2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

HeerenHuis Diner & Dans

eten in GroningenMet z’n achten zaten we aan een grote tafel in Het HeerenHuis in  Groningen. De man/vrouw verdeling was mooi 50/50! Eerst leek het erop dat de dames aan de ene helft van de tafel gingen zitten en de heren met z’n allen aan de andere kant, maar dat viel mee door een strategische zet van de een-na-laatste single. 

We lieten ons de soep, vis of het stoofpotje en de cheesecake goed smaken. Tussen de gangen door hadden we gezellige gesprekken.

Op het eind van het etentje kwamen de dames erbij die zich alleen voor het dansen hadden aangemeld. Zij maakten kennis met de eters en daarna gingen we richting de dansvloer waar anderen al aan het dansen waren. Maar eerst trok iedereen z’n schoenen uit, want we gingen immers blotevoetendansen!

Dansen in GroningenHet was leuk dat we elkaar al van te voren hadden ontmoet, zodat je telkens weer een bekend gezicht zag waarmee je ook samen mee kon dansen. Met heel wat verschillende mensen heb ik zo de hele avond gedanst. Rond 23 uur namen we nog wat te eten van het buffet dat erbij hoorde en om 1 uur nam ik afscheid van de laatste dansers.

Bedankt voor de gezellige avond! 

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.