 29 februari kunnen bekijken als een extra dag! Extra tijd die je kunt besteden waaraan aan iets dat jij belangrijk vindt, aan wat jij heel graag wil doen. De rest van het jaar kan je plezier hebben van deze bijzondere dag.

Ruimte
Hoe meer troep en rommel, hoe meer onrust dat geeft. Een schrikkeldag is een mooie dag om dingen op te ruimen en wellicht ook weg te geven, te verkopen of weg te gooien. Door op te ruimen krijg je meer ruimte in je hoofd en ontstaat ook ruimte voor nieuwe dingen, nieuwe gedachten, nieuwe …

Beslissing
Waarom wachten tot nieuwjaarsdag? Deze bijzondere dag is uitermate geschikt om iets te doen waar je de rest van je leven van kan genieten. Wat is voor jou superbelangrijk? Is dat jouw gezondheid? Ga dan deze dag sporten, stoppen met roken, stoppen met snoepen, naar de dokter, of doe iets anders wat voor jou HET verschil maakt. Wil je al jarenlang een eigen bedrijf beginnen? Zet vandaag een stap in die richting met het bedenken van een naam, een afspraak maken bij de KvK, een domeinnaam kopen of een opleiding volgen. Wil je een relatie? Kom meteen in actie en schrijf je in voor relatiebemiddeling, maak een profiel aan op een datingsite, meld je aan voor een workshop of voor een single activiteit.
Jij weet wat goed voor je is en waar je nu aan denkt is vast een heel goed idee!

Dankbaar
De dagen vliegen voorbij en voor je het weet is het al weer zomer, winter en alweer een jaar om. Door bewust dankbaar te zijn voor kleine zaken, ziet je leven er daarna veel mooier uit. Geniet deze dag extra van de onverwachte hagelbui, een krokus die je onderweg tegenkomt, het feit dat je zoveel informatie kan vinden op internet, een lach van een onbekende, etc.. Vergeet ook niet om dankbaar te zijn voor wie je zelf bent! Je hebt al zoveel geleerd, moeilijke beslissingen genomen, mensen geholpen. Jij bent een geweldig mens die er echt wel mag zijn.

Liefde
Zolang het niet uitgesproken wordt, weet niemand het. Degene die heel bijzonder voor jou is, moet het ook horen of tenminste lezen om dit te weten. Ga er niet vanuit dat de ander dit al weet of dat het wel goed komt. Vandaag is het een uitstekende dag om alle mensen die belangrijk zijn in jouw leven dit te melden!

Wat ga jij doen op Schrikkeldag wat gevolgen heeft voor de rest van je leven?
Meld het hieronder, dan inspireer jij wellicht anderen!

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.