De heren

Je ziet hieronder een kleine selectie van onze cliënten. In verband met privacy hebben onze cliënten een andere naam gekregen. Kijk rustig rond  of je iemand ziet die je leuk lijkt. 


Aad (64) uit Noord Holland

Aad is een sympathieke, intellligente, rustige man die brede interesses heeft. Hij is 1m83, heeft  grijzend haar met een kort baardje en grijsgroene ogen. Hij woont in een woonboerderij met een shetland pony, varkens, 2 honden en katten. Hij werkt als verpleegkundige, hij rookt niet en drinkt matig.

Zijn huis en land eromheen zijn groot en echt landelijk. De buren wonen op een paar honderd meter en t dorp op een paar kilometer. Aad is nu sinds een jaar weduwnaar, heeft zijn vrouw lang verzorgt. Hij is nu toe aan een nieuwe relatie. Hij is niet op zoek naar een copie van zijn wijlen vrouw, ze mag zeker anders zijn. Hij is zich heel goed bewust dat dit echt een nieuwe relatie gaat worden, daar staat hij heel goed in.

Aad houdt van zwemmen en fietsen, heeft thuis ook een fitnessruimte. Verder vult hij zijn vrije tijd met zijn dieren verzorgen, beheer van de boerderij en lezen.  Hij is door de mantelzorg al enige tijd niet met vakantie geweest, hij gaat graag op zonvakantie met nu en dan wel wat actiefst.

Zoekt: Een lieve, niet dominante vrouw. Ze heeft levenservaring en kan ook genieten van interessante gesprekken. Maar ook je verhaal aan elkaar kwijt kunnen, intimiteit, veiligheid, gewoon samen kunnen zijn, luisterend oor zijn voor Aad belangrijk.


Jeroen (67) uit Groningen

Jeroen is een licht getinte man met zwart grijzend, bruine ogen, 67 jaar, volslank, 1m76. Geen snor of baard. Hij kleedt zich verzorgd en woont in een ruime 2 onder 1 kap woning die hij modern heeft ingericht.  Jeroen houdt van dieren maar heeft deze zelf niet omdat hij graag op pad en reis gaat.

Jeroen is van beroep werktuigkundige, nu met pre-pensioen. Drie keer per week gaat Jeroen fitnessen. Hij heeft veel vrienden en gaat graag een weekendje weg, naar de bioscoop, theater en uit eten. Ook gaat hij heel graag op reis , is oa in Suriname, heel Europa en Indonesië geweest. Jeroen is niet echt een strandligger, gaat graag iets actiefs doen en natuur en steden ontdekken. Hij kleedt zich verzorgd, netjes naar gelegenheden.

Verder is hij zorgzaam, attent, ondernemend, extravert en gevoelig. Ook heeft hij gevoel voor humor, een sociale man met een groot hart. Hij intelligent, tegelijkertijd hoeft het van hem niet altijd de diepte in te gaan, gewoon lekker genieten van het leven is vooral zijn doel.

Hij zoekt een vrolijk maatje om mee te praten, de dagelijkse dingen delen en er samen op uit. Je houdt van gezellige activiteiten ondernemen zoals een weekendje weg, naar de bioscoop, theater en uit eten. En gaat graag op reis. Werken staat niet (meer) op de eerste plaats.

Liefde en genegenheid zijn heel belangrijk. Ook elkaar vrijlaten en niet bezitterig zijn. Gewoon genieten en leuke dingen doen.


Chris (43) uit Flevoland

Chris heeft kort bruin haar, een getrimde baard en blauwe ogen, volslank en in goede conditie. Het is een hardwerkende man die zijn beslissingen weloverwogen maakt. Hij woont in een ruime flat met mooi uitzicht. Voor naasten gaat hij door het vuur, hij let er wel op dat hij ook wat terugkrijgt, want in het verleden was dat niet altijd het geval en werd er wel misbruik van zijn vriendschap en liefde gemaakt. Hij wordt niet snel boos, handelt respectvol en vriendelijk.

Hij heeft een goed lopend hoveniersbedrijf, ziet af en toe vrienden en heeft goed contact met zijn familie. Hij doet zijn huishouden zelf, aangevuld met een huishoudelijke hulp die 1 keer in de week komt.

Naast hard werken houdt hij  ook van rust, en is graag buiten. Voor zijn werk is hij veelal al buiten en in beweging, daarnaast kan Chris genieten van wandelen en tv kijken. Hij gaat ook graag op vakantie zowel zon als sneeuw, wel graag in een hotel.

