2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Gebakjes waarderen

Romantiek en LiefdeJe mag 1 gebakje uitkiezen en er staan zoveel lekkere taartjes uitgestald. Wat is het moeilijk kiezen! Ze zien er allemaal zo lekker uit…

Voor mijn verjaardag had ik een worteltaart gebakken. Veel van mijn gasten zag ik twijfelen want het zag er lekker uit, het is wat anders dan anders, maar zou het wel lekker smaken? Toch maar voor een veilig stukje bekende taart gaan? Of mag ik een klein puntje van elk?

Ik zie allerlei overeenkomsten tussen gebakjes en singles die op zoek zijn naar een partner:

Heb je weleens worteltjestaart geproefd?
Sommige singles hebben een duidelijk beeld voor ogen van hun toekomstige partner. Ontmoeten ze iemand die niet aan alle punten voldoet, dan zien ze deze persoon niet als relatiemateriaal.
Het is jammer als je niet even een hapje worteltjestaart proeft… Je weet niet wat je mist en het is gezonder dan de gemiddelde taart!

De koelvitrine bij de bakker heeft zoveel lekkere gebakjes…
Gebak en liefdeIn Nederland wonen nu ongeveer 2,5 miljoen alleenstaanden volgens het CBS en dit aantal neemt alleen maar toe. Het aantal singles per leeftijdscategorie verschilt wel wat maar de keuze blijft groot. Je weet niet wat je mist als je voor één vaste partner kiest. Vaak blijft het bij een eerste ontmoeting als die er überhaupt al komt, of de relaties duren niet lang.
Concentreer je op één taartje tegelijk. Als je alle gebakjes wilt vergelijken, kan je niet echt genieten van wat op je schoteltje ligt.

Leven zonder taartjes
Het is fijn om eerst wat levenservaring op te doen zodat je weet wie voor jou de juiste partner is. Ontmoet je jouw Ware, dan kunnen jullie Lang en Gelukkig verder leven. Helaas werkt dit sprookje niet voor iedereen. Sommigen doen geen levenservaring op.
Wil je gebak? Kom in actie en ga naar een bakker!

Kan je geen taart meer zien?
Het kan dat je wat tijd nodig hebt om iets te verwerken. Neem de tijd en ga aan de slag zodat je weer lekker in je vel komt te zitten.
Misschien ben je toe aan een ander soort gebak?

Wat is jouw gebakservaring? Zie je nog meer overeenkomsten? Ik ben ook heel nieuwsgierig wat jouw favoriete gebak is…

10 reacties op Gebakjes waarderen

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.