Ik zoek een man...

Je bent een vrouw en bent op zoek naar een man voor een fijne relatie. Hoewel datingsites vol staan met potentiële partners, lijk jij maar niet die juiste man te vinden waarmee jij een langdurige relatie aan wilt gaan.  

 

Dat snappen wij bij Individuo als geen ander. Tegenwoordig is er zoveel keuze en ben je slechts een klik verwijderd van de volgende date via apps en sites. Dat kwaliteit boven kwantiteit gaat wordt pijnlijk duidelijk wanneer je wéér de zoveelste date hebt die tot niks uitloopt. Wij van IndiviDuo willen jou laten ervaren dat niets onmogelijk is, dat jij prachtig en uniek bent en dat een fijne serieuze relatie, voor iedereen die daarvoor openstaat, binnen handbereik ligt. 

Waarom heb ik nog steeds geen relatie? 

Je staat open voor een relatie, bent leuk, vlot en hebt regelmatig aanspraak. Toch blijft het altijd oppervlakkig en blijf je single: hoe kan dat? Je bent wel gelukkig alleen, maar bent wel echt toe aan liefde in je leven en een arm om je schouder. Het kan daarom erg frustrerend zijn als het maar niet lukt. Maar, waarom dan niet? Er zijn meerdere oorzaken, maar geen nood, er is een oplossing.

We zien in de praktijk dat vrouwen toch een stuk kritischer zijn dan zij zelf durven toe te geven, de boot afhouden als het té dichtbij komt of juist veel te graag willen, waardoor mannen afschrikken. Of je loopt elke keer weer die foute man tegen. Het begint leuk maar na een paar dates... Het is daarom aan ons de taak om ervoor te zorgen dat jouw struikelblokken helder zijn en om er samen voor te zorgen dat je weer gaat genieten van het daten en de liefde. 

Ja denk je, 'Het ligt toch niet allemaal aan mij?!' Nee hoor lieverd, er zijn meerdere oorzaken. Het ligt ook aan de apps waar je makkeliljk een date vindt, maar echt niet weet wat je aan de haak slaat. Veel profielen op bijvoorbeeld Tinder of Badoo zijn van mensen die niet op zoek zijn naar een relatie. Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft niet eens single is! Het is net als Funda, kijken wat er te koop is én kijken zie jou zou liken... niet echt fijn als je je hart openstelt pfff.

Bij Relatiebureau IndiviDuo worden kandidaten echt goed tegen het licht gehouden. Hoe ziet hun huis eruit, indentietijdscheck en we vragen natuurlijk heel goed uit wie iemand is, waar degene naar op zoek is. Hebben wij er geen goed gevoel over, dan komt diegene niet in ons bestand. Bij ons krijg je dus alleen maar dates met mannen die bij je passen en echt serieus zijn. Wat een opluchting!

Vrouw zoekt een man via Individuo: hoe werkt dat? 

Ben jij een vrouw die op zoek is naar een man? Individuo staat als relatiebemiddelingsbureau klaar om iedere vrouw die op zoek is naar een man te begeleiden naar een duurzame relatie. Bij Individuo laten we je niet aan je lot over en zorgen we er samen voor dat daten weer leuk wordt. Dat doen we door je eerst goed te leren kennen. Je bent niet zomaar een vrouw die een man zoekt. Je hebt bepaalde voorkeuren, wensen én onzekerheden die uniek zijn.

Door verbindende communicatie, het onderhouden van een prettige klantrelatie, waarbij er regelmatig contactmomenten zijn, hebben de match makelaars van relatiebureau IndiviDuo ook daadwerkelijk een band met jou. Daardoor voel je jezelf gezien, gehoord én geaccepteerd. En zeker in een tijdsgeest waarin de eenzaamheid soms oorverdovend kan zijn, is het prettig om een soort buddy te hebben aan jouw eigen match makelaar. 

Deze vrouw zoekt een man, maar wat kost dat?

Betaling in termijnen, al vanaf €79,- per maand.  

Doordat je bij IndiviDuo per maand kan betalen is het nu heel betaalbaar om onze hulp in te schakelen. Je gaat jouw vaste partner vinden en betaald in makkelijke termijnen. Kijk hier verder voor meer informatie. Of klik hier als je deze informatie persoonlijk wil ontvangen. We helpen je graag.