In een relatie zoekt Chris wederkerigheid, echt om elkaar geven en ook je eigen dingen kunnen doen, niet claimen of drama, in goed overleg is dat helemaal niet nodig verteld hij J. Hij staat open voor een kinderwens, dat vindt hij ook een beslissing die je samen maakt.


Anton (69) uit Groningen

Anton is een gevoelige, nette man met een lengte van 1m72, drinkt of rookt niet.  Hij werkt overdag veel als vrijwilliger en s'avonds kijkt hij tv, maar hij gaat ook graag uit: Uit eten, naar toneel of dansen. Overdag gaat hij ook graag fietsen of toeren met de auto.

Dat doet hij graag samen, en daarom is hij op zoek naar een lieve vrouw. Ben jij dat? Je bent netjes, extravert, durft je uit te spreken maar wel in harmonie. Je zoekt ook iemand om het samen gezellig te hebben, écht die verbinding te hebben en gewoon veel van elkaar te houden. 


Joris (40) uit Utrecht

Joris is een vriendelijke, vrolijke man van 1m92, normaal postuur en blauwe ogen. Hij werkt fulltime in de ICT en heeft zijn leven goed op orde, hij mist alleen jou natuurlijk nog!

Joris heeft 2 jonge kinderen die om het weekend bij hem zijn. Hij houdt van  fitnessen, wandelen, bordspellen, gamen , pretparken bezoeken en ontdekt graag steden en landen. 

Dit ontdekken zou hij graag doen met een een lieve, intelligente vrouw rond  de 30 en 40. Ben jij dat? Je bent ook op zoek naar een echt fijne verbinding, ook intellectueel. Je houdt ook niet van drama/ruzie maar wel van je genegenheid tonen en knuffelen.


Gerard (43) uit Drente

Gerard is een knappe man, 43 jaar, 1m89 met een goed figuur. Hij werkt fulltime in de techniek en houdt van wandelen, biljarten en gezelligheid met vrienden en familie. Hij rookt niet, drinkt matig. Hij is wat verlegen, en als je daar doorheen kijkt zie je een lieve, gevoelige man die oprecht geïnteresserd is in mensen.

Echt een hidden gem dus, voor jou! Hij zoekt een zachtaardige vrouw  die het ook leuk vindt om gezellig samen te zijn en geborgenheid bij elkaar te vinden, samen wandelen en fietsen.... ben jij dat?


Coen (33)  uit Drente

Coen is een intelligente man met een lengte van 1m94, iets overgewicht, zonder kinderen, niet roken of drinkend. Hij werkt fulltime in de IT en is gedisciplineerd in de dingen die hij wil bereiken. Hij heeft een eigen eengezinswoning en heeft het financieel allemaal in orde.  Hij wandelt graag, gamed met vrienden en ook zijn familie is belangrijk voor hem. Ook puzzelt hij en speelt hij graag bordspellen. Wat opvalt is dat hij niet snel oordeelt en goed over zaken nadenkt.

Coen zoekt een dame om leuke dingen mee te gaan doen en een leven op te bouwen. Uiteindelijk is samenwonen en een gezin vormen zijn wens. Al heeft Coen financieel geen problemen, hij vindt geld niet zo belangrijk; gewoon samen gelukkig zijn met jou is voor hem het belangrijkste. 

 


Frank (27) uit Groningen

Frank is een slanke man, 1m82 en werk in de ICT. Hij is best gevoelig en werkt hard, maar kent ook zijn grenzen. Hij houdt van fietsen, gamen en staat voor heel veel open, en is willens naar andere visies en meningen te luisteren is in veel dingen geïnteresseerd.

Hij ziet zichzelf graag samenwonen in de toekomst, met een partner waar hij op kan bouwen, dat ze elkaar kunnen steunen, er voor elkaar zijn.Een gevoelig meisje die ook open staat voor mensen en zich kwetsbaar durft op te stellen. Het belangrijste is dat Frank met jou kan verbinden, dat jullie er voor elkaar kunnen zijn in elke situatie en er altijd die arm is om even te  schuilen bij elkaar. Mooie woorden van Frank zelf :-).


En nu...

Op zoek naar een man en spreekt éen van deze heren je aan? Geweldig! Onthoud zijn naam en ga via de knop hieronder naar je contactformulier, dan spreken we je snel.