De heren


Anton (69) uit Groningen

Anton is een gevoelige, nette man met een lengte van 1m72, drinkt of rookt niet.  Hij werkt overdag veel als vrijwilliger en s'avonds kijkt hij tv, maar hij gaat ook graag uit: Uit eten, naar toneel of dansen. Overdag gaat hij ook graag fietsen of toeren met de auto.

Dat doet hij graag samen, en daarom is hij op zoek naar een lieve vrouw. Ben jij dat? Je bent netjes, extravert, durft je uit te spreken maar wel in harmonie. Je zoekt ook iemand om het samen gezellig te hebben, écht die verbinding te hebben en gewoon veel van elkaar te houden. 

 


Coen (33)  uit Drente

Coen is een intelligente man met een lengte van 1m94, iets overgewicht, zonder kinderen, niet roken of drinkend. Hij werkt fulltime in de IT en is gedisciplineerd in de dingen die hij wil bereiken. Hij heeft een eigen eengezinswoning en heeft het financieel allemaal in orde.  Hij wandelt graag, gamed met vrienden en ook zijn familie is belangrijk voor hem. Ook puzzelt hij en speelt hij graag bordspellen. Wat opvalt is dat hij niet snel oordeelt en goed over zaken nadenkt.

Coen zoekt een dame om leuke dingen mee te gaan doen en een leven op te bouwen. Uiteindelijk is samenwonen en een gezin vormen zijn wens. Al heeft Coen financieel geen problemen, hij vindt geld niet zo belangrijk; gewoon samen gelukkig zijn met jou is voor hem het belangrijkste. 

 


Aad (36) uit Drente

Aad is een sympatieke man  met een lengte van 1m89. Hij rookt niet, drinkt matig, slank postuur, geen kinderen. Hij komt over als een enthousiaste man vol  ideeën en is ook niewsgierig naar jouw ideeën.  Zijn hobbies zijn fitness, foto's maken, bioscoop, natuur en wandelen. Dat laatste doet hij het liefste samen met iemand, daarom is hij op zoek naar jou!

Hij zoekt een vrouw om het leven mee te delen in de vorm van een LAT relatie, die hem ook zichzelf laat zijn, wederzijds respect dus. Je bent positief ingesteld en vindt het leuk om dingen te ondernemen. Afstand maakt niet uit, je mag uit heel Nederland komen. Ook kinderen zijn geen bezwaar.

 


Jan (50) uit Friesland

Jan is 50 jaar, 1m73, normaal postuur, rookt niet en drinkt matig, heeft geen kinderen. Hij werkt hard en woont in een vrijstaande woning in een klein dorpje. In de zomer maakt hij lange dagen, in de winter wat minder en heeft hij meer vrije tijd. Als hij een vriendin heeft wil hij zeker wel nog meer vrije tijd maken.

In zijn vrije uurtjes gaat hij graag zwemmen, wandelen of fietsen.  s'Avonds wat tv kijken, maar Jan is niet van het lange stilzitten. Hij is meestal met iets bezig. Hij kan niet koken zegt hij eerlijk, maar voor de rest kan hij alles in huis en wil dat ook gelijk verdelen als hij zou gaan samenwonen. 

Jan zoekt een 'gewone hollandse vrouw'. Het belangrijkste is dat hij zich fijn bij haar voelt en dat ze gewoon kunnen genieten van het samenzijn. Jan wil uiteindelijk samenwonen in zijn huis.

 


Tom (65) uit Noord Holland

Tom is een positief ingestelde man. Hij is 1m70, normaal postuur, rookt en drinkt niet. Hij werkt nog fulltime als zelfstandig ondernemer en is al wat jaartjes single. Daar wil hij nu verandering in brengen om met een leuke dame wat meer van het leven te gaan genieten, zijn werkuren wat afbouwen. Zelf houd hij van sport kijken, biljarten en met een vriendin zou hij graag gaan wandelen en weekendjes weg gaan. Samenwonen zou Tom uiteindelijk ook graag willen.

Tom is op zoek naar een dame die net als hem nog vol in het leven staat en het avontuur aan wil gaan. Samen kijken naar wat er kan, in plaats van wat er niet kan. En daar samen van genieten. 

 


Frank (27) uit Groningen

Frank is een slanke man, 1m82 en werk in de ICT. Hij is best gevoelig en werkt hard, maar kent ook zijn grenzen. Hij houdt van fietsen, gamen en staat voor heel veel open, en is willens naar andere visies en meningen te luisteren is in veel dingen geïnteresseerd.

Hij ziet zichzelf graag samenwonen in de toekomst, met een partner waar hij op kan bouwen, dat ze elkaar kunnen steunen, er voor elkaar zijn.Een gevoelig meisje die ook open staat voor mensen en zich kwetsbaar durft op te stellen. Het belangrijste is dat Frank met jou kan verbinden, dat jullie er voor elkaar kunnen zijn in elke situatie en er altijd die arm is om even te  schuilen bij elkaar. Mooie woorden van Frank zelf :-).


Arend (52) uit Drente

Arend is een vriendelijke man van 51 jaar, lengte 1m83. Hij woont in een fijne 2-onder-1-kap  en werkt fulltime als werkbegeleider.  In zijn vrije tijd gaat hij graag moutainbiken, wandelen met zijn twee honden of geniet hij gewoon van lekker thuis zijn. Hij vindt echt veel dingen leuk, maar niet in zijn eentje. Samen kan je er pas echt van genieten vindt hij.  Met een partner zou hij heel graag van alles doen.

Vakanties, uitjes... het gaat Arend eigenlijk niet wát je samen doet, maar dat je iets kan delen. En van dat samen delen gevoel geniet Arend. Hij is een familiemens en zolang het goed voor hem voelt staat hij voor iedereen klaar. 

Hij wil zich fijn voelen bij iemand, en weten dat de ander achter hem staat, zoals hij dan achter jou staat. Samen sterk en genieten. Juist omdat Arend zelf geen kinderen heeft  kunnen krijgen zijn deze zeer welkom, maar geen vereiste. Eigenlijk stelt hij geen eisen, zolang er maar sprake is van een connectie en respect tussen jullie twee.

 


Marcel (35) uit Noord holland

Marcel is een rustige man. Rookt niet, drinkt matig en heeft een normaal postuur. Marcel werkt in de administratie en in zijn vrije tijd voetbal hij graag , maar hij is ook graag thuis voor zijn grote hobby; modeltreinen. Marcel komt over als een heel geinteresseerde lieve man met een groot hart en ook nog een gezonde dosis humorl

Marcel is op zoek naar een vrouw waar hij zichzelf bij kan zijn en er samen mee op uit kan. Vooral gezelligheid staat hoog in het vaandel. Hij kan de kat soms wat uit de boom kijken, maar dan komt hij wel los. Samenwonen, trouwen en kinderen zijn bij Marcel zeer gewenst.

 


En nu...

Spreekt éen van deze heren je aan? Geweldig! Onthoud zijn naam en ga via de knop hieronder naar je contactformulier, dan spreken we je snel.