2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Goede Voornemens?

plannen voor 2017Vorige week vierden we het begin van een nieuw kalenderjaar. Het is een jaar vol met nieuwe mogelijkheden, nieuwe kansen. Een jaar waarin hopelijk veel van jouw dromen werkelijkheid worden. Ik hoop dat je gaat doen wat je altijd al graag wilde doen.

Nu ben ik wel benieuwd hoe je tegen jouw dromen aankijkt. Zie je dit als goede voornemens? Dan heb je grote kans dat het bij dromen blijft.

Hoe zorg je dat jouw droom wel uitkomt?

  1. Neem een beslissing. Mijn beslissing voor 2017 is dat ik elke dag naar buiten ga.
  2. Stel het niet uit. Verzin geen redenen waarom je niet vandaag begint. Begin gewoon nu met het realiseren van jouw droom. Je kunt elke dag een klein stapje zetten. Ik loop elke dag even buiten, ook al is het maar 5 minuten.
  3. Hou het 66 dagen vol. Heb je het 66 dagen achter elkaar volgehouden, dan zit het in je systeem en wordt het een routine waar je niet meer over nadenkt: net als tandenpoetsen.

Stel dat je toch even weer in een oud patroon terechtkomt, begin dan meteen de volgende dag opnieuw met je beslissing. En ja, dan beginnen die 66 dagen weer opnieuw bij dag 1!

Het is onzin dat goede beslissingen op 1 januari moeten plaatsvinden. Het hele jaar door kan je starten met het uitvoeren van jouw droom zodat jij echt doet waar jouw hart ligt.

Ik wens je een liefdevol 2017 toe!

Ik ben benieuwd wat jouw beslissing is voor het komende jaar. Wellicht inspireer je anderen daarmee! Zou je hieronder jouw besluit willen delen?

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.