2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Italiaanse kookworkshop 15/7

Actieve singlesRond 15 uur kwamen de eerste deelnemers aan en maakten we kennis met elkaar in de winkel van Il Casale. Toen er zo’n 5 vrouwen waren kwam er ook een man. Het begin was er. Echter kwam de andere man niet opdagen en omdat een eerdere man zich al had afgemeld bleef het bij deze ene Janneman.

Toen dit eenmaal duidelijk was namen de meeste vrouwen dit wel heel flexibel op in de overtuiging er gewoon een hele gezellige middag van te maken. En dat is helemaal gelukt!

We zijn eerst heerlijk buiten op het terras gaan zitten met hapjes en een fles ProSecco. Sorbet van groene appelsDaarna in 5 tweetallen de keuken in want er moest een heerlijk 4 gangen diner klaargemaakt worden! Dus de hele middag werd er gekokkereld en werden de dagelijkse dingen uitgelegd door kok Arend. Zo leer je er weer eens wat bij! Van hoe krijg je de beste gesneden uienringen tot hoe gaar je diamantbiefstuk in de oven tot overheerlijk mkookworkshop voor singlesals vlees of hoe maak je ijs zo lekker dat je er niet vanaf kunt blijven? Allemaal geheimen die ontsluierd worden als je mee doet met een kookworkshop!

Wat hebben we heerlijk gegeten; pasta met aspergepesto en super malse diamanthaas met rode wijnsaus. Aardappeltaart en zelfgemaakte ijssorbet met groene appelsaus toe. En dan vergeet ik bijna de verschillend gekleurde bietjes met de geroosterde zaadjes. Het was bijzonder smakelijk en heel gezellig. We hebben een tafelwisseling gedaan om nu en dan weer even met iemand anders te praten. En gepraat werd er ook: over oude relaties, over nieuwe relaties, over daten, werk, kinderen en … mannen.

En Janneman? Die ging met glanzende ogen naar huis van alle aandacht die hij kreeg….!

 

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.