2012-03-26 header blaadjes.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Groene Vingersdag 15/6

De dag begon lekker zonnig, maar rond het middaguur begon het behoorlijk te hozen. De buienradar beloofde dat het rond 13:30 uur droog zou worden en waarschijnlijk ook zou blijven. Net op het moment dat de Groene Vingersdag in Gieterveen zou beginnen. Dat kwam prachtig uit!

Tuinieren met singlesDrinken op terras met singles

De singles die duidelijk kwamen om de handen uit de mouwen te steken, arriveerden in de tuin. Sommigen hadden hun eigen tuingereedschappen meegenomen. Na een rondje door de tuin om te zien wat er allemaal gedaan kon worden, gingen we aan de slag.

single activiteitSingle activiteit in Gieterveen

Na anderhalf uur snoeien, onkruid trekken, harken, zagen en vegen gingen we op het terras wat drinken en genieten van de brownies en boterkoek. Inmiddels was het zonnetje flink gaan schijnen.

Daarna gingen we weer verder tuinieren. Rond 17:00 uur vonden we dat we wel genoeg gedaan hadden. Een boom die een struik verstikte was omgezaagd en een boom die over de stoep groeide hadden we ook verwijderd. De cotoneaster was gesnoeid, het gras geharkt, het terras geveegd, etc..

tuinieren met singles

De barbecue werd aangestoken en wij gingen genieten van een drankje met een nootje. Net toen we klaar waren met eten, begon het af te koelen buiten. Binnen namen we het toetje en sloten af met een kopje thee of koffie.

Deelnemers met groene vingers, bedankt voor de hulp in mijn tuin!

1 reactie op Groene Vingersdag 15/6

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.