2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Het nieuwe normaal

Veilig contact makenWat mis ik de persoonlijke contacten, het daadwerkelijk ontmoeten van mensen! Veel kan digitaal, maar er gaat wat mij betreft niets boven elkaar in levende lijve treffen. Dit heeft vast iedereen wel. Het Coronavirus blijft voorlopig een behoorlijke impact hebben op ons leven.

Toch vallen de intakegesprekken via beeldbellen mij reuze mee. Voor mij voelt het alsof ik aan tafel zit doordat ik op een groot beeldscherm mijn nieuwe cliënt prima zie zitten en zie bewegen. Ik krijg de intonatie goed mee en zie of alles begrepen wordt bij de ander. Ondertussen kan ik desgewenst wat tips geven over het videobellen voor het geval mijn klant op deze wijze wil kennismaken met een potentiële partner.

Het laatste intakegesprek bij een cliënt thuis halverwege maart, was al volgens het nieuwe normaal; geen handen schudden en 1,5 meter afstand houden. Dat was raar en voelde afstandelijk. Desondanks zal dit het nieuwe normaal worden de komende tijd als we mensen willen ontmoeten op een veilige manier. Ik hoop dat wij daar snel aan wennen. En ik hoop dat iedereen gezond genoeg is om anderen te ontmoeten met de nodige social distance.

De overheid geeft ons telkens meer ruimte tijdens de intelligente lockdown. Daar wil ik ook wijs gebruik van maken. Nieuwe inschrijvingen kunnen wat mij betreft weer bij de mensen thuis plaatsvinden, met de gepaste afstand. De afspraak kan alleen op deze wijze als we ons beiden fit voelen en niet bij neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn en hoesten of verhoging of koorts.

Daarnaast ga ik ook door met intakegesprekken via beeldbellen en indien nodig telefonisch zonder bewegend beeld. Iedereen die zich daar prettiger bij voelt, kan op een veilige manier zich dan toch laten inschrijven voor relatiebemiddeling.

Kennismakingsgesprekken kunnen ook weer plaatsvinden bij mij op kantoor in Gieterveen. Ook hier houden we ons aan de voorgeschreven afstand. Tevens kan ik alle vragen telefonisch beantwoorden.

2 reacties op Het nieuwe normaal

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.