2012-03-26 header blaadjes.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Hardlopen Westerwolde 17/11

op elkaar leunenDrie mannen en drie vrouwen hadden zich aangemeld voor deze activiteit. Niet veel deelnemers, maar wel een leuke groep sportieve singles. We waren te gast bij één van de deelnemers in Vlagtwedde. Hij verzorgde ons prima met koffie, thee, fruit en voor de liefhebbers een cakeje.

Tegen elf uur vertrokken we. Het miezerde nog een beetje. We waren op een prachtige locatie aan de rand van een mooi natuurgebied bij het dal van de Ruiten Aa en het Metbroekbos. Na een paar minuten deden we wat rekoefeningen.

Onderweg zag ik een kalf aan de verkeerde  kant van het hek staan. Een paar mannen openden het hek en verwijderde het prikkeldraad en de rest zorgden dat het kalf niet wegliep en de wei in liep. Moeder koe was duidelijk blij haar kalf weer bij zich te hebben. Het prikkeldraad werd vastgemaakt en het hek gesloten. We hadden een goede daad verricht!

voorbereiding hardlopenLakenvelder koeien

De paden waren soms wat modderig, maar het was goed te doen. Bij het laatste bruggetje gingen we nog wat rekken en strekken en gingen vervolgens weer naar binnen.

singles in Groningensingles rennen bij Vlagtwedde

Na een sportdrankje, thee of koffie en wat fruit gingen sommigen douchen. Onze gastheer had ondertussen broodjes afgebakken en eitjes gekookt. Samen genoten we van de welverdiende lunch. Veel later dan gepland namen we tenslotte afscheid van elkaar na een bijzondere dag.

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.