2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Hilarische Flirtshow 17/5

15 single dames en 15 single heren kwamen naar de Hilarische Flirtshow in Pand 17 in Assen. De acteurs Janneke Renkema en Maarten Smit hadden grappige sketches bedacht zodat iedereen in de zaal kon zien wat wel/niet werkt tijdens het flirten. Het publiek mocht de acteurs adviezen geven wat anders en beter kon.

Tussen de scenes door zongen Maarten en Janneke een lied. Iedereen deed daarna mee met de quiz met allerlei vragen op het gebied van contact maken. De winnaar van deze quiz kreeg een privéles Flirten op de dansvloer van Janneke. Om met andere deelnemers in contact te komen werd een kennismakingsspel gespeeld.

Bijna iedereen bleef daarna voor het feest. DJ’s 4 Party zorgde niet alleen voor het geluid tijdens de Flirtshow, ook bleef de DJ voor dansbare ’60 en ’70 muziek zorgen. De dansvloer bleef goed gevuld en ook in de kleine uurtjes waren nog evenveel dames als heren aanwezig.

Ik kijk terug op een gevarieerde avond met enthousiaste deelnemers. Bedankt Janneke en Maarten voor de voorstelling en Berry voor de muziek!

Na het optreden vertelden de trainingacteurs Maarten Smit en Janneke Renkema al dat  zij op 12 oktober een workshop geven om met een kleine groep singles aan de slag te gaan om makkelijker contacten te leggen. In een veilige sfeer en omgeving ga je oefenen met lastige situaties met Maarten of Janneke. Aanmelden voor deze workshop gaat via https://www.individuo.nl/activiteiten/

Was jij op 17 mei erbij? Hoe heb jij deze avond ervaren? Vond je het grappig, leerzaam en/of gezellig?

7 reacties op Hilarische Flirtshow 17/5

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.