2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Herfstwandeling 2/12

open haardGelukkig kwamen alle 8 mannen en 8 vrouwen aan de wandeling goed voorbereid naar Gasselte. De kans op regen was namelijk groot. Voordat we aan de wandel gingen, streken we neer rondom de open haard bij Restaurant De Wiemel. Tijdens een kop thee of koffie met een gebakje erbij maakten we kennis met elkaar.

Rond 13.45 uur gingen we gewapend met paraplu’s richting het voormalige spoortracé tussen de bomen. Al snel werden de paraplu’s opgestoken. Sommigen hadden een extra grote paraplu meegenomen zodat ze die gezellig samen konden delen.

De route liep ook over wat landweggetjes en door het prachtige buurtschap Veenhof met statige boerderijen en monumentale bomen. Over een open stuk met wat hardere wind lopen was niet zo fijn met regen erbij want zo regende onze broeken nat. Gelukkig was het niet koud en werd er gezellig gekletst en ook wat speels geplaagd.

singles wandeling Singles in Drenthe

Het laatste deel van de wandeling was weer over het oude spoor. Lekker beschut tussen de bomen merkten we niet dat we tegen de wind in liepen. Bij De Wiemel brandde sfeervolle verlichting buiten en zorgde de open haard binnen voor warmte om op te drogen. We namen wat te drinken en praatten na. Een deel van het gezelschap besloot om daar gezellig te blijven eten.

1 reactie op Herfstwandeling 2/12

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.