2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Golfclinic 25/4

Twee jaar geleden meldden wat meer singles zich aan voor de Golfclinic bij Golfclub De Compagnie. Doordat regen was voorspeld, bleven de last-minute aanmeldingen uit. Met z’n veertienen werd het echter een prima uitje met redelijk weer; het was niet koud en de regen viel reuze mee en mijn paraplu bleef ingeklapt.

Singles Golfen Sportief en single

We werden ontvangen met thee/koffie en appeltaart en al snel kwam de Golf Pro Wouter ons halen voor de golfclinic. Eerst maar eens leren om de golfclub goed vast te houden en dan lekker ballen het water in slaan! De meeste deelnemers kregen de slag goed te pakken en we vertrokken naar de Par 3 banen in 2 en 3-tallen. Hier belanden ook wat ballen in het water terwijl dat niet de bedoeling was dit keer… Gelukkig had iedereen voldoende balletjes bij zich!

Actieve singlesSingles in Groningen

Single DinerOver de 9 holes deden we anderhalf uur tot twee uur. Langzaam druppelden de deelnemers ons zaaltje van het Clubgebouw weer in. Wat een verschillen in de scores! De winnaars hadden slechts 27 slagen nodig voor alles en het hoogste aantal slagen was 50! De spelregels verschilden kennelijk. Het team dat gewonnen had, kreeg een golfballetje als prijs.

Na een paar drankjes werd de lange tafel gedekt voor het diner. We genoten van de heek en rollade en de meesten kozen voor een ijsje als nagerecht. Sommigen melden zich aan voor de volgende activiteiten en ik kreeg wat tips over de picknick locatie voor de Tour d’Amour.

Dank jullie wel voor jullie komst. Ik vond de sfeer lekker relaxt. Hoe heb jij dit uitje ervaren?

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.