2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Free Hugs 28/3

KnuffelenKnuffeltijd! Om meer liefde in het het Noorden te krijgen wilde ik met voorbijgangers in het centrum van Groningen gaan knuffelen. Dit initiatief werd ook in Emmen en in Winschoten overgenomen. In Winschoten werden 75 knuffels uitgedeeld door een dame en in Emmen stonden 3 dames die zoveel knuffelden dat ze de tel kwijtraakten!

Om 13 uur begon ik met de actie voor de C&A in Groningen in de motregen samen met 3 andere dames waarvan er 2 richting de Vismarkt en de Grote Markt liepen. Ik bleef staan omdat RTV Noord mij kwam interviewen tijdens de knuffelactie.

Niet iedereen liet zich knuffelen. De meeste mensen liepen door. Stelletjes vertelden mij dat ze samen wel knuffelen. Soms stonden ze dan wel open voor een groepshug. Ik heb hele tedere en hele stevige hugs gegeven, afhankelijk van het type persoon. Eén keer werd ik zelfs opgetild! Voor kleine kinderen ging ik door de knieën. Ik zag dat een jongetje na mijn knuffel huppelend verder ging, leuk om te zien. Best veel jongeren stonden open voor een knuffel viel mij op! 2 groepjes jongeren reageerden heel enthousiast, ze begonnen elkaar spontaan te knuffelen. Zij wilden ook meedoen aan de actie en ik gaf ze borden met “Free Hugs” erop.

Gratis KnuffelsGroepje Knuffelaars

Om 14:45 kwam een groepje van 4 (2 jonge mannen en 2 vrouwen) waarvan er 3 een bordje om hun nek hadden met “Free Hugs” erop. Zij vertelden mij dat ze deze actie vaker deden op festivals en op FaceBook deze actie gezien hadden en ook wilden meedoen. Na een paar dikke knuffels liepen ze verder.

Inmiddels begon het harder te regenen en ondanks alle 183 knuffels begon ik het toch wel wat koud te krijgen. In totaal zijn wel 500 knuffels uitgedeeld op deze knuffeldag. Deze actie vond ik heel leuk om te doen. In de zomer ga ik dit zeker herhalen!

3 reacties op Free Hugs 28/3

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.