2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

IndiviDuo relatie

Ervaring met IndiviDuoGéén match en toch verliefd! Hoe kreeg dit stel dat voor elkaar?
Relaties komen bij IndiviDuo tot stand via Relatiebemiddeling, tijdens singles activiteiten en ook dankzij Coaching. Dit keer deelt een stel dat elkaar gevonden heeft bij een activiteit van IndiviDuo hun ervaring.

Bij het speeddaten op 8 juni 2013 ontmoetten zij elkaar voor het eerst. Ze hadden elk hun eigen insteek, beleving en redenen om naar de single activiteit te komen. Zij hadden géén match via het speeddaten, maar toch werden ze binnen 11 dagen een stel en ze zijn ook nu nog duidelijk verliefd op elkaar. Ze schreven elk hun eigen verhaal.

HIJ en ZIJ over een IndiviDuo-evenement dat hen samen bracht.

HIJ:
“Kort duurt de twijfel. Het was immers een enerverende zaterdag. Mentaal en fysiek. Nu ook nog een speeddate met onbekende vrouwen en dansfeest tot slot? Maar ik voel me al een tijdje lekker in geest en lijf, heb voorlopig geen behoefte aan een innige relatie en heb morgen geen verplichtingen. Ideaal om eindelijk eens zo’n speeddate te beleven. Spannend. Wat voor mensen komen daar op af?

Relaxed en met een open instelling sluit ik aan in de rij die me tot Joyce brengt. Met de match-kaart in de ene en een kop koffie in de ander loop ik vervolgens naar de verste statafel. Hoewel ik daar het beste overzicht op de aanwezigen heb, kies ik ervoor met de rug naar zaal te staan. Ik dwing mezelf de gearriveerde personen niet nu al te begluren. Ik maak kennis met de twee mannen aan mijn tafel.

Niettemin trekt één jongedame toch mijn aandacht. Prachtig haar en een gezicht van klassieke schoonheid. Hè?! Zij heeft dit soort gedoe toch niet nodig. Aan elke vinger tien. Ik merk dat ik niet de enige man ben die haar heeft gespot en besluit mijn ‘open mind’ weer in te schakelen. Ik mag vanavond met maar liefst zeven vrouwen kletsen. Nieuwe ronde – gelijke kansen.

In alle eerlijkheid is mijn doel om een enkele vrouw tegen te komen waarmee ik een keer iets leuks kan ondernemen. Waarmee ik een (o-cliché) ‘klik’ heb. Het is wel even wennen. Acht minuten is niet veel om écht kennis te maken. Nee, niet eens een betrouwbare eerste indruk. Omdat ik normaliter veel praat, probeer ik nu vooral te luisteren. Lukt niet bij iedereen even goed.

Op mijn match-kaart vul ik direct na het gesprekje in of ik haar nog eens wil ontmoeten. Aan het eind heb ik bij drie JA aangekruist. Nadat ik de kaart bij Joyce heb ingeleverd verplaats ik me naar de danszaal. De muziek is precies mijn smaak. Ik zie dat ‘haar van dat haar’ alleen staat te dansen. Ik besluit mijn kans te grijpen en schuif in haar gezichtsveld. Het voelt goed. We kletsen wat.

Ze bekent vlot dat ze me niet heeft aangekruist, maar me wel leuk vindt. Daar houd ik me maar aan vast. Onzeker gaat de avond verder. Wat wil ik nu zelf eigenlijk precies? Af en toe raken we elkaar aan. Geeft ze nu wel of niet signalen? Ik krijg haar nummer om na vanavond weer contact te maken. Berichtjes en belletjes volgen en leiden tot een liefdevolle relatie.”

ZIJ:
“Mijn vriendin belde onze afspraak af om naar de speeddate te gaan van IndiviDuo. Wat nu? Ik had veel zin in de dansavond die erna zou beginnen, maar ik vond alleen er naar toe gaan ook spannend. Na wat gedub ging ik toch; leek me bijzonder om het eens mee te maken. Bovendien, ik zou er vast vrouwen of mannen ontmoeten met wie ik daarna kon dansen.

De spanning was snel verdwenen toen ik bij een groepje vriendinnen kon aansluiten om de tijd tot de start te overbruggen. Zij vonden het ook allemaal spannend. Ik werd rustiger doordat ik me realiseerde dat ik niet echt op zoek was naar dé man. Ik zou straks lekker dansen en nu ervaren hoe het is om in een paar minuten kennis te maken met heel verschillende mannen.

Elk gesprekje vond ik leuk. Je krijgt toch in die paar minuten wel een indruk van iemand. Interessant om te merken hoe ieder dit persoonlijk aanpakte. Aankruisen of ik iemand nog een keer wilde zien vond ik lastiger. Bij twee mannen voelde ik echt een klik. Maar ik was niet op zoek en had helemaal geen tijd voor dates, dus ik kruiste er slechts één aan.

Vol energie van de leuke gesprekken stortte ik me op de dansvloer. Heerlijke muziek. De man met wie ik een klik voelde, maar die ik niet aangekruist had, kwam met me dansen. De vonken kwamen heel snel. Eerlijk vertelde ik dat ik hem niet had aangekruist, maar dat ik hem wel heel leuk vind.

De avond was erg gezellig; een lieve, open man, die ook nog kan dansen! Het einde van de dansavond kwam veel te snel. Gelukkig stuurde hij me dezelfde nacht nog een berichtje waaruit bleek dat hij het ook bijzonder had gevonden.
Niet op zoek, maar wel verliefd geworden. En dan de sprong wagen om er echt voor te gaan. Weer liefde te ervaren na een moeilijke periode in mijn leven. Ik voel me nog elke dag dankbaar dat ik deze man ben tegengekomen!”

Dank jullie wel voor het delen van jullie verhaal.

 

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.