2012-03-26 header blaadjes.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Herfstwandeling met rondleiding Bierbrouwerij 27/10

Koperen ketels Maallust

Het waaide lekker en ‘s ochtends regende het, kortom deze wandeling was gepland op een echte herfstdag!

Rondleiding bierbrouwerij voor singles

Maar liefst 19 singles hadden zich aangemeld voor de rondleiding door de Bierbrouwerij Maallust in Veenhuizen. Na een drankje vertelde Eelke van Maallust ons alles over historie en het proces van het bier. Natuurlijk mochten we ook proeven van de verschillende soorten hop en gerst en niet vergeten de verschillende biersoorten.

Maallust VeenhuizenBierbrouwerij Maallust Drenthe

Ondertussen kwam een ander groepje singles binnen die alleen voor de wandeling kwamen. We vertrokken met 22 personen richting het Fochteloërveen. Al snel liepen we over de herfstbladeren door de bossen. Tenslotte kwamen we aan bij het open gebied, het veen. Daar liepen we een stukje over een vlonder. We besloten dezelfde weg terug te lopen. Het bleef droog onderweg! Dank je wel Ronald voor het begeleiden van de wandeling.

Singles wandelen over FochteloërveenAlleenstaanden wandelen bij Veenuizen

Na de wandeling namen we nog een drankje bij Maallust boven in de brouwerij. Een paar deelnemers bleven nog een hapje eten.

Eten met singles in Drenthe via Relatiebemiddeling IndiviDuo

Ik vond het een gezellige dag. In de regen reed ik terug naar huis.

Hoe heb jij deze dag ervaren? Ik vind het leuk als je een reactie hieronder plaatst, dan weten anderen hoe het is om aan een activiteit van IndiviDuo mee te doen.

2 reacties op Herfstwandeling met rondleiding Bierbrouwerij 27/10

  • ronald:

    hallo Joyce,

    Ja hoor, prima wandeling, lekker droog weer gelukkig rond half drie, nietwaar? ik vond het leuk om de wandeling te leiden, het is altijd mooi het veen weer te kunnen aanschouwen, hoe vaak ik er ook kom, al die meertjes en zo zorgen voor prachtige contrasten in het Drents-Friese gebied. Misschien een volgende keer naar Ravenswoud? Dan kunnen de belangstellenden de 18 meter hoge uitkijkpost op in de Compagnonsbossen, die in mijn ogen nog mooier zijn om doorheen te lopen. Je hebt er meer slalommende paadjes en er ligt een mooi meertje. Ik had een droge heen-en terugreis overigens op de fiets, ik was in 25 minuten terug in de wijk Kloosterveen in Assen, maar heen duurde het tegen de wind in wel een uur! byeeeeeeeeeeee

  • Tijdens de wandeling is de vonk overgeslagen tussen 2 deelnemers. Ik kreeg vandaag het goede nieuws te horen. Ik wens dit stel veel liefde toe!

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.