2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Flirtworkshop 10/3

FlirtworkshopMaar liefst 29 singles hadden zich aangemeld voor de workshop flirten. De zaal van InspiriID stroomde rond 19 uur gezellig vol met alle deelnemers die met een kop koffie een plekje zochten.

De eigenaresse van Relatiebemiddeling IndiviDuo Joyce Boerkoel gaf de workshop en verwelkomde haar gasten. De theorie werd afgewisseld met diverse oefeningen zodat iedereen met elkaar kennis kon maken op een bijzondere manier. Uitgebreid behandelde Joyce het door haar ontwikkelde 7 stappenplan:

  1. Open houding
  2. Positief overkomen
  3. Contact maken
  4. Benaderen
  5. Openingszin
  6. Gesprek
  7. Afsluiten

Rond 22 uur namen de deelnemers afscheid van elkaar. Hier en daar werden telefoonnummers uitgewisseld! Zou tijdens het flirten iets moois zijn opgebloeid?

Een vervolg op deze workshop is op 28 maart “Swipen, Liken of Toehappen“. Deze workshop geeft Joyce samen met mannencoach Mark van Breemen ook in Groningen.

Als je hebt meegedaan aan deze workshop, wil je dan in een reactie aangeven wat jij van de workshop vond? Heb je iets nieuws geleerd, goede inzichten gekregen, deed je altijd iets verkeerd of vergat je iets waardoor je minder goede resultaten behaalde? Deel het hieronder met de anderen.

1 reactie op Flirtworkshop 10/3

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.