De heren


Aad (83) uit Noord Holland

Aad is een man die geest en huis goed op orde heeft. Een mooie bos grijs/wit haar, 1m72 en blauwe ogen.  Hij woont in een ruim koophuis en heeft een huishoudelijke hulp. Hij is wat koppig, maar ook rustig en zeer intelligent. Hij geniet van een interessant gesprek, klussen in huis, kerkbezoek, bezoek ontvangen en op bezoek gaan bij vrienden familie en zijn beroepsclub. Hij gaat nu in z’n eentje niet op reis maar met een dame zou hij graag wat steden gaan verkennen, zoals Rotterdam. Hij zou graag iemand ontmoeten voor wat intimiteit, gezelschap en geborgenheid, en samen de wereld met belangstelling te blijven bekijken.

U bent een vrouw rond de 70/80 jaar die goed voor zichzelf zorgt en ook intimiteit nog belangrijk vindt. U heeft een brede belangstelling voor de wereld. Mentaal dus nog niet achter de geraniums J. U vindt het leuk om vooral in de weekenden samen iets leuks te gaan doen; thuis bij éen van beiden of er samen gezellig op uit. Herkent u zich? Geweldig! Reageer dan en ons team helpt u verder J


Joris (39) uit Utrecht

Joris is een vriendelijke, vrolijke man van 1m92, normaal postuur en blauwe ogen. Hij werkt fulltime in de ICT en heeft zijn leven goed op orde, hij mist alleen jou natuurlijk nog!

Hij houdt van  fitnessen, wandelen, bordspellen, gamen , pretparken bezoeken en ontdekt graag steden en landen.

Dit ontdekken zou hij graag doen met een een lieve, intelligente vrouw rond  de 30 en 40. Ben jij dat? Je bent ook op zoek naar een echt fijne verbinding, ook intellectueel. Je houdt ook niet van drama/ruzie maar wel van je genegenheid tonen en knuffelen.


Gerard (43) uit Drente

Gerard is een knappe man, 43 jaar, 1m89 met een goed figuur. Hij werkt fulltime in de techniek en houdt van wandelen, biljarten en gezelligheid met vrienden en familie. Hij rookt niet, drinkt matig. Hij is wat verlegen, en als je daar doorheen kijkt zie je een lieve, gevoelige man die oprecht geïnteresserd is in mensen.

Echt een hidden gem dus, voor jou! Hij zoekt een zachtaardige vrouw  die het ook leuk vindt om gezellig samen te zijn en geborgenheid bij elkaar te vinden, samen wandelen en fietsen.... ben jij dat?


Tim (30) uit Groningen

Tim is een sportieve, gespierde man van 1m80, rookt niet, drinkt matig. Rossig blond haar, blauwe ogen. Hij leidt een eenvoudig leven en werkt fulltime, en achter zijn rustige uitstraling zit een heel lieve man, met veel gevoel naar anderen. In zijn vrije tijd sport Tim graag, wandelt en zoekt de gezelligheid op bij vrienden.

Tim laat anderen in hun waarde, doet graag dingen samen maar als je alleen iets wil doen ook helemaal ok. Waar vindt je zo’n lieverd? Hij heeft zn leven goed voor elkaar, is alleen nog op zoek naar jouw. Ben jij ook lief en sportief, reageren dan!


Anton (69) uit Groningen

Anton is een gevoelige, nette man met een lengte van 1m72, drinkt of rookt niet.  Hij werkt overdag veel als vrijwilliger en s'avonds kijkt hij tv, maar hij gaat ook graag uit: Uit eten, naar toneel of dansen. Overdag gaat hij ook graag fietsen of toeren met de auto.

Dat doet hij graag samen, en daarom is hij op zoek naar een lieve vrouw. Ben jij dat? Je bent netjes, extravert, durft je uit te spreken maar wel in harmonie. Je zoekt ook iemand om het samen gezellig te hebben, écht die verbinding te hebben en gewoon veel van elkaar te houden. 

 


Coen (33)  uit Drente

Coen is een intelligente man met een lengte van 1m94, iets overgewicht, zonder kinderen, niet roken of drinkend. Hij werkt fulltime in de IT en is gedisciplineerd in de dingen die hij wil bereiken. Hij heeft een eigen eengezinswoning en heeft het financieel allemaal in orde.  Hij wandelt graag, gamed met vrienden en ook zijn familie is belangrijk voor hem. Ook puzzelt hij en speelt hij graag bordspellen. Wat opvalt is dat hij niet snel oordeelt en goed over zaken nadenkt.

Coen zoekt een dame om leuke dingen mee te gaan doen en een leven op te bouwen. Uiteindelijk is samenwonen en een gezin vormen zijn wens. Al heeft Coen financieel geen problemen, hij vindt geld niet zo belangrijk; gewoon samen gelukkig zijn met jou is voor hem het belangrijkste. 

 


Aad (36) uit Drente

Aad is een sympatieke man  met een lengte van 1m89. Hij rookt niet, drinkt matig, slank postuur, geen kinderen. Hij komt over als een enthousiaste man vol  ideeën en is ook niewsgierig naar jouw ideeën.  Zijn hobbies zijn fitness, foto's maken, bioscoop, natuur en wandelen. Dat laatste doet hij het liefste samen met iemand, daarom is hij op zoek naar jou!

Hij zoekt een vrouw om het leven mee te delen in de vorm van een LAT relatie, die hem ook zichzelf laat zijn, wederzijds respect dus. Je bent positief ingesteld en vindt het leuk om dingen te ondernemen. Afstand maakt niet uit, je mag uit heel Nederland komen. Ook kinderen zijn geen bezwaar.

 


Frank (27) uit Groningen

Frank is een slanke man, 1m82 en werk in de ICT. Hij is best gevoelig en werkt hard, maar kent ook zijn grenzen. Hij houdt van fietsen, gamen en staat voor heel veel open, en is willens naar andere visies en meningen te luisteren is in veel dingen geïnteresseerd.

Hij ziet zichzelf graag samenwonen in de toekomst, met een partner waar hij op kan bouwen, dat ze elkaar kunnen steunen, er voor elkaar zijn.Een gevoelig meisje die ook open staat voor mensen en zich kwetsbaar durft op te stellen. Het belangrijste is dat Frank met jou kan verbinden, dat jullie er voor elkaar kunnen zijn in elke situatie en er altijd die arm is om even te  schuilen bij elkaar. Mooie woorden van Frank zelf :-).


En nu...

Spreekt éen van deze heren je aan? Geweldig! Onthoud zijn naam en ga via de knop hieronder naar je contactformulier, dan spreken we je snel.