2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Golfclinic 15/9

Om 13:00 uur kwamen de eerste singles het feestelijk versierde clubhuis van De Compagnie Veendam binnen. We hadden alle tijd om met elkaar kennis te maken onder het genot van een kopje thee/koffie met appelgebak of een muffin.

De golfpro Wouter was onze instructeur deze middag en hij vertelde ons waar we zouden gaan oefenen en waar we daarna zouden gaan spelen. Al snel werd de groep van 22 verdeeld in ervaren golfers, linkshandigen en rechtshandigen. We leerden pitchen en hier was het de bedoeling dat de bal zo ver mogelijk het water in werd geslagen (en dan natuurlijk bij voorkeur rechtdoor).

golfclinic voor singlesgolfles voor vrijgezellen

Daarna oefenden we een kortere slag en vervolgens gingen we putten (de allerkortste slagen). We kregen de slag al wat te pakken. In groepjes van 4 gingen we daarna de 9 holes van de Par 3 baan lopen. Iedere groep begon op een ander hole. De scores werden bijgehouden volgens “the best of”. Dat houdt in dat we om de beurt de bal sloegen en telkens gingen we verder met de bal die het beste lag. Dat schoot tenminste lekker op!

singles in actiealleenstaanden golfen

Het was prachtig weer en iedereen vermaakte zich prima. Onze groep had alleen wat problemen om de 2e baan te vinden. Een beetje rozig van het zonnetje kwamen we rond half zes weer terug bij het clubhuis voor een drankje. We zaten net aan tafel toen de Golfclub de winnaars een prijs aanbood. De dagschotel (scholfilet of Duitse biefstuk) smaakte prima. Sommigen namen nog een ijsje en een drankje na. Wat plannen werden gesmeed om samen naar de wijnproeverij in Gieten op 9 november te gaan. Tenslotte nam iedereen afscheid van elkaar.

Ik ben benieuwd of hierdoor deelnemers de smaak van het golfen te pakken hebben gekregen. En hoe ze deze dag hebben ervaren. Deel hieronder met anderen wat jij van deze activiteit vond.

2 reacties op Golfclinic 15/9

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.