2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Infomiddag Senegalreis 22/7

senegal reisWe waren klaar met alle voorbereidingen en de hapjes en drankjes stonden klaar voor de infomiddag bij mij thuis op m’n dakterras. Ik hoopte dat het droog zou blijven!

De opkomst was verrassend groot en rond de klok van vier ging de bel. Ik had een parasol staan tegen de zon en tegen wat regen. Eerst een kopje koffie of thee en een welkom van mij met het voorstellen van mijn vriend Adjaly en mijn vriendin Elly met haar man Ebou uit Amsterdam.

Allerlei vragen werden gesteld. Zo werd bijvoorbeeld gevraagd waarom mensen mee zouden willen met deze reis naar Senegal? Dat was een makkelijke vraag! De reis is met veel zorg, afwisseling, rust, en actie samengesteld en we laten de deelnemers zoveel mogelijk meemaken, proeven en zien wat Afrikaanse mensen doen in hun dagelijkse leven.

reis Senegal

Na het beantwoorden van de vragen werd het tijd voor een hapje en een ander drankje. Ik was blij dat de hapjes en de citroencake in de smaak vielen. Onderling werd gepraat en gelachen en zo kennis met elkaar gemaakt. Ebou en Adjaly speelden op de trommels om nog meer in de Senegal sferen te komen. Al met al werd het een interessante, gezellige en relaxte middag met een groep enthousiaste vrouwen en één man Bob. Hij vertelde het zeker niet erg te vinden met een groep dames op stap te gaan. We gaan het zien. Er werd gevraagd om een groepsapp en die heb ik erna gemaakt met wat leuke kiekjes erop van een geslaagde infomiddag over de reis naar Senegal voor alleengaanden.
Mieke Visser

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.