2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Jij bent uniek

Onlangs was ik naar een seminar voor ondernemers. Daar werd benadrukt dat het belangrijk is dat bedrijven een opmerkelijk, uniek product of service aanbieden. Hierdoor heeft het bedrijf een goede kans om succesvol te worden en heeft het minder last van concurrentie. Dit inzicht geldt niet alleen voor bedrijven, maar ook voor personen.

IndiviDuo is bijzonder door niet alleen Relatiebemiddeling maar ook Activiteiten voor singles aan te bieden. Bovendien help ik singles bij het proces om “RelatieKlaar” te worden. Daarvoor heb ik samen met een psycholoog in Groningen een vragenlijst ontwikkeld. De uitslag kan verhelderend zijn. Daarna weten singles of ze klaar zijn voor een nieuwe relatie of waar ze nog aan zouden kunnen werken. Voor de meest optimale feedback is het het beste dat meerdere mensen uit de nabije omgeving ook deze vragenlijst invullen over deze singles. Dan wordt nog duidelijker op welke punten ruimte voor verbetering is. Met het volgen van workshops op deze vlakken worden singles geholpen om makkelijker een passende partner te vinden en te behouden. De workshops zijn in ontwikkeling. Nu zijn we de vragenlijst aan het testen op diverse singles. We hebben al mooie reacties gekregen door het inzicht dat we bieden.

Iedereen is uniekOok jij bent bijzonder en uniek. Helaas kent niet iedereen zichzelf. Regelmatig schrijf ik singles in voor Relatiebemiddeling die moeite hebben met het omschrijven van zijn/haar karakter. Natuurlijk help ik dan een handje. Het helpt je als je weet wie je bent en hoe je overkomt op anderen. Heb je geen idee? Vraag dan een goede vriend of aan familie eens om jou te omschrijven.

De meest lastige vraag die ik stel tijdens een inschrijving is “Wat heb je te bieden?” Velen hebben daar geen antwoord op. Sommigen denken dat ze niets te bieden hebben of heel weinig. Ze lijken te twijfelen aan hun eigenwaarde. De vraag “Wat heb je nodig van een partner?” is meestal makkelijker te beantwoorden. Hierna weten ze ook beter wat zij zelf te bieden hebben.

De inschrijving is ook een stukje RelatieKlaar maken. Hierna weet je beter wie je bent. Ook weet je beter naar wie je op zoek bent. Over dat laatste onderwerp gaat mijn volgende blog.

Wanneer vind jij dat een single klaar is om aan een relatie te beginnen?

18 reacties op Jij bent uniek

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